Maaszicht

  • Batterijstraat 25
  • 5396 NT, Lithoijen

  •   0412-482164 of 06-15840352
  •   Website

Maaszicht

Dierenpension

6,8

Over Maaszicht

Dierenpension Maaszicht

dierenopvang hele jaar geopend

voor huisdieren zoals honden en katten

Kennel Groot aan de Maas

fokker van Retrievers en Kooikers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

monique

23 augustus 2018

Broertjes en zusjes gezocht van labrador retrever geboren 4.4.18
bij fam de groot in litthoyen
mMonique Bakker
email hidden; JavaScript is required

2

Astrid

16 augustus 2018

Op zoek naar broertjes en of zusjes van chiva, geboren op 14-05-2018 in pension maaszicht in Lithoijen.
email hidden; JavaScript is required

2

Jenna Vermeulen

18 juni 2018

Zijn er hier baasjes van een toller nest geboren op 8-7-17? Ik ben opzoek naar de broertje en zusjes van mijn lieve hond en kijken of we een keer gezellig kunnen afspreken. Mijn mail adres is email hidden; JavaScript is required
Stuur een mailtje als jullie het leuk vinden om af te spreken.

2

Carla casteels

9 juni 2018

Hallo,
Hier het trotse baasje van Fay , geboren 8-7-2017. We zijn superblij met onze supersociale , lieve,speelse,eigenwijze knuffelige allemansvriend.
Destijds veel informatie en fijne tips van Annelies de groot gehad. Tijdens onze vakantie gaat ze daar voor de eerste keer terug in pension. Wel een beetje spannend!
8 juli wordt ze 1 jaar. Ik zeg: tijd voor een reünie 🎉
Groetjes, Carla casteels

9

Marike

29 mei 2018

Hoi hoi!!

Bij deze even een berichtje over hoe we tot over onze oren verliefd zijn op onze Toller retriever Mila!! We hebben haar nu zo n 1,5 maand en doet het super goed! Ze plast netjes buiten en geeft dat ook goed aan. Wij hebben een zoontje van 4 jaar en dat gaat zo leuk samen!! Binnenkort mag ze ook mee op puppycurcus echt zin in.
We zijn zo blij dat we voor dit adres gekozen hebben, heel erg gastvrij niets is teveel!! Moederhond was ook zo lief en blij dat is voor ons ook veel waard. Ook de hokken zagen er echt netjes en verzorgd uit.
Verder kregen wij ook nog een puppypakket mee echt een goede service!
Misschien dat we binnekort toch nog een broertje of zusje erbij nemen voor Mila.

Groetjes Marike

9

Vivian

16 mei 2018

Helaas hebben wij onze hond Op 1 jarige leeftijd moeten laten inslapen.

Koop hier alstjeblieft geen hond!

Wanneer je een gezonde hond treft heb je erg veel geluk en zul je ook geen kwaad over mevrouw de Groot spreken. Wanneer je een zieke hond treft, begrijp je ons meteen. Dit interesseert mevrouw de Groot namelijk helemaal niets.

Onze hond kreeg al last van elleboogdysplasie en koehakken op een leeftijd van 6 maanden. Dit is een erfelijke aandoening die door het testen van de vader en moederhond door mevrouw de Groot verkomen kan worden.

Op 1 jarige leeftijd kreeg onze hond helaas ook last van zeer zware bloedarmoede ten gevolge van een auto-imuumziekte. Ook dit kan door het testen van de vader en moederhond voorkomen worden bij de pups.
Helaas hebben wij onze hond na twee zware bloedtransplantaties en zeer goede hulp van Kliniek de Wagenrenk, alsnog moeten laten inslapen.

Kop hier alstjeblieft geen hond. Hiermee blijf je het fokken van deze broodfokker stimuleren.
Voor meer informatie, kijk ook even op de Facebookpagina ‘op zoek naar toller nestgenootjes’, hier staan meerdere onbegrijpelijke verhalen over Dierenpension Maaszicht.

1

Fam van Meurs

16 mei 2018

Wij hebben hier onze hond Bobby ondergebracht voor een lang weekend. Toen we bobby kwamen ophalen waren we positief verrast over zijn toestand. Hij heeft het blijkbaar erg naar zijn zin gehad! We hebben de binnen verblijven mogen bekijken en de grote speelweide, het ziet er allemaal netjes uit en we zijn blij dat bobby hier heeft mogen logeren, we komen zeker nog eens..

