Jet Dogs

  • Doesburgseweg 48
  • 6902 PN, Zevenaar

  •   0313-631895
  •   Website

Jet Dogs

Dierenwinkel

4,9

Over Jet Dogs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Jacquelien

7 juli 2018

Ik heb in december 2012 een mopspup bij haar gekocht.En doe dit ook nooit meer.Pup was nog geen 7 weken oud.Hij had de parvo ziekte bij zich.En hij heeft ontzettend last van gedragsproblemen.Hij is dus te snel bij zijn moeder weggehaald.Een leer voor de volgende keer haal geen hond bij een broodfokker!

1

Dory

27 april 2018

Wij hebben ruim 10 jaar geleden een Engelse Bull gekocht bij Jet. Ook toen al wat alles piekfijn in orde. En schoon! Vorige week is onze meid overleden. Ze zou 26 juni 11 jaar zijn geworden, een prachtige leeftijd voor een bull. In al die jaren is ze
nooit ziek geweest. Geen problemen met haar luchtwegen, niks. Jet, bedankt voor onze lieverd, weet missen haar enorm.

10

Linda Dupree

23 april 2018

Sowieso, al die mensen die zo nodig een frans bulletje willen hebben; totaal niet goed snik ( en dat weten ze zelf ook …) dieren die ter uwe vermaak zo verminkt gefokt zijn dat ze hun hele leven moeten LIJDEN …eigenlijk zou je die lui zelf een platte bek moeten slaan en kijken hoe ze zich dan voelen… idioten. Een gewone hond was niet goed genoeg … en laat asiel dieren toch lekker stikken. Je zult maar zo een asshole zijn zeg, en jezelf nog dieren liefhebber noemen ook nog… bah bah

2

Ties

19 november 2017

Wij hebben ook een franse bulldog van jet dogs, en wij waren eerst ook aan het twijfelen omdat we alleen maar slechte dingen vonden op het internet. Wij zijn tog gaan kijken en hebben er een mee genomen.. en is super gezond! Geen problemen mee! Wij hebben het haar persoonlijk gevraagt of er niets mis is omdat we negatieve dingen hadden gelezen op internet.. ze zei dat mensen alleen negatieve dingen erop zetten.. en dat elke fokker ooit een slechte pup heeft gehad. En dat geloof ik ook! Ik heb er een goed gevoel bij, en onze kenzo is gezond!

2

Mandy

26 augustus 2017

Sorry mijn punt klote niet bij mijn eerste bericht

10

Mandy

26 augustus 2017

Wat een onzin allemaal.
Als ze het alleen voor het geld zou doen zou ze nooit zoveel moeite steken in de pups de nieuwe eigenaren
Na aankoop kan je der altijd bellen appen of wat dan ook
Franse bull gehaald daar
Super lieve gezonde schone hond want zo zijn ze al opgevoed vanaf dag 1
Vader en moeder gezien
Als je iemand zwart wilt maken doe dat doen met eerlijke dingen en niet met onzin
Mvg

2

Tim de Jong

28 juli 2017

Geachte mevrouw,
Mijjn moeder heeft aan het begin van dit jaar een Franse Bull bij u gekocht. Nu ismijn moeder 78 en heeft toch wat problemen met de mobiliteit waardoor de verzorging voor het hondje niet optimaal is. Heeft u een moeglijkheid voor het herplaatsen van mijn moeders Bull? Het is een teefje en ze is gesteriliseerd, tevens is ze geholpen aan haar gebit. Er zijn wat tandjes verwijdert op advies van de dierenarts. Ze is in prima gezondheid.

2

Rebecca

27 april 2017

Gisteren eindelijk ons engeltje opgehaald. Ik kan niet anders zeggen dat ze alles goed voor elkaar heeft. Gaat goed met haar dieren om, zijn echt haar kindjes. We mochten toen we ons bulletje uitzochten gewoon bij de vader en moeder kijken. En vervolgens liet ze ons alles zien ….nogmaals niks mis mee. Het contact in de tussentijd was erg goed, appte regelmatig foto’s zodat je de ontwikkeling goed kon volgen, vond ik erg leuk.
Kortom een goede fokker met haar hart op de goede plek!

10

Monique oomen

27 januari 2017

Wij hebben bij jet een mops pup gekocht.wat een lieve vrouw en wat zag er alles netjes uit.prima hokken en alles schoon en fris.mijn mops is nu 2 jaar en ga er zeker weer eenops pup kopen.we hebben zelfs achter mogen kijken en de papa en mama mops gezien.alles netjes en schoon.dus geen broodfokker wat iedereen beweert.een super vrouw met een hart voor al haar dieren.ga kijken en je ziet het zelf.jet ga zo door toppie tot van de zomer.gr 0monique

