Jump a Round Dogsport

  • Industrieweg 42
  • 7833 HV, Nieuw-Amsterdam

  •   06-15211585
  •   Website

Jump a Round Dogsport

Dierenwinkel

8,7

Over Jump a Round Dogsport

Dé hondenschool in Drenthe, waar prestaties en gezelligheid samen gaat.
Onze cursusaanbod is zeer afwisselend, variërend van basis opvoeding tot verschillende sporten op topniveau. Er wordt les gegeven maandags, dinsdags, woensdags, donderdags, vrijdags en zaterdags door een team van 12 vakkundige instructeurs die zich continue verbeteren door bijscholing, cursussen, seminars en uiteraard ook door zelf actief te blijven met sport met eigen hond(en). Veel cursussen en privelessen vinden ook overdag plaats!

Lessen vinden grotendeels plaats bij een hal in Nieuw-Amsterdam, een verwarmde locatie met zachte verende tapijtbodem, gezellige Coffiecorner en de J-A-R Shop. De locatie is ook uitermate geschikt voor bvb rolstoelgebruikers.
Ook geven we les bij Manege De Horperhoeve, een prachtige locatie met een grote binnenbak. Dus ook als het buiten regent, trainen wij altijd door en hoeven we geen lessen af te zeggen wegens weersomstandigheden!
De manege beschikt ook over een ruime kantine waarin ook de Jump-A-Round Shop en het bibliotheek aanwezig zijn op alle lesavonden. Daar kunnen de cursisten ook terecht voor een heerlijke bakje koffie of thee voor of na de training. Zomers wordt het aangrenzende terrasje veelvuldig gebruikt om even na te praten!

Regelmatig organiseren wij ook workshops zowel gegeven door landelijke en internationale topinstructeurs als door onze eigen team.
Ook geven we regelmatig demonstraties op diverse evenementen, zowel met dogdance als met agility.

Onze doelen zijn dus ook zeer divers onze motto “geef je hond een hobby†heeft ook verschillende redenen.
Uiteraard omdat voor een hond erg belangrijk is om iets te kunnen doen waar hij zijn aangeboren instincten kan gebruiken, maar ook omdat honden met hobby in het algemeen tevreden zijn en daardoor ook minder ongewenste gedrag vertonen.
Dit resulteert ook in minder overlast van honden, wat weer de maatschappij wat hondvriendelijker zou kunnen maken. Voor honden die al probleemgedrag vertonen zijn wij er ook door privebegeleiding en/of cursus “De 2e kans†willen wij de honden die vaak geweigerd worden op cursussen toch een kans geven om te bewijzen dat juist door bij de hond passende activiteiten en extra training veel kan worden bereikt.

Ook geven wij andere vormen van ondersteunende training, bvb training voor kinderen (en volwassenen) met angst voor honden. Ook hebben we honden die zich al hebben bewezen als aaihond in verzorgingstehuizen en op evenementen met bvb mensen met een geestelijke beperking.

Jump-A-Round is echt voor alle honden, en alle baasjes die het beste voor hun hond willen!

____________________________________________________________________________

KvK
Jump-A-Round Dogsport staat ingeschreven bij de KvK Noord Nederland nr. 52839648

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Reina Sickenga

29 april 2018

Hallo Jump Around Dog Sport,
Op jullie leuke Facebook pagina zag ik dat er een agilitywedstrijd georganiseerd wordt op 21 mei a.s. Graag zou ik hieraan willen meedoen. Het zou onze eerste wedstrijd zijn, mijn hond is inmiddels gevorderd en ze kent alle toestellen. Het is een Schotse Collie van 3 jaar. Kunt u mij meer informatie mailen over deze wedstrijd? Ik zou graag willen inschrijven voor de beginnersklasse.
Hartelijke groeten,
Reina Sickenga