Groetjes familie van Meurs

10

Jenna Vermeulen

13 mei 2018

Ik heb 1 september mijn lieve toller pup opgehaald ( 8-7-17 geboren).
Heel fijn met alle informatie heb ik mijn lieve pup toen opgehaald. Het gaat super goed met hem en het is een grote familie vriend! Ik ben eigenlijk heel erg benieuwd naar zijn broertjes en zusjes en zou het zo leuk vinden om ze met elkaar in contact te brengen! Misschien lukt het mij via deze site 😁…
Groetjes jenna Vermeulen

10

Arjen

9 mei 2018

Ik heb in Maart onze puppy Boyke opgehaald bij Dierenpension Maaszicht. Hij doet het erg goed, is actief en super enthousiast.. Hoewel ik nog steeds bezig ben om hem 100% zinnelijk te krijgen ben ik er super blij mee, eindelijk een hondje in huis 🙂 🙂

Arjen

10

M. Huisman

23 maart 2018

Onze Toller Buddy geboren 17-5-13 bij Maaszicht gekocht. Thuis bleek hij een luchtweg infectie te hebben. Medicatie door fokker vergoed. Navelbreuk wilden ze niet vergoeden wel mochten we hem terug brengen. Wat je natuurlijk niet doet. Hij is nu bijna 5 en heeft HD helaas. Ontzettend balen want apporteren is zijn lust en leven. Nog nooit 1 seconde een slecht humeur gehad. Een schat maar helaas HD. Bezint eer ge begint.

3

Maud en Hamid

19 maart 2018

Mijn vriend en ik zijn afgelopen zomer verhuisd naar Oss en zochten een pension voor onze twee golden retrievers. Wij zijn via via bij Maaszicht terecht gekomen waar we onze honden inmiddels al drie keer hebben ondergebracht. We zijn meer dan tevreden met dit pension. In tegenstelling tot het pension waar we voorheen onze honden naartoe brachten zien ze er nu telkens weer goed uit als we ze op komen halen. We laten ze ook telkens als we ze ophalen even wassen, dan ruiken ze weer lekker fris. Wij zijn in ieder geval erg blij met dit pension 🙂

Groetjes Maud

10

Caroline

4 maart 2018

Excuus, geldt zeker niet voor alle negatieve reacties. Staat er nu wel heel stellig…

7

Caroline

4 maart 2018

Wij hebben twee jaar geleden een Toller gekocht bij Maaszicht. Het beestje is vanaf het begin ziek geweest (Addison en naar nu blijkt ook een lever shunt). Wil dit absoluut niet bij de Fokker neerleggen, maar ben wel benieuwd of iemand dit bekend voorkomt. Hij is geboren op 7 december 2015. Helaas hebben we hem vorige week moeten laten inslapen.

Verder valt het me op dat de negatieve reacties van mensen komen die allen anoniem blijven. Daarnaast zijn deze meningen meestal ongefundeerd. Licht dan toe waarom het een broodfokker is. Vraag me af wat hun belang is…

7

Peter

22 februari 2018

Hoi,

Ik ben sinds vorige maand eigenaar van een Toller-pup. Ik heb deze gekocht bij Maaszicht. Pup maakt het super goed en ik ben dan ook erg blij met de aankoop van mijn hondje bij dit adres.

Groet Peter

10

Michael

19 januari 2018

Onze pup van inmiddels bijna 7 maanden doet het geweldig, daar zijn we super blij mee! Maaszicht heeft veel nestjes, het verdient niet de schoonheidsprijs. Ook merkbaar dat het puur voor de verdienste is. Maar de nestjes worden netjes verzorgd, ruimtes zijn schoon en de moeder en pups zijn gezond/levendig. Daar valt helemaal niets op aan te merken.

8

Mark van Loon

3 januari 2018

Hallo, wij hebben een Toller gekocht bij dierenpension Maaszicht. Hij is geboren op 28-01-2017 en had een broertje. Zoals eerder vermeld verstrekt het pension geen gegevens van andere klanten, wat op zich begrijpelijk is. Wij zijn echter best benieuwd hoe het met zijn broertje gaat. Wie heeft er een toller gekocht bij dit pension met dezelfde geboortedatum. Groetjes Fam. Van Loon, Hoogerheide

6

Rianne van Teefelen

12 oktober 2017

Onze ‘Kira’ van 15/4/2017 word as weekend 6 mnd, top hondje, hartstikke gezond en levendig. Natuurlijk heeft ook zij haar goede en slechte dagen 🙂
Wij zijn zeer tevreden.
Die oude negatieve berichten kunnen dus van internet af.

9

Anja

6 oktober 2017

Hoi Manon,

Wat toevallig dat ik op deze site terecht ben gekomen. Ik heb weliswaar geen kruising maar wel een Nova Scotia met stamboom bij Maaszicht aangeschaft, wij zijn er super blij mee en hij doet het erg goed! Wij kregen inderdaad ook veel nuttige informatie en zo’n puppy-pakket mee (we hebben dezelfde brokjes gekocht omdat hij deze zo lekker vond!) 🙂

Ik zal contact met je opnemen via je email, dan kunnen we misschien wat foto’s uitwisselen, leuk! Ben zo benieuwd!