10

Janet

24 juni 2016

Beste dierenliefhebbers,

Ik heb erg veel behoefte om mijn reactie te plaatsen.
Wij zijn kattenliefhebbers en uiteraard ook hondenliefhebbers en op zoek naar een Sphynx kat. Zo kwam ik uit op marktplaats bij Jet uit Zevenaar. Niet al te ver rijden. Uiteraard heb ik ook mijn huiswerk gedaan en kwam al snel op negatieve berichten. Dit houd ik in mijn achterhoofd en wil graag zelf kijken en oordelen. Heb lang bij de dierenambulance gewerkt en mijn vriend doet de HBO in Dronten voor dier gezondheidszorg en management. Bij ons aan dierenliefde dus geen gebrek en we hebben zeker kennis van zaken.
Wij zijn geheel onbevooroordeeld in Zevenaar gaan kijken. Ik zag in een gezellige boerderij 3 grote puppy boxen met schone papiersnippers (je kon er uit eten zeg maar) waar punt gaaf verzorgde hondjes je aan zaten te kijken. Schone oogjes, schone poeperds en schone puppieboxen.
Het rook er overigens heerlijk naar Dettol!
Daarna doorgelopen naar cattery ruimte, waar een aantal kittenboxen met moeders waren. De papa van de kittens stond stoer bovenop de kraamboxen en wilde alleen maar knuffels van Jet.
Als de dieren niet goed verzorgd of liefdevol behandeld zouden worden dan reageren ze echt niet zo op haar. Ook stond Jet open voor het uitwisselen van gedachten mbt gezondheid, entingen etc. was leuk om daar met haar over te praten want van elkaar kun je leren toch?
Het is niet correct dat er zulke negatieve dingen geplaatst worden. Uiteraard weet ik niet wat er jaren geleden gebeurd is maar nu is alles daar dik in orde.
Bovendien denk ik dat je juist beter daar een pup of kitten kunt kopen want Jet krijgt controle van de NVWA en als ze niet netjes zou werken kan ze de tent sluiten. Zakelijk gezien niet slim en zal ze ook nooit doen denk ik.
Wij gaan er in ieder geval een kitten kopen. Houd altijd je kop erbij als je een dier aanschaft vraag een contract en laat je niet sturen door emoties.
Het is namelijk geen half brood wat je aanschaft. Niemand kan in een dier kijken ook de dierenarts niet en het blijft ook een stukje “geluk”hebben.
Door mijn ervaring bij de dierenambulance weet ik dat je bij de “beste fokkers”ook pech kunt hebben en dat is ook mijn eigen ervaring.
Het is levend materiaal en je kunt er nooit 100 procent zeker van zijn.

8

Lizzy

12 augustus 2015

Even over degene die zegt; loop er maar eens stage.. Ik heb er stage gelopen een aantal jaar geleden. Die hokjes waar de reutjes en teefjes in lopen zijn smerig. Ik heb daar een dooie rat moeten opruimen. De pasgeboren pups sliepen in een mandje vol met wormen. Absoluut slecht. Niet alleen voor de hondjes maar ook tegen mij ging ze behoorlijk tekeer!

1

Sab

26 november 2014

Het is toch raar dat je de moeder nooit te zien krijgt?

1

Priscilla

17 november 2014

We hebben een geweldige mops pup opgehaald bij Jet.
Ondanks de vreselijke verhalen die er over haar geschreven worden. Ik zou het iedereen aanraden om bij Jet te gaan kijken voor een pup. Het is er allemaal schoon, de hondjes zijn vol liefde verzorgd en krijgen heel veel aandacht en worden flink geknuffeld!

Ik vind het waardeloos dat er zulke verhalen over haar verteld worden en geschreven. Ga eens een kijkje nemen zou ik zeggen! Jet bedankt voor het lieve mopsje!!!

10

Van der Haven

20 september 2014

Wij zijn heel blij met onze franse bulldog Frenkie.
Ze doet het heel goed ,en heeft net haar puppy diploma gehaald.
We denken aan een tweede pup,en dat zal zeker weer bij Jet zijn.

8

Joos

24 augustus 2014

Op 04-09-2014 wordt onze engelse bulldog 1 jaar. We weten dat hij een broertje en 2 zusjes had. Wij willen graag wat foto’s uitwisselen. We zouden het leuk vinden als de eigenaar zou willen reageren.
Groetjes, Joos

Cisca

15 augustus 2014

N hoop domme mensen hier als je jet niet kent hou je bek dan over haar dicht, die maria polman gaat t om t geld alleen die hnden liggen in weer en wind

10

Deborah

12 augustus 2014

Jet dogs is NIET k&k dogs
jet is van jet en deze heeft een deel van het terrein gehuurd van k&k
k&k isvan maria polman, en deze verkoopt import honden uit roemenie
ben al een paar keer bij jet geweest en het isdaar super schoon, mooie pups en GEEN broodfokker

10

Hans

27 juli 2014

Mensen die aannames doen zonder alle informatie te hebben, zucht. Jetdogs heeft inderdaad de kennel overgenomen van K&K dogs, maar is geen kennis, vriendin of familielid van deze zak hooi. Wij zijn er geweest voor een Franse bulldog en zagen enkel mooie, gezonde pups. Bij elk hondje is er een kans dat ‘ie ziek wordt, hoe de fokker daarmee omgaat bepaalt de kwaliteit. Jet kan volgens ons goed de balans houden tussen het zakelijke aspect en haar liefde voor honden, wat dat heeft ze!

