Kennel van de Meerdijk

  • Moerbeistraat 32
  • 5253 BJ, Nieuwkuyk

  •   073-5185312
  •   Website

Kennel van de Meerdijk

Hondenfokker

9

Over Kennel van de Meerdijk

We hebben af en toe een nestje Grote Zwitserse Sennenhonden.
Nu puppy’s verwacht van Janske oktober 2015!

 

Deze week een vernieuwde website:
Ontworpen door Pieter Kok

www.in3digo.nl
info@i3digo.nl
in3digo

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Annelieke van den Berg

13 april 2012

Bij Jan en Hennie zijn de honden en de pups een onderdeel van het gezin. Ze worden met enorm veel liefde benaderd en dat hebben Grote Zwitserse Sennenhonden nodig. Helaas hebben wij geen pup van Jan en Hennie, omdat er een wachtlijst was. Inmiddels hebben we een andere pup en zijn nog steeds in contact met Jan en Hennie. Ik zou zeggen: ga snel een keertje bij ze kijken en je bent verliefd… op de honden dan, hè!?

9

Ed Nuiten

13 april 2012

Hennie en Jan behandelen de pups als hun kindjes. Met de grootst mogelijke zorg worden de pups verzorgd en de nieuwe bazen begeleid. Het welzijn van de pups staat voorop. Puntje van kritiek is mogelijk dat de pups misschien iets langer bij de moeder moeten blijven om af en toe op natuurlijke wijze een correctie van de moeder te kunnen krijgen. Hennie en Jan houden de nieuwe bazen op de hoogte met foto’s van de avonturen van de pups. Erg leuk! De honden zijn sterk, vriendelijk en erg lief!

9

Bianca EWalts

12 april 2012

Onze pup wordt inmiddels al bijna een jaar. Vanaf het moment dat we bij Jan en Hennie zijn gaan kijken naar de honden waren we verkocht. We hebben dan ook meerdere malen de pups mogen bekijken en knuffelen. Super zoals de honden daar zijn opgenomen in het gezin, dit was voor ons een groot voorbeeld. Jan en Hennie waren en zijn nog steeds heel erg geïnteresseerd en staan altijd klaar met goede raad.

9

Joyce Hermans

12 april 2012

Hele fijne en goede fokker. Ze weten waar ze mee bezig zijn en gaan verantwoord te werk. Alles wordt goed geregeld. Pups groeien in huiselijke kring op en dat is goed te merken als de pup bij de nieuwe eigenaar komt. Als er problemen zijn kun je altijd bij hun terecht voor vraag en raad, ook als de honden al ouder zijn. Wij hebben de ontwikkeling van onze pup vanaf de geboorte gevolgd, wat heel fijn was. We zijn ook een aantal keren gaan kijken.
Voor ons was het een hele fijne ervaring. Super!!!

9