Groetjes Anja van Leeuwen

10

Manon

10 september 2017

Ik heb hier mijn pup kruising Toller/labrador ( 9 april geboren) gekocht. Ben erg blij met Nova en gaat erg goed met haar! Ben ook erg tevreden over dierenpension maaszicht. Goed behandeld, krijgen informatie en puppypakket mee.
Ik zou graag met haar broertjes en zusje in contact willen komen. Hoe deze ontwikkelen en eruit zien. Het is toch een verrassing omdat ze een kruising is. Mijn mail adres is email hidden; JavaScript is required

8

Ghislaine Wijffels

31 augustus 2017

Dag, ik heb een lieve, gehoorzame Toller teef van 2 jaar oud; zonder stamboom. Van een boeren echtpaar uit Best. Ze is klein en fijn ( lijkt nog steeds een pup), vrij donker met donkere neus en weinig wit.
Graag zou ik een nestje van haar krijgen, bij voorkeur met een kleine, donkere toller reu. Hebben jullie zo’n reu?
Met vriendelijke groet,
Ghislaine Wijffels

2

Liset

11 augustus 2017

Wij hebben onze hond Sita al jaren geleden gekocht op dit adres en zij logeert elk jaar als we met zomervakantie gaan weer bij dit dierenpension. Ze is nu 13 jaar en al een erg oud beestje. We hebben ze gisteren opgehaald en zoals elk jaar is het weer kei goed gegaan! Volgend jaar mag ze er weer een paar weekjes logeren.

Gr Liset

9

Rianne van Teeffelen

20 juli 2017

Wij hebben onze ‘Kira’vanaf 7 juni (geb. 15-4-2017) het gaat prima ! Levendig, slaapt goed, eet gemiddeld, kent al best veel ‘commando’s’. Ze groeit goed en is een lust voor het oog.
Maaszicht is niet ver van ons dus eerste instantie daar voor een pup gegaan, Kooiker maar toch gezwicht voor een Toller.
Ondanks wat vervelende negatieve recensies (meeste van jaren geleden) toch de pup daar gekocht, het zag r allemaal netjes uit en de honden zijn levendig, nieuwsgierig.
Het enige waar we een beetje tegenaan lopen is t veelvuldig bijten ‘happen’ in ons, onze kleding.
Wij zouden het leuk vinden om broertjes en zusjes van dat nest te ontmoeten! email hidden; JavaScript is required

9

Margreet van Uden

13 juli 2017

Wij zijn helemaal in de wolken met onze nieuwe aanwinst laiyla.
We mochten haar vorige week ophalen en zijn echt verliefd. Zelfs een puppy pakket meegekregen. Misschien dat we toch nog voor een 2de toller gaan kijken! Dit adres is echt een aanrader. Als je gaat kijken ben je gelijk verliefd en de zorg is ook echt top voor de hondjes.

Groetjes Margreet van Uden

10

Ruth

22 juni 2017

Op 9 juni haalden wij onze Toller puppy Pip op. Wij zijn super blij met haar!! Een erg nieuwsgierig, lief, intelligent en ondernemend hondje. Vanaf de eerste dag verliep alles zeer positief. Ze sliep direct de hele nacht door in de bench en wist vrijwel meteen waar ze buiten haar behoefte mag doen. In deze extreme hitte mag ze afkoelen in een babybadje. Dat vindt ze fantastisch! Afgelopen week kreeg ze haar 9 weken enting en onze eigen dierenarts heeft haar volledig onderzocht: helemaal gezond verklaard. Wij zijn heel blij met het kiezen en kopen van een hondje bij Maaszicht. Werden goed te woord gestaan, hebben prettige uitleg gehad en vooral…. de dieren worden goed en netjes verzorgd.

10

Anneke Wouters – van den Bergh

8 juni 2017

We hebben hier onze Nova Scotia gekocht. Afgezien het feit dat ze de eerste dagen een beetje moest wennen, is ze nu super voor ons en voor de kinderen. We hebben er een beste hond aan en zijn erg gelukkig met de aanschaf bij Maaszicht. Dank nog hiervoor.

