Kennel van de Lotnins

  • Buorren 4
  • 8581 KE, Elahuizen

  •   643058140
  •   Website

Kennel van de Lotnins

Hondenfokker

10

Over Kennel van de Lotnins

Wij fokken maar af en toe een nestje Coton de Tulears. Wij zijn lid van de rasvereniging P&D Club en hanteren hun fokbeleid. Zo zijn de ouderdieren in bezit van de noodzakelijke gezondheidsverklaringen. Onze kennel is onze woonkamer. Dus de pups worden goed gesocialiseerd! Bij vertrek zijn zij in het bezit van een Stamboom, Eur.-Paspoort, vaccinaties en zijn ontwormd. Voor foto’s en meer info zie onze website.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Wil van der Kerk

16 september 2012

Het zijn fantastische mensen (fokkers) er wordt met zorg gekeken naar nieuwe baasjes voor puppy’s. Ze staan altijd voor je klaar met goede raad als je ergens mee zit. Kortom aan te raden als je een puppy zoekt. Er wordt niet gefokt uit winstbejag maar met liefde voor het dier anders dan menig ander fokker.

10

Joelle Boxus

16 september 2012

Fantastisch fokkers! Ze zijn er niet om alleen ‘puppies te verkopen’ maar hebben ons heel veel geholpen met onze nieuwe vriend.

10

Lianne

11 september 2012

Een geweldige kennel die verantwoord fokt met goede ouders. Een pup kan geen betere plaats hebben om te mogen opgroeien dan bij deze fokker. Ze worden liefdevol grootgebracht en prima gesocialiseerd.

10

Gertruida

11 september 2012

Geweldige kennel heel betrokken bij de moeders en de pups !

10