2

Janneke Schipper

14 mei 2014

Super mooie locatie, waar je zowel binnen al buiten heerlijk kan trainen

8

Mariska

14 mei 2014

Ik ben zeer te vreden over deze honden school! Wij hebben een Beagle en kregen bij meerdere hondenscholen een negatief beeld over dit ras. We kwamen bij deze hondenschool en er werd direct gezegd.. Alle honden kunnen leren, zelfs beagles! En dat klopt!! Ze hebben ons door de eerste bijna 2 de levensjaar van onze Beagle geleid, met vragen / opmerkingen kon ik altijd bij ze terecht! We doen nog steeds af en toe een workshop of aan lessen mee. Top hondenschool! Iemand met een Beagle kan het weten)

9

Lina

13 mei 2014

Fijne hondenschool met veel begrip voor diverse honden(problemen). Veel sportmogelijkheden en de training op positieve manier. Mijn hond gaat altijd met veel plezier er naar toe 😀

9

Carl

13 mei 2014

Laatst een workshop hersenwerk gedaan bij deze school. Was super voor de hond en ik heb ook het nodige opgestoken.

10

Trea dros

18 november 2012

Ik ben zeer tevreden over deze hondenschool. Vooral de positieve manier van lesgeven spreekt me aan. Met jumper doe ik de behendigheid, ook hij vindt dit geweldig leuk. Hij is minder onzeker geworden. Mijn band met hem wordt steeds sterker.

8

Brenda

30 augustus 2012

Met mijn Toller doe ik nu sinds een half jaar speuren. Super leuk. Mijn hond is van een hele drukke fanatiekeling een stuk rustiger geworden mede dankzij de kundige hulp van de instructeurs! Nu met mijn nieuwe puppy begonnen met puppycursus. Zo ontzettend leuk. Niet alleen de standaard zit, af, lig. Er wordt ook echt op een leuke manier heel veel aan socialicatie gedaan. JAR is een echte aanrader, ook voor de wat pittiger hondjes!

10

Actie

7 augustus 2012

Een hondenschool waar iedereen welkom is! Gezellig, toegankelijk, kwaliteit, actie, afwisselend!

10

Rosanna

4 december 2011

Ik ben zeer tevreden over Jump Around Dogsport! Het is een hondenschool met een ruim aanbod van hondensporten, en voor ieder niveau (van beginner tot wedstrijdloper zijn lessen op maat.)
Wat ik erg bijzonder vind is dat zij een cursus Sport en Spel aanbieden, waarin je kennismaakt met alle sporten die worden aangeboden.
Ook heeft JAR een Activiteitencommissie die wandelingen en andere leuke activiteiten organiseerd, om ook buiten de sporten om sociale activiteiten met je hond te ondernemen.

9

Jack

26 oktober 2011

Goede leuke gezellige hondenschool, veel aanbod zowel op recreatief en wedstrijdniveau, in de zomer buiten trainen en in de winter lekker binnen.

10

Dorien

22 oktober 2011

Leuke honden school met veel verschillende programma’s. Iedereen kan hier terecht.
De groepen zijn niet te groot, wat ook wel prettig is.
Waar ik als wedstrijdloper blij mee ben is dat je eigen inbreng mag hebben in de lessen met betrekking tot wat je graag wil oefenen

7

Gerdien Slagter Wiesenekker

22 oktober 2011

Ben zeer tevreden over deze hondenschool, ik ging al jaren met veel plezier naar de Behendigheid en Dogdancetrainingen van Minna toen ze nog in Drogteropslagen les gaf.
En nu ze samen met Thijs begonnen is met deze hondenschool ben ik nog steeds heel enthousiast.
Het meest spreekt me aan, de gezellige sfeer onderling, de goede manier van lesgeven en het brede cursusaanbod.
Volg nu met mijn oudste Bordercollie van bijna 14 jaar een cursus speuren, ik zie mijn oudje hierdoor helemaal opbloeien.