Groetjes Familie Wouters

10

Jo

6 juni 2017

Wij hebben een jaar geleden hier een toller pup gekocht. Enkele dagen geleden hebben wij hem laten inslapen. Onze vriend bleek een genetische botafwijking te hebben waar niets aan te doen was.
Via deze weg ben ik op zoek naar mensen met een gelijkaardig verhaal. Indien wij niemand vinden des te beter en dan blijkt het een losstaand verhaal.
Zouden er toch gelijkaardige verhalen opduiken ( wat ik links en rechts een beetje opvang) dan zou ik u willen vragen dit te delen.
Alvast bedankt

5

Susanne Oostinga

11 mei 2017

Mijn hondje (Layka) komt hier vandaan, super leuke pup, ze doet het erg goed!! Gr. Suus uit Geldermalsen

10

A. van Rodenborgh

14 april 2017

Hoi Johan,

Wat leuk, kunnen we met elkaar in contact komen? Wij hebben hier ook een Nova Scotia gekocht, helemaal super! Ondanks dat we heel tevreden zijn over de fokker verstrekken zij geen gegevens van hun klanten aan anderen, dus het is wat lastig om met de broertjes en zusjes van onze pup in contact te komen. Maar ook bij ons gaat het erg goed met de pup, nog niet hemelaal zindelijk maar verder helemaal geen problemen… Ook onze kinderen zijn er super blij mee!

Groetjes Aletta van Rodenborgh

9

Johan

4 april 2017

Onze toller gekocht op dit adres, gaat gelukkig erg goed met onze puppy! Duurde wel ruim een maand voordat we haar zinnelijk hadden maar we hebben er nu veel plezier van. Het gaat ook erg goed met haar en onze kids van 2 en 5 jaar. Wij hebben goede ervaring met deze fokker, ook achteraf nog contact gehad met diverse vragen..

Groetjes familie Eijbergen

10

Loes

28 maart 2017

Dag Fem,

Bij ons hetzelfde verhaal. Nu een half jaar oud. Vreselijke koorts, diarree en pijn. Heel veel pijn in baar gewrichten. Heb nu al een DA rekening van 600 euro liggen.
Kunnen we in contact komen?

1

Fem

24 maart 2017

Geen hondenervaring. Voordeel van de twijfel gegeven aan deze fokker.En ja hoor, mis. Onze pup is nu een half jaar en heeft chronische diarree en koorts. We zijn nu samen met de DA aan het uitzoeken wat de oorzaak kan zijn, met alle kosten van dien. Koop hier GEEN pup: kopzorgen en hoge DA kosten.

1

Ingeborg

17 februari 2017

Hallo, hierbij een berichtje over Maaszicht. We hebben hier een hondje gekocht, ze is inmiddels ruim 1 jaar. Gisteren hebben we haar opgehaald omdat ze daar een weekje heeft gelogeerd in het pension. Wel zo leuk dat ze even terug mocht naar haar fokker. Het is erg goed gegaan, we zijn erg blij met dit adresje in Lithoijen…

Groetjes Ingeborg uit Veghel

9

Michelle

5 februari 2017

Toller Mila,

Wij hebben vorige maand ons eerste hondje aan geschaft bij Maaszicht. We zijn super geholpen bij dit adresje!! We willen er toch nog graag een vriendje bij en zullen ook hier weer gaan kijken..

Groetjes Michelle

10

Marielle

29 januari 2017

Ik heb hier op23 december onze toller op gehaald . Op die dag zou er ook nog een stel uit Limburg hun puppy komen halen. Ik zou graag met ze in contact willen komen, ook aan de fokker gevraagd maar die geeft het niet, beetje vreemd.

2

Lianne

24 augustus 2016

Ik lees wisselende berichten over Maaszicht. Zelf hebben we een kooiker bij Maaszicht gekocht. Prima ervaring en super leuke hond. Gezond en wel. De negatieve berichten herken ik niet. Betreft de stamboom wordt er we wat vaag gedaan ( we stamboom moeder maar de stamboom bad de vader was er niet) je moet heel vroeg beslissen of je een hondje met of zonder stamboom wilt. De pups worden jong gechipt en dan is er geen weg terug. Iets meer bedenk tijd zou niet verkeerd zijn. Wij hebben een teefje zonder stamboom gewoon omdat wij er niet mee willen fokken. Daisy is een super trouw hondje wat gek is op ballen, spelen en rennen. Ze luistert super goed. Heel blij mee.

8

Ton Cornelissens

11 juli 2016

Hallo Wij hebben daar onze Kooikerhondje gekocht, en ondanks dat wij van een andere fokker een waarschuwing kregen zijn wij zeer tevreden over het verloop, ook daarna alleen zouden ze wel de kooikerhondje op de erfelijkheidsziekte von Willebrands dit is een bloed stollingen ziekte al komt het wel steeds minder vaak voor. Maar dat is dan ook wel het enige minpuntje wat ik kan vinden. we werden goed ontvangen en voorgelicht over het ras, Semmie is nu 3 jaar en onze Jessie bijna 12 en is aan het sukkelen maar wij hebben al besloten als Jessie (en hopelijk duurt dat nog lang) er niet meer is wij weer terug gaan naar Maaszicht en weer een kooikerhondje nemen. een geweldige hond en hun karakter beschrijving klopt bij ons als een bus.

