Leikaspringers

  • Wilhelminalaan 44
  • 7204 AC, Zutphen

  •   622722936
  •   Website

Leikaspringers

Hondenfokker

9,6

Over Leikaspringers

Wij zijn Leikaspringers. Wij fokken af en toe een nestje met onze twee mooie Engelse Springerspaniels. (showtype) We hebben 2 mooie en lieve teefjes van 2 en 4 jaar oud. Een met de kleurstelling zwart-wit en de andere zwart-wit met bruine accenten op snoet, billen en poten. Wij vinden gezondheid en een lief karakter het belangrijkste in onze honden en pups en baseren daarop onze keuzes zoals die van de vaderhond. De pups worden geboren en getogen in huiselijke omgeving, ze worden vanaf dag 1 gesocialiseerd door alles en iedereen en het ‘gewone’ leven. Ze zijn gewend aan kinderen auto’s, stofzuigen, muziek, buiten spelen, struinen in het bos, de markt etc, voordat u ze op 7 of 8 weken me naar huis neemt. Ze zijn dan ook gecheckt door de dierenarts, ingeënt en ontwormt.Ook zijn ze gechipt en de stamboom komen we brengen of met de post! De prijs van onze pups is niet in verhouding tot kosten en de tijd en moeite die wij erin steken. Als u wilt, blijven wij voor uw pup met raad en daad op de achtergrond. Als het past met onze agenda is het mogelijk en vinden we het leuk om tijdens uw vakantie voor uw hond(je) te zorgen. Naast onze 2 teefjes hebben we ook 2 prachtige dekreuen in Nederland wonen. Beide honden zijn getest op oog en heupafwijkingen beiden met goede resultaten (Ogen vrij en A-heupen) Beide reuen, Higgins en Flip, zorgen voor een geheel nieuwe bloedlijn in Nederland. Het eerstvolgende nestje zal van ons driekleur teefje Luna zijn. In het voorjaar 2012!! Heeft u interesse, bezoek dan onze website: www.leikaspringers.nl

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Chris Meijer

20 augustus 2014

Vanaf het moment dat wij op zoek waren naar een springer pup en we de site van leikaspringers hadden gezien en alle commentaren hadden gelezen wisten wij al zeker dat we een pup wilde van deze fokker.En toen we kennis hadden gemaakt tijdens een honden show wisten we t helemaal zeker.Mensen die bevlogen met de honden om gaan en alleen t beste willen.Onze Gracy is een schat van een beestje Karen en Leidy heel erg bedankt! En ook voor de foto’s en video’s zodat we het hele proces goed konden volgen

10

Roland en Anita

24 mei 2013

Wij zijn de trotse bezitter van Lubbes die we met Pinksteren hebben opgehaald bij Leidy en Karen.
Zij hebben met veel overgave en liefde de pups grootgebracht. Wij hebben hun leren kennen als vriendelijke en lieve mensen die heel veel over hebben voor hun honden.
Leidy en Karen bedankt, en een poot van Lubbes.

9

Chantal

23 mei 2013

Wij hebben onze Kaya Black Velvet van Leikaspringers pas opgehaald. Het is een prachtige Engelse Springer Spaniel. Vanaf het begin tot aan het ophalen mochten we deel uit maken van zijn ontwikkeling. Echt heel bijzonder. Leidy en Karen bedankt, jullie hebben het fantastisch gedaan.

9

Richard en Sabine ten Vregelaar

23 mei 2013

Sinds enkele dagen zijn wij de trotse baasjes van Daisy, laatst geboren pup uit Kayleighs derde nest.
En wat hebben we het getroffen met haar. Ze doet het zo goed! Dat is echt te danken aan de inzet en enthousiasme van Leidy en Karen. Super!

10

Ilse vosje

16 april 2013

Wij hebben een prachtige hond uit het nest van Luna (een van de honden van leidy en karen) we zijn harstikke blij met onze Floris.

10

Yvonne Westhovens

2 april 2013

Onze trouwe, vrolijke enthousiaste vriend Jagger is van Luna’s eerste nestje. Vanaf ons eerste telefoontje tot vandaag de dag is er geregeld contact met Leidy & Karin. Wij hebben ze leren kennen als lieve, hartelijke en eerlijke mensen, die het allerbeste voor hebben met hun pups.

10

Janine van W.

10 september 2012

De eigenaren van deze kennel waren en zijn voor mij super! Vanaf het eerste telefoontje, ‘is er nog een teefje vrij’ tot nu, zes maanden later (mee naar de show) ben ik heel blij dat ik hen heb getroffen. Ze voeden de pups prima op, aan alles was te merken dat er goede zorg en aandacht voor die kleintjes was. Ze gaven mij goede tips, ze leefden mee hoe het ging, belden, en we houden nog steeds contact. Mijn hond Luca is de liefste hond van Nederland, maar de op 1 na liefste vind je hier.

10

Frank en Monique Trommelen

4 juni 2012

Onze ervaring met Leidy en Karin is super!! James onze pup komt uit zo’n warm nest en is met zoveel liefde verzorgd. We hebben contact gehad van verwekking tot bevalling en meer! Als je een hond zoekt dan is de engelse springer spaniel echt een aanrader en zeker als je er eentje uit een nest van leidy en karin kan bemachtigen. Wij zijn zo blij met James, een aanwinst voor ons gezin.

10

Leidy

3 juni 2012

Deze beoordeling is voor al die lieve nieuwe baasjes die zo lovend over onze kleine kennel
schrijven. Heel hartelijk dank!!