9

Grietje

20 oktober 2011

Het is een geweldige hondensportschool met een brede keus aan curcussen en vakkundige trainers.
Plezier voor hond en baasje staan op de eerste plaats, curcus aanbod voor jong en oud, aangezien ik bij de laatste caterogie hoor (wat gaat de tijd toch snel) kan ik mij hier orienteren door de curcus sport en spel te doen en te kijken wat het best bij mij past (mijn hond is snel genoeg die kan overal voor ingezet worden).
Als ik hier in showtaal spreek krijgt J.A.R. 1 uitmuntend

10

Ingrid barkhof

20 oktober 2011

Mijn zoon doet hier samen met onze hond behendigheid en vinden het super leuk en gezellig! Heel deskundig en ook met humor! Gezellig jong en oud door elkaar en veel tijd voor persoonlijke aandacht!

9

Diana

20 oktober 2011

Een hele goede honden school waar er met veel kennis, geduld en liefde voor de hond getraind wordt!

9

Gea Karssemeijer

19 oktober 2011

Zeer gevarieerd cusus aanbod. Vakkundige en enhousiaste trainers. Positieve benadering van hond en handler.

9

Arnold

19 oktober 2011

In 2010 kregen wij onze herplaats basset Fritz. We gingen opzoek naar een hondenschool met een soort 2e puppycursus om aan zijn onzekerheid te werken en hem wat meer te socialiseren. Bij J-A-R was een een 2e kans cursus. Na de 2e kans cursus zijn we meteen gestart met de speurcursus en inmiddels doet ook basset Joop vrolijk mee met speuren. Opzoek naar een hondenschool waar het erg gezellig is en alle facetten van de hondensport aanbod komen? J-A-R Dogsport

8

Gert

18 oktober 2011

Sinds een jaar zit ik bij de hondenschool. Ik volg vooral de behendigheid trainingen. De hondenschool heeft echter een groot aanbod van cursussen en trainingen. Zo heb ik dan ook al de cursus speuren gevolgd met mijn hond. Momenteel doe ik de cursus treibball.
Ik heb ook diverse workshops kunnen volgen o.a. dog frisbee. Verder biedt de hondenschool diverse activiteiten aan zoals regelmatig een leuke wandeling die pas bij een periode van het jaar.

8

Dorina Oosterveen

18 oktober 2011

Het is een hele leuke gezellig hondenschool waar ook serieus gewerkt wordt dat kun je wel aan onze prestaties zien,ik zit er nou twee jaar bij ik probeer er alles aan te doen om geen les te missenen als ik ik een keer niet kan dan kun je gerust naar een andere avond, het voordeel daarvan is dat je dan van een andere trainer les hebt die weer andere inzichten heeft waar je weer een heleboel van kan leren

René D

18 oktober 2011

Een leuke hondenschool waar de hond centraal staat. Voor ieder wat wils, of je nu gewoon gezellig iets met je hond wilt doen, of dat je op hoog niveau wilt presteren. De instructie wordt afgemeten op de hond en wordt verzorgd door enthousiaste en goed opgeleide hondenkenners. De betrokkenheid van de cursisten bij de hondenschool is groot.

9

Chamook

18 oktober 2011

Een erg leuke hondenschool met een zeer breed aanbod. Het bijzondere is dat eigenlijk iedereen welkom is: zowel iemand met een eerste hond als mensen die graag fanatiek aan een wedstrijdsport doen.

9

Ditte van de Grift

17 oktober 2011

Sinds een jaar loop ik nu cursussen bij JAR-dogsport, en het is helemaal top! Ik ben begonnen met behendigheid, en daar ben ik al veel in gegroeid dankzij de kundige, fanatieke en aardige instructeurs. Sinds een tijdje ben ik ook zelf instructrice en heb veel plezier bij de hondenschool.
Het aanbod van cursussen is ruim, en voor ieder wat wils. Het fijne is dat plezier bij JAR-dogsport goed samen gaat met presteren. Want zonder plezier, geen tevreden honden en bazen.

10