8

Angelina

21 juni 2016

Wij brengen altijd onze 2 hondjes als we op vakantie gaan. Zo ook volgende week weer als we richting Griekenland vertrekken. We hebben inmiddels al weer gereserveerd en zijn altijd erg tevreden. Onze hondjes worden daar met liefde behandeld. Tot volgende week!

Groet Rick en Angelina Vd Horst

10

F.

8 juni 2016

Bij deze fokker hebben we inmiddels al 3 keer een bezoek hebben gebracht (de laatste keer mochten we onze puppy meenemen). We hebben alle vragen mogen stellen, deze zijn allemaal rustig en tijdens een kop koffie beantwoordt. Ook zaken als gezondheidsverklaring en zaken waar onze dierenarts ons op wees hebben we goed op gelet. We zijn nagegaan of ze inderdaad gecertificeerd zijn. Dit bleek gelukkig te kloppen (gecheckt bij ‘Verin-certificeringen’). We hebben er een goed gevoel bij en we zijn erg blij met onze puppy. Groet F.

8

Carolien Niemeijer

1 juni 2016

Hallo, we zijn terug van onze voorjaarsvakantie en hebben de hondjes weeropgehaald bij Maaszicht. Wij brengen onze hondjes altijd naar Lithoijen in het pension. We zijn destijds overgestapt van een pension waar we minder over te spreken waren. We zijn erg tevreden over Maaszicht als oppas voor onze hondjes als we met vakantie gaan, ruim binnenverblijf en grote speelweide bevalt onze honden goed. We laten onze hondjes ook altijd even wassen voordat we ze ophalen, goede service die je niet overal ziet, leert onze ervaring. Wij zijn er blij mee! Groetjes van Dick en Carolien Niemeijer uit ‘s-Hertogenbosch

10

Siem-Kees

20 mei 2016

Wij hebben hier ruim 4 maanden terug een kooiker aangeschaft, gaat erg goed. Leuke en kundige mensen hebben ons bij maaszicht geholpen. We hebben over het algemeen een positieve indruk.

Gr Siem-Kees

8

Peter Nijhof

8 mei 2016

Goedendag,

Ik en mijn vrouw zijn erg tevreden over deze fokker. We zijn erg gastvrij ontvangen en mochten de nestjes en moederhondjes zien. We hadden enige twijfels vooraf, maar deze zijn compleet weggenomen na ons bezoek. Heldere uitleg, alles netjes verzorgd (ook bij de hondjes zag het er erg netjes uit). We hebben een puppie gereserveerd en mochten haar vorige week ophalen, super spannend! Ze vermaakt zich ondertussen erg goed bij ons en is na een check van onze dierenarts ook kerngezond verklaard. Nogmaals, we zijn dus erg tevreden.

Groet, Peter Nijhof

10

Lotte

28 april 2016

Hier hebben we Senna gehaald, onze Toller Retriever is nu bijna 1,5 jaar oud. We hebben nog regulier contact met de fokker en kennen hiermee geen enkele slechte ervaring. Onze pup was na de check door onze dierenarts gezond verklaard en hebben er nog elke dag veel plezier van Senna. Ik en mijn man zijn erg tevreden over deze fokker, goed adres naar onze mening.

9

Anja van Toor

26 april 2016

Hallo, we hebben hier 9 maanden geleden onze pup sem gekocht. We zijn nu terug van een week vakantie en hebben sem bij maaszicht ondergebracht in het pension. Wij zijn erg tevreden over dit adres.

Groetjes familie van Toor

10

Anoniem

11 april 2016

Nog geen Twee jaar geleden hier ons kooikerhondje gekocht. Eerste dag meteen puppycheck gedaan bij eigen dierenarts. Pup had verschillende soorten mijt. Heeft ongeveer half jaar geduurd voor het over was. Daarna heeft hij meerdere malen oorontstekingen gehad die moeilijk te behandelen zijn. Inmiddels liepen de kosten op van alle behandelingen. Nu blijkt onze hond allergisch te zijn en heeft hiervoor dure voeding. Onlangs plast (ook in huis) en drinkt de hond veel, inmiddels zijn er meerdere onderzoeken gedaan zoals als bloedonderzoeken, urine enzovoort. Blijkt dat hij een bepaalde ziekte heeft waarvoor hij altijd dure medicatie behoort te krijgen. Het is een lief hondje maar als ik dit had geweten had ik nooit daar de hond gekocht. Ik raad dan ook iedereen aan ergens anders een hond te kopen. Deze praktijken moeten echt stoppen. Ons hondje heeft echt heel veel last gehad en nog steeds van alles dat hij heeft en hij is nog geen twee jaar.

1

Rob

14 februari 2016

100% zuivere broodfokker, zonder respect voor de honden. Hebben zo ongeveer iedere maand een nieuw nestje op Marktplaats staan. Niet mee in zee gaan, niet gaan kijken, links laten liggen.

