Le Chien – Hondenuitlaatservice & Hondentrimsalon

  • Oostdorperweg 183
  • 2242 NJ, Wassenaar

  •   06 4257 9901
  •   Website

Le Chien – Hondenuitlaatservice & Hondentrimsalon

Uitlaatservice

4,4

Over Le Chien – Hondenuitlaatservice & Hondentrimsalon

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Ria

30 april 2018

Ik zou mn hond nóóit mee geven!
Een uitvallende fixerende amerikaanse bull die fixeert op mijn hond en hem uit t niks te grazen neemt! En dan de scheldkannonade die je over je heen krijgt als je er wat van zegt.
De tsunami die ontstaat als zij dr bus opendoet.. want ze zitten met zn veertienen op elkaar, los in de bus! Kassa hè…
Vraag me af waarom deze dame uitwijkt naar Oegstgeest. Hebben ze haar daar in het bosrijke Wassenaar al uitgekotst?

1

Theresa

3 oktober 2017

Wat een belachelijke dingen staan hierop. Ik moet er bijna om lachen. Le Chien is een top bedrijf. De eigenaresse is zeer consequent, zowel voor de honden als voor de hondeneigenaren wat betreft de algemene voorwaarden. Er is niet voor niks een contract lijkt mij? Lekker duidelijk. Ik houd ervan. En de hond die bang van zijn riem is? Ik zie alles altijd los lopen, dus misschien moet je dat probleem bij je zelf gaan zoeken.

10

Rob Leeuwenburg

29 september 2017

Ik herken werkelijk niets van onderstaande berichten. Tessa is echt een schat van een mens, lief voor mens en dier. Onze St. Bernard is gek op haar en dat gelde ook voor de vorige hond. Ze heeft de honden wel degelijk onder controle en weet absoluut waar ze het over heeft. Men schrijft ; ze is erg op geld belust……..de tarieven zijn helder en concurerend met andere uitlaat services. Werkt u voor niets ??? Lijkt me niet meer dan normaal dat je betaald voor een afgenomen service toch ?
Zo dit moest ik even kwijt, want de berichtgeving is gewoon niet helemaal eerlijk. Één minder goede ervaring maakt iemand niet slecht !!

9

Ronny

28 april 2017

ik was zeer verbaasd dat bij het Valkenburgsemeer er uit haar wagen 15 honden kwamen, van allerlei soorten en maten dus ook kleintjes. De honden zitten met zn allen samen los in de laadruimte. Geen hondenbench of gordel….stel je voor dat je moet remmen.Ook was er geen ventilatie aanwezig voor de honden . ook op de website staan er foto’s van de auto met alle honden los in de laadruimte het lijkt wel een fabriek of dat er onenigheid ontstaat tussen de honden tijdens het rijden. Ze deed de deur open en de honden schoten naar buiten alle kanten op dus geen enkele controle. ik zei zo dat zijn er veel ja zei ze 15 stuks en ze hebben al een tijdje in de auto gezeten vandaar ……..ze ging met de honden daar in haar eentje op pad. Ik was enorm verbaasd, en had sterk het gevoel dat dit niet veilig was! Ik verbaas me dat dit kan… Durven hondeneigenaren hun hond (bijvoorbeeld chihuahua)mee te geven aan deze uitlaat service Le Chien ………….
Ik zou dat nooit of te nimmer doen er zijn genoeg andere opties dan deze uitlaat service

1

bas

16 juli 2015

het is een schande hoe ze onze hond behandeld heeft hij is nu doodbabg voor zn riem ook niet goed geknipt zeer onbetrouwbaar persooon

1

Annemiek

6 oktober 2014

Ik zocht al een tijd een uitlaatservice voor mijn hond, maar omdat zo weinig mensen echt iets van honden begrij[pen valt dat niet mee! Ik vind Tessa geweldig!!
zij heeft zo veel kennis van honden en hun gedrag, dat ik best begrijp dat dat soms verkeerd overkomt bij de gemiddelde honden eigenaar. Maar als zij de moeite zouden nemen eens een hondengedragsboek erbij te pakken of een dvd van honden goeroe Cicar Millan te bekijken, zouden er een hoop misverstanden zijn opgelost.

9

Leo

22 september 2014

Mevrouw is nogal opvliegerig en erg op het geld, maar naar de honden lijkt ze wel ok. onze hond ging graag met haar mee. wel werden de uitlaat rondjes steeds korter, daarom zijn we gestopt.

2

Judith

18 november 2013

Tessa is strikt (binnen 24 uur afzeggen = betalen), maar ze is ook betrokken. Mijn hondje is meegeweest met de uitlaatservice en moest goed luisteren en ging anders aan de lijn. Het is nou eenmaal niet eenvoudig om honden buiten altijd te laten luisteren.

7

M.A.I

7 november 2013

Mijn vriend liep met onze twee honden aan de lijn in Wassenaar toen Mevrouw Tessa met twee grote aangelijnde honden de hoek om kwam. Direct schoten de twee honden uit haar handen, ze had ze niet onder controle. De volgende dag had onze 10 jarige hond een groot abces. We hebben de rekening naar Tessa gebracht. Tot op heden heeft ze niet betaald. Het is al 2 maanden geleden. Het is een uiterst onvriendelijk en onbetrouwbaar persoon.

1

Geschrokken fietser 6.40 uur

17 september 2012

Uit het niets doemt een hond op, een agressief grommend exemplaar. Ik slaak een oerkreet omdat ik de eigenaar niet zie. Hond wordt naar eigenaar geroepen. Ik wil uitleg geven van mijn primaire reactie maar onder dreiging de grommende hond alsnog los te laten en een scheldkanonnade vervolg ik mijn weg maar. Verderop staat het busje van Le Chien. 1+1=2!
Ik heb juridische stappen overwogen maar heb geen casus. Dit is niet mijn 1ste ervaring met Tessa Hassing! Mijn advies is zoek ander HUS voor uw lieve hond!

1

Argeloze wandelaar

14 september 2012

Vefrschrikkelijk onprofessionele hondenuitlaatster in persoon van Tessa Hassing. Honden totaal niet onder ápel. Na opmerking hierover valt je ordinaire scheldpartij ten deel, waarvan herhaling woordkeuze zeer ongewenst is.
Als je zo andere hondenliefhebbers cq mogelijke klanten afschrikt, ben je absoluut ongeschikt!

3

Willemijn

19 april 2012

Zou ik mijn hond niet aan meegeven. Grote groepen, chaotisch, onvriendelijke mevrouw. De meneer met de kleine auto is wel aardig. Echter beiden lopen max een half uur. Zie het regelmatig en heb een aantal keer de tijd bijgehouden.

2

Sabrina van valderen

10 oktober 2011

De honden hebben het onwijs naar het zin als de uitlaat bus aan komt rijden staan de honden al te springen voor het raam om mee te gaan! Dus kan wel zeggen dat ze het leuk vinden!

10