L. van Velzen

28 mei 2012

Warm, attent en met verstand van zaken: bij Leikaspringers kun je met een gerust hart je Springer pupje kiezen. Ze fokken mooie, gezonde honden, zijn zeer hulpzaam bij de keuze van je pup en bij je voorbereidingen op de komst van hem/haar. En ook nadat je je hondje hebt opgehaald staan ze je met raad en daad bij.
Mijn Tess is een dochter van Luna en Higgins. Ze is een prachtig lever/wit teefje dat langzaam maar zeker steeds meer sproetjes krijgt. Ze is nu 14 weken oud en doet het heel erg goed. Het is een vrolijke, slimme, zachtaardige meid en ik wil haar nu al nooit meer kwijt 🙂
Leikaspringers krijgt van mij derhalve een dikke 10!
Liselotte van Velzen – Zwolle

10

Barbara Lamberts

28 mei 2012

Wij zijn super blij met onze pup Donja, ze heeft een ontzettend lief en aanhankelijk karakter, past zeer goed in ons gezin en wil graag leren. Ontvangst, informatie en begeleiding van Leidy en Karin voor en na de geboorte van de puppies waren uitstekend en zeer hartelijk!

10

Frank en Maria De Clerck-Van Riel

17 mei 2012

Prima hondje van de leikaspringers hebben wij!!
Ze is nu 3 maanden en groeit als kool, bij het eerste dierenarts onderzoek zij deze ons dat onze Pippa een heel gezond en perfect verzorgde puppy was. Wij genieten van onze springer en zijn Leidy en Karen heel dankbaar voor onze prima vriend. Wij moesten voor elk bezoekje 420 km rijden, maar geloof ons, het was het waard. We werden ook door de fokkers hartelijk ontvangen!!
Wij zijn superfan van Leikaspringers en van onze Pippa.

10

Yvonne Wiersma

2 januari 2012

Wij waren nieuwsgierig naar het ras en omdat we belangstelling hadden voor een pup, mochten we bij Leidy langskomen. We werden hartelijk onthaald en hebben toen veel geleerd over het ras. We waren al heel snel overgehaald en hebben toen in september 2009 een pup gehaald. We zijn op de dag van vandaag ontzettend blij met onze keuze! Onze Jelle is een hele lieve, rustige (relaxte) hond. Past heel goed in ons gezin en heeft veel aandacht voor ons allemaal. Het is echt mijn vriendje!

8

Andre van helden

19 december 2011

Bij Leidy en Karen onze hond Tara gehaald. Prima mensen met veel liefde voor mens en dier. Onze Tara heeft de geweldige kwaliteiten van haar moeder Keetje.
Ze is zeeeeer lief voor (onze) kinderen en ze is heel sociaal naar andere honden. Wij hebben verschrikkelijk veel plezier met onze hond. Verder is ze goed gezond, ook niet onbelangrijk als je een hond in huis haalt. Het zijn geen broodfokkers, en als ze een nestje pups hebben moederen ze goed over hun niewe kroost.
Groetjes Andre

9

Marian van Bolhuis

16 december 2011

Belle is zowel de eerste pup van Kayleigh als van ons. Een zeer ontspannen en nieuwsgierig hondje, volledig zinlijk en gezond. Inmiddels hebben we haar een dikke twee jaar, we zijn zo blij met haar. Ze is erg lief, altijd vrolijk, ietsje eigenwijs of een beetje stout. Zo deftig en statig als ze eruit ziet, ligt ze door een platte-kikker-kadaver te rollen, jakkie. Onze mooie Belle is te zien op het visitekaartje van de kennel ‘Leikaspringers’, zijn we erg trots op. Ze doet haar naam eer aan.

9

Els Pinkaarts

15 december 2011

Onze Mazzel is geboren als Aunty Amy, maar wij hebben echt mazzel met onze pup. Leidy en Karin gaan echt voor het welzijn van moeder (en tante luna) en de pups. Ze geven goede informatie en lieten ons vanaf het moment van aanmelden tot aan het moment van ophalen meegenieten van de zwangerschap en het opgroeien van de pups. We keken dagelijks uit naar weer nieuwe foto’s van de hondjes. Echt heel leuk. En wat hebben we nu een super lieve en enthousiaste ‘spring in het veld’.

9

Rosita Stockmann

15 december 2011

Zoe is ons teefje uit het 1e nestje en de liefste hond van de hele wereld! super aanhankelijk en lief, net zoals haar moeder, Kayleigh. Wij zijn dan ook erg blij met haar.

Anouk Netten

15 december 2011

Wat een warm nest waar onze Topper Buddy uit komt. En met ‘warm’ bedoel ik echt warm. De fokker gaat zo liefdevol met de moeder hond en tante om en liefkozen het nest optimaal. Het resulteerde in een een fántástische reu uit het 2de nestje. Topper doet zijn naam eer aan. Prachtige vacht, sterke botten, mooi scharend gebit, een echte hartenbreker! Zoek niet verder, ga voor een lieve, gezonde, gesocialiseerde hond naar Leikaspringers!!

10

Jacqueline Notschaele

15 december 2011

Super fokker, we hebben uit het 1e nestje een schitterend teefje Zhela, nu 2,5 jaar oud

10

Roderick Gerards

15 december 2011

In april 2011 is er bij LeikaSpringers een netjes geboren waaruit wij onze ‘Sanne’ hebben verkregen. Sanne geboren als ‘Proud Mary’ is een lieve Springer, met een goed karakter en ziet er top uit! De fokker heeft ze in eerste 8 weken veel geleerd, en de pups worden gechipt en ontwormt overgedragen, waarbij netjes afscheid wordt genomen van mama. Onze Sanne is daardoor echt een schat van een Springer. Deze fokker is echt een aanrader!!

9