1

Anneke

21 januari 2016

Hebben een Kooiker hondje gereserveerd , heel veel uitleg gehad en het nestje zag er super netjes uit.
Wij kijken echt uit naar de komst van onze Skipper.

8

Henrie

18 januari 2016

Wij hebben December onze Toller opgehaald. Zijn zeer netjes behandeld. Ze fokken maar 2 rassen en alles wordt netjes geregeld. Dus voor ons gezegd een heel goed adres
Groetjes Henrie

9

Anoniem

8 november 2015

Helaas echte broodfokker. We hebben ons hondje nu anderhalf jaar. Meteen na aankoop naar eigen dierenarts voor check. Hondje bleek onder de mijten te zitten waardoor huid en oren erg ontstoken waren. Contact op genomen met Maaszicht eigenaresse. Ze ontkende, maar na contact dierenarts heeft ze toch de eerste kosten betaald voor de behandeling. Ze vertelde wel dat de andere pups het niet hadden en dat deze niet op de hoogte werdengebracht. Volgens onze dierenarts zouden alle pups uit dit nest het hebben. Nu anderhalf jaar verder, veel geld kwijt ivm oor ontstekingen en huidontstekingen die moeilijk te verhelpen zijn. Ook blijkt ons hondje voor bijna alles allergisch. Gelukkig is het een lief hondje en lijkt ze in, inmiddels gewend aan haar ongemakken.
Toch wil ik iedereen aanraden hier geen hond te kopen.

2

Corrie

30 september 2015

Wij zijn superrrrrblij met ons kooikerhondje helemaal verliefd! Konden niet wachten tot dat we haar op mochten halen. Adres is echt een aanrader!!

Mvg Corrie

9

Diederik

13 augustus 2015

Goededag,
Wij hebben vorige week onze hele liever Toller Mila op dit adresje gekocht. We zijn hier heel goed geholpen. Alles zag er netjes en verzorgd uit. Echte hondenliefhebbers die er verstand van hebben.
Heel erg bedankt.

Vriendelijke groet,
Diederik.

10

Gitte

25 juli 2015

Wij brengen al zo’n 10 jaar onze hondjes bij dit adres en vind dat wouter gelijk heeft wij worden super vriendelijk en netjes behandeld en onze hondjes hebben het er prima naar hun zin.

9

Wouter

25 juli 2015

Hallo, wij hebben vorig jaar Nova gekocht bij dit adres Nova scotia Duck tolling retriever. Ze is super lief en zijn zo blij met haar. Ik werd erg goed geïnformeerd bij het kopen van Nova erg vriendelijke mensen wij denken aan een tweede pup en gaan zeker weer naar dit adres. Groetjes wouter

9

Henriette

23 juli 2015

Wij hebben hier onze kooiker gekocht. Wij zijn super tevreden over onze Pip! Inmiddels 12 weken oud… Erg tevreden over dit adres… Lieve mensen met lieve puppies…

Groetjes Henriette

10

Marianne

4 maart 2015

Ook onze kooiker, inmiddels bijna 4 jaar oud, komt bij Maaszicht vandaan. Ben ervan overtuigd dat het een broodfokker is. Toen we de 1e keer gingen kijken, lagen de pups met moeder in een koude schuur met stro/hooi op de vloer. Toen we later onze pup kwamen halen (was de laatste uit het nest) liep deze alleen buiten in een ren (was in December). Toen wij vroegen naar de stamboom van de vader/moeder kregen we een kopietje te zien in een plastic mapje. Ik vroeg of ik daar een kopie van mocht maken, maar dat mocht niet. Al zeer verdacht….. Uiteindelijk hebben we onze pup wel meegenomen. De eerste 2 jaar had hij veel last van rode ogen en een schilferende huid. Nu gaat het gelukkig goed met hem en het is een schat. Een tweede keer een pup kopen bij Maaszicht doen wij absoluut niet, ook al komt men zeer voorkomend en vriendelijk over.

3

M.

7 november 2014

Eerste klas broodfokker! Nooit een hond kopen! Verkopen non-stop pups, waarbij het met de gezondheid van de ouderdieren echt niet zo nauw genomen wordt. Mooie verhalen maar als er iets mis is met je hond, heb je garantie tot aan de deur! Zijn niet lid van rasverenigingen, al lijkt het door hun verhalen soms wel zo… Niet intrappen!!

1

Sky

31 oktober 2014

Hebben hier 2 maanden geleden onze duck tolling retriever genaamd Sky gekocht. De moeder heet Sil.
Hebben de vrouw als zeer deskundig ervaren, goed advies, paspoort hond en welkomstpakket royal canin meegekregen. Positief allemaal.

8

Sabine van troyen

26 oktober 2014

LGeen rashondje kopen daar. wij hebben 6 jaar geleden ons kooikerhondje gekocht. zwaar ziek in het begin en allergisch aan zowat alles. nog gebeld naar de fokster om te vragen om adressen van de andere kooikers uit het nest om eens te overleggen,maar mocht het niet hebben. Spijtig genoeg is ons kooikerhondje 3 weken geleden gestorven aan nierfalen,misschien ook al meegekregen van bij de geboorte. Hondjes moet je kunnen zien in hun omgeving binnen,in een huiselijke sfeer en niet in een garage.

4

Hanny

20 oktober 2014

Beste belangstellende voor de Nova Scotia Duck Tolling Retriever (kortweg Toller)
Waarschijnlijk zijn jullie op deze Facebook-groep/pagina gekomen omdat jullie een Toller willen of mogelijk, omdat jullie er al één of meerdere hebben.
Onderstaande vragen zouden jullie jezelf moeten stellen:
“Waarom willen we een Nova Scotia Duck Tolling Retriever?â€
Niet omdat je er lekker mee kunt wandelen, hardlopen, spelen of leuk voor de kinderen, dat kun je namelijk met iedere hond ondernemen en is niet specifiek iets wat de Toller de Toller maakt.
“Wat zoeken we in een hond?â€
“Wat hebben we een hond te bieden?â€
“Zijn we bereid om te gaan trainen in de discipline waar de hond zijn hart ligt? “
“Hoeveel tijd kunnen we per dag besteden aan de jonge hond?â€
“Hoeveel tijd kunnen we besteden aan de volwassen hond?â€
“Gaan we een bewuste keuze qua fokker en/of combinatie maken of gaan we voor die fokker die toevallig snel een pup beschikbaar heeft?â€
 Laat je nooit per mail of telefonisch op een wachtlijst zetten, ga altijd eerst persoonlijk kennismaken bij de fokker thuis zodat u als potentiële pupkoper de honden leert kennen maar ook zeker de fokker leert kennen.
 Koop ook géén pup/hond voor de kinderen. De hond heeft ook zorg, aandacht en training nodig, als voor de kinderen de lol eraf is. In principe moet het hele gezin achter de komst van een hond staan en ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de ouders.
 De belangstelling voor pups is groot, een wachttijd van enkele maanden is zeker niet ongewoon. Bij iedere fokker is er een wachtlijst, het zou ook niet goed zijn als dat niet zo zou zijn omdat een hond nooit een impulsaankoop mag zijn. Pups liggen niet op voorraad en worden ook niet op bestelling geboren/geleverd.
Overigens wil het feit dat een fokker een pup beschikbaar heeft niet altijd zeggen dat het een “foute†fokker is. Lees daarvoor de hieronder genoemde voorwaarden, of vraag de rasvereniging om informatie over de betreffende fokker.
 Let er op dat de pups in huis opgroeien en je in de gelegenheid wordt gesteld om zo vaak mogelijk langs te komen, om die eerste 8 weken van uw pup mee te maken. Kijk in welke omgeving de pups gehuisvest zijn. Pups hebben een prikkelrijke omgeving nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen. Honden die te geïsoleerd opgroeien, hebben minder kans op te groeien tot normale sociale honden.
 Kijk of de omgeving waarin de pups leven schoon is en of de ontlasting van de pups stevig is. Kijk of de oren en de ogen van de pups schoon zijn en of de pups niet in een hoekje weggedoken zitten. Kijk ook naar de conditie van de moederhond en de eventueel aanwezige andere honden.
 Realiseer je dat wanneer je naar een pup gaat kijken, de aanblik vertederend werkt en dat je heel stevig in de schoenen moet staan om néé te kunnen zeggen.
 Maak voor je naar de fokker toegaat een lijstje van dingen die je wilt vragen. Domme vragen bestaan niet!!
 Ga nooit over één nacht ijs, neem de tijd om jullie goed te oriënteren, voor te laten lichten bij een fokker, om de ouderdieren te bekijken, te vragen naar de fokeisen van de rasvereniging(en) en uiteraard ook te controleren of de combinatie voldoet aan alle eisen, en vraag .. vraag .. vraag alles wat jullie willen vragen. Ga gerust bij nog één of twee fokkers langs, om te vergelijken, maar wees daarover wel eerlijk tegenover de fokker
1
 Vraag altijd om de papieren van de honden in te mogen zien en bij aankoop van een pup om de kopieën van de gezondheidsuitslagen, ga nooit af op de vriendelijke blauwe ogen van de fokker die zegt “dat het allemaal goed isâ€. Check of alles overeenkomt met de fokeisen die de rasvereniging(en) stellen.
 Als de fokker je een koopcontract wilt laten tekenen lees dit dan eerst zorgvuldig door en kijk of je met dit contract kunt leven. Zo niet, teken dan ook niet.
 Wees ook alert als iemand éénmalig een nestje heeft. Dit éénmalige nestje kan ook een verkapte manier van een “broodfokker†zijn om zand in de ogen te strooien. Ook dan heb je geen garantie dat de ouderdieren zijn onderzocht op de aandoeningen die in het ras voorkomen. Vraag om kopieën van de uitslagen van de heupen (HD) en ogen (ECVO, PRA en CEA). Kan of wil de fokker die niet laten zien? Dan bestaat de kans dat de ouderdieren niet zijn getest of dat de uitslagen niet goed zijn. Bij zo’n fokker kan je beter geen pup kopen.
 Niet één fokker kan garanderen dat de pup gezond blijft.
 Als rasvereniging(en) worden wij geconfronteerd met (raszuivere?) Nova Scotia Duck Tolling Retrievers die helaas niet over een erkende stamboom beschikken. Een stamboom is een afstammingsbewijs, meer niet maar geeft wel de garantie dat de ouders de ouders zijn. De rasvereniging(en) bevorderen de registratie en het fokken van honden met stamboom, de rashonden.
Vanaf 1 juni 2014 krijgen alle rashondenpups (in Nederland) een verplicht DNA-afstammings- bewijs. Van alle rashondenpups en hun ouders wordt daarvoor DNA afgenomen. Het DNA wordt ook bewaard voor gezondheidsonderzoeken. Dat is goed nieuws voor pupkopers en rashonden- fokkers. Zo is zeker dat de opgegeven ouders ook echt de ouders zijn, maar kan ook veel gerichter gewerkt worden aan het verbeteren van de gezondheid van rashonden.
 Let op het FCI logo op de stambomen. Het UCI logo lijkt in sommige gevallen bedrieglijk veel op het FCI logo. Wees alert en vraag in geval van twijfel om raad bij de nationale Kennelclub of de rasvereniging.
Er zijn ook fokkers die hun eigen stambomen maken, deze kunnen tegenwoordig bedrieglijk echt lijken, maar zijn ook niet FCI-erkend. Vraag altijd inzage (kopieën) in de papieren/stambomen van de ouders als je een pup wilt kopen, en laat de verkoper schriftelijk bevestigen wat voor stamboom de pup krijgt.
Aangezien een stamboom in Nederland maar rond de € 107,- kost (en dat is inclusief DNA afstammingscertificaat- 2014) is het niet reëel als een fokker honden voor honderden euro’s goedkoper verkoopt, omdat de koper een hond zonder stamboom wil hebben.
De oorzaak van een veel lagere pupprijs ligt over het algemeen aan het feit dat de ouderdieren niet voldoen aan bepaalde voorwaarden op het gebied van gezondheid, welzijn (o.a. het aantal nesten dat zij werpen), exterieur en bewezen werkkwaliteiten.
De rasvereniging beschikt over de gegevens van in Nederland geregistreerde Nova Scotia Duck Tolling Retrievers. Bij twijfel kan je, in ieder geval betreffende de in Nederland gefokte pups, daar terecht met uw vragen.
 Koop ook nooit een pup via Marktplaats of andere verkoopsites. Lees hiervoor de informatie op http://www.tollertales.nl/de-toller/kopen-op-marktplaats). Een pup aanschaffen via Marktplaats is geen verstandige optie. Meestal gaat het hier om broodfokkers, of nestjes waarvan de ouders niet de benodigde gezondheidscontroles hebben gehad.
Informeer bij twijfel, bij één van de rasverenigingen of het om een betrouwbare fokker gaat. Met de stijgende populariteit van het ras, is het aantal fokkers dat minder zorgvuldig te werk gaat helaas ook toegenomen.

1

Karien

9 oktober 2014

Wij hebben vorige week onze Maggy hier gehaald. Een mooie en active kooiker. Onze dierenarts is heel tevreden over haar. Dat deze mensen hun geld hiermee verdienen..oke. Maar ze weten wel waar ze mee bezig zijn. Duidelijke uitleg en info gekregen en heel belangrijk en lief, mooi en gezonde pup. Wij zijn blij met ons kooikertje en als we er ooit nog een willen kopen weet ik zeker dat we hier terug komen.

9

Kim

24 september 2014

Mensen… dit zijn broodfokkers! Ook al is jouw hondje gezond, NIET HIER KOPEN! Er zijn al genoeg gevallen van zieke hondjes van dit adres. Laat je niet misleidem en stop met het kopen vn pups hier…

1

Evy

19 september 2014

Hoi hoi, wij hebben de jachtcursus met onze Noah gedaan (Toller). T is tenslotte een retriever 🙂 haha. Ze deed/doet het echt super! Wij hebben haar ook bij dit adres gehaald. Ze is nu 4 jaar. Ik en mn man hebben er voor gekozen nog een pup aan te schaffen, we hebben