8

Deb

6 juli 2014

JetDogs K&K is niet hetzelfde als Maria Polman. Jetdogs heeft zoveel verschillende pups zitten en zoveel slechte beoordelingen dat het gewoon een slechte broodfokker is. Maria Polman daar in tegen fokt geen honden maar red honden uit Roemenië en doet goed werk met heel haar hart. Mensen ga eens bij dierenadopties.nl kijken voor een leuke lieve hond.

1

Bep

6 juli 2014

Ja hoor droom lekker verder Loes,K&K dogs is wel degelijk Jetdogs,ze hebben de naam veranderd en Maria Polman staat daar los van,K&K dogs zat aan de bandijk in Lathum en nu jammergenoeg naast MP

1

Loes

17 juni 2014

K&K Dogs is NIET jetdogs! K&K zit er precies naast. Dat is nu Maria Polman foundation ofso. Die nemen hondjes uit Roemenie. Jet is super lief. We hebben 2 pups via haar, ze is onwijs lief voor ze en ook voor ons. Altijd zijn we welkom!

9

Marieke

19 mei 2014

Broodfokker met agressieve honden die ze met de greep moeten voeren!!! Alleen gek op geld, niet op honden (anders fok je sowieso deze rassen niet!

1

Sarah

19 mei 2014

Broodfokker en uit op geld! Kennis heeft 2 jaar terug bordeauxdog bij hun gebracht als zijnde dat zij hem een nieuw huis konden bieden. Achteraf bleek dat zij de reu als dekreu wilde hebben en dus geen liefdevol leven tegemoet ging. Was toen 1,5 jaar. Eigenaar wilde hem terug na achteraf zijn bedenkingen te hebben. Jet was niet voor reden vastbaar en zei je hebt afstand verklaard dus je krijgt de hond niet terug en vervolgens uitte zij allerlei bedreigingen.

3

Tara

19 mei 2014

Koop hier geen honden! Dit is een broodfokker! Jet Dogs was vroeger K&K dogs, zoek maar op via google en je weet genoeg..

1

Engelsebull

9 januari 2014

Ik word hier zo moe van, alsmaar die achterlijke reacties.. Ga er eens stage lopen dan zie je pas hoe goed ze is met haar honden. NIET VOOROORDELEN ALS JE T DAAR NIET EENS KENT!!!!!

10

Bully

20 december 2013

Over k en k heb daar een engelse bulldog gehaald die is inmiddels 10jaar en nog kern gezond. En ben bij hum altijd netjes behandeld.tegenwoordig wil het niks meer zeggen een kennel of bij mensen thuis want je wordt beflikkerd waar je bij staat.ben nu al bij aantal nesten wezen kijken die zogenaamd in huiselijke kring zouden zijn opgeroeid en moeder aanwezig is en als je er dan bent worden de pups uit een schuur gehaald en moeder is er niet. Ik zeg mensen luister naar je gevoel!

8

Bull

21 november 2013

Broodfokker!!!!! Slechtste ooit bij de VARA is ie geweest!!!

1

Bulletje

16 juli 2013

Twee hondjes (franse bulletjes) gekocht bij Jet. De ene is nu bijna 6, de ander 5. Super gezonde lieve mooie honden!! Altijd staat de deur bij Jet open voor een bakkie koffie en is er iets met de hond (bij ons was de dierenarts op vakantie en had de jongste hotspot), dan helpt ze kosteloos. Jet is erg betrokken en weet en houdt erg veel van haar dieren. Ik zeg top!!!

10

Carlavisser

13 juli 2013

Walgelijke broodfokkers met zieke kreupele honden die snel dood gaan. Nu is er ook weer een moederhond met 4 puppen dood. Honden worden smerig uitgebuit.

1

D.

24 december 2012

Mijn advies verder zoeken!!! NIET naartoe gaan!!! Zoek liever een pup bij een erkende fokker of één die in huiselijke kring geboren is en opgevoed wordt.

1

A. Nijenhuis

2 oktober 2012

Jet dogs is het voormalige K&Kdogs! BROODFOKKER!!
Koop hier NOOIT maar dan ook NOOIT je hondje, grote kans op een ziek hondje! Ga naar een erkende fokker!!

1

E.

21 mei 2012

Dieren horen niet in een winkel verkocht te worden, dit is pure dierenmishandeling! Verschrikkelijk wat deze mensen doen, en hoe de kopers hieraan meewerken. Belachelijk, het zou verboden moeten worden!

1

Hondenleed

19 oktober 2011

Ter waarschuwing voor anderen: K&KDOGS IS NU JET DOGS GEWORDEN. Een van de grootste puppyfabrieken die er zijn. Is alleen al te zien aan de hoeveelheid rassen die ze hebben en die ‘op voorraad’ leverbaar zijn.

2