Kaatjes hondenuitlaatservice

  • Gheert van Calcarplein 6
  • 5212 RN, 's-Hertogenbosch

  •   06-19520232
  •   Website

Kaatjes hondenuitlaatservice

Uitlaatservice

9,7

Over Kaatjes hondenuitlaatservice

Kaatjes Hondenuitlaatservice haalt uw honden op en brengt ze na een heerlijke wandeling in de vrije natuur weer voldaan thuis. Den Bosch, binnenstad/muntel/vliert, maar ook Engelen, de Haverleij, Vlijmen en Drunen.
Ook voor opvang in huis.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Nel van Hoften

1 december 2012

Wij zijn super tevreden Over Kaatjes HUS. De liefde voor dieren straalt er vanaf bij Karin. Ik hoop dat onze Link zo af en toe lekker mee kan met Karin en de andere honden.

9

Eefje

9 november 2012

Ik ben heel erg tevreden over Kaatjes hondenuitlaatservice. Karin is duidelijk gek op honden, betrouwbaar, flexibel en heel hartelijk en toegewijd. Mijn hond liet ik met alle vertrouwen aan haar over, kortweg ik kan deze hondenopvang alleen maar heel erg aanbevelen..

10

Lonneke

24 oktober 2012

Zodra ik Bram vertel dat hij weer met Karin en Sophie mee mag, wordt hij helemaal enthousiast! Kan ook niet anders, want ze vinden elkaar geweldig 🙂 Na een lekkere lange wandeling en spelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes komt hij moe en voldaan thuis. Ik ga dan ook altijd met een gerust hart naar mijn werk en wanneer het nodig is, kan Bram altijd een keertje extra mee. Echt super!!

10

June

23 oktober 2012

Dankzij het logeren bij Kaatjes Hus en de goede zorgen voor Tipi kan hij niet wachten totdat hij weer met Sophie van Kaatje mag spelen. Hij weet nu precies wanneer Sophie in de buurt loopt. Zo blij is hij met hen. De volgende keer weer, hoor!

10

Monique

14 september 2012

Mijn honden Bravour en Meneer vinden het heel leuk om met Karin mee te gaan. Als zij haar tegen komen op straat dan wordt ze zeer enthousiast begroet. Zij krijgt van mij een 10 omdat het enthousiasme en de gedrevenheid waarmee ze haar werk doet geweldig is. Het enorme voordeel van Karin is dat zij ook voor de honden van mensen die in het weekend werken klaar staat!
Groetjes Monique (Bravour en Meneer)

10

Kristel

13 september 2012

Max heeft het super naar zijn zin bij Kaatjeshus. Hij is al door het dolle heen als hij de bus hoort. Ook zijn we blij met de flexibeliteit van Kaatjeshus, zo blijft Max ook bij Kaatje na de wandeling en kunnen we hem ‘s-avonds ophalen.

9