Kynologisch GedragsCentrum Delphi

  • Hanzeweg
  • 1335 SX, Almere

  •   06-51325727
  •   Website

Kynologisch GedragsCentrum Delphi

Hondenschool

9,3

Over Kynologisch GedragsCentrum Delphi

Voor een sociale opvoeding en opleiding van uw pup en (jonge) hond. Wij onderscheiden ons doordat wij niet op 1 plek werken, waardoor uw hond leert om overal gewenst gedrag te vertonen. Wij bieden u professionele begeleiding en persoonlijke aandacht, zodat uw hond niet alleen thuis een aanvullend gezinslid is, maar ook elders een welkome gast.
Puppy’s kunnen al vanaf 7 weken starten, indien geënt en ontwormd.

Wat levert het u op?

Een sociale, gehoorzame en gemotiveerde hond, zowel thuis als onderweg
Plezier in de samenwerking met uw hond
Inzicht in hondengedrag
Handvatten in de opvoeding van uw hond
Een hechtere band tussen u en uw hond

Waarom kiest u voor KGC-D?

Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding
Lessen worden gegeven door erkend gediplomeerde instructeurs
Positieve opvoeding en opleiding
Kleine groepen van maximaal 6 honden of privélessen
Onze programma’s kunnen worden afgestemd op uw wensen

U kunt bij ons ook terecht voor speuren. Praktijkspeuren, zoals dat officieel heet. De speurlessen kunnen individueel gevolgd worden of in kleine groepjes.

Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met ons op via een e-mail: info@kgc-d.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Miranda Janssen

1 maart 2014

Super fijne hondenschool! Heel veel aandacht en persoonlijke begeleiding. Geen wachttijden, kleine groepen.

10

Janine Scherpenberg

18 januari 2013

Een heel fijne benadering tijdens de training. Liesbeth en Victor geven met heel veel passie de trainingen die er op gericht zijn je hond te begrijpen en met een positieve benadering je hond op te voeden. Persoonlijke aandacht, humor en enthousiasme, maar vooral veel liefde voor hun vak. Er is altijd tijd om per mail vragen te stellen, je krijgt al snel reactie. Wij zijn blij met onze keuze om bij Delphi de trainingen te doen.

10

Helga

30 augustus 2012

Van mij krijgen Liesbeth en Victor Hogendoorn een dikke 10! Als je een goede hondenschool zoekt, zoek dan niet verder!!! Je zult er absoluut geen spijt van krijgen. Ik heb al eerder hier een beoordeling geschreven en ik sta daar nog steeds volledig achter 😀 Ik was de vorige keer wel vergeten een cijfer te geven (bloos,bloos) dus bij deze xD

10

Naomi Rietveld

30 augustus 2012

Ik ben net met de puppycursus begonnen, maar heb al veel ervaring opgedaan bij andere hondenscholen. Het fijne bij Delphi is dat er ruimschoots de tijd wordt genomen voor je vragen. Mijn hond en ik zijn erg blij met Liesbeth en Victor en de andere instructeurs!!!

9

Judith eberson

21 juni 2012

Ik ken Liesbeth als mede kynologisch gedragstherapeute en als er 1 iemand is die zich voor de volle 100% inzet voor onze viervoetige vrienden, dan is zij dat wel! Ondanks dat ik dus niet weet hoe ze les geeft kan ik haar tóch aanraden. Enthousiasme en kennis van zaken, dat is een gouden combinatie!

8

Diana en Nikkita

22 april 2012

We zijn erg netjes behandeld. Ze nemen de tijd voor jou en de hond.

8

Angel of Wassenaer, Oudduitse Herder Kennel

6 januari 2012

Trainster en oprichtster Liesbeth ken ik persoonlijk, zij krijgt van mij een dikke 10!

10

Bart

7 november 2011

Super! Erg gemotiveerd team.
Wat al beschreven is is helemaal waar. Delphi is zeker een aanrader.

10

Jessica

2 november 2011

De puppycursus was veel te snel voorbij! Het was leuk, dus Tosca en ik gaan door met de jonge honden. Ik vind het heel fijn om bij Delphi te lessen. De instructeurs hebben heel veel kennis, zijn erg gemotiveerd, zijn flexibel en denken mee met ‘problemen’ die je tussendoor hebt. De lessen zijn gezellig en steeds op een andere lokatie en wat ik zelf heel fijn vind is dat je altijd kan mailen als je ergens tegen aan loopt. Ik ben heel tevreden! Een aanrader dus.

9

José Coster

29 oktober 2011

Van daag begonnen met de fun-cursus. Een cusrus waar verschillende onderdelen aan bod komen. Agility vind ik het leukst maar ook doggy dance zal mij zeker inspireren. Super vind ik het plezier dat ik samen met mijn hond heb en het enthousiasme van de trainster versterken dat alleen maar meer.
De aandacht, de uitleg, het plezier, de instructie die zeer duidelijk is en dat gepaard met humor is voor mij de manier om met mijn hond een leuke tijd te hebben. We hebben er samen lol in.
Poot van Tieske.

8

Helga

6 oktober 2011

Zeker een aanrader deze hondenschool! Ik heb de puppiecursus gevolgd en volg nu met Chikara (Newfypup)de JH cursus en……al het bovenstaande is helemaal waar en daar zou ik nog het volgende aan toe willen voegen: ik voel heel veel waardering voor het enthousiasme, de kennis, de humor, en de hondenliefde waarmee de trainers zich, met hart en ziel, inzetten bij Delphi. En heel veel kennis tot hun beschikking hebben en die, in respect met de hondeneigenaren, delen. Bijzonder knap staaltje van mensenkennis en hondenkennis dus 😀
Verder blijven de lessen boeiend, speels en gevarieerd (voor hond en baas wel zo prettig xD) en er is ook volop de mogelijkheid om naar believen kennis te maken met andere aspecten van de hondensport w.o. speuren/agility
Dus ben je op zoek naar een hondenschool …niet verder zoeken….want je krijgt er geen spijt van om met Delphi in zee te gaan!!!

10

Pauline ederveen

30 juli 2011

Iedere keer als we naar de training gaan ,dan weet mijn hond (shih tzu) Bink dat het weer een feestje wordt,hij vindt het heerlijk ! en dat zegt al genoeg over jullie lessen.
super (gediplomeerde) trainers en er wordt op een manier les gegeven die jou en je hond alleen maar enthousiaster maakt!
er wordt veel tijd aan vragen en persoonlijke probleempjes met je hond besteedt ,en de koffie staat altijd klaar als je komt.
dankjewel liesbeth,lisette en victor!

9

Linda Kolk

8 juli 2011

Ik ben blij Delphi gekozen te hebben, iedere keer andere locatie dat is echt lekker afwisselend voor zowel hond als baasje.Verder neemt men alle tijd voor je en dat vind ik heel prettig, lessen lopen daardoor uit , maar het is ook super gezellig!!! Echt waar ,ik raad deze hondenschool zeker aan!!!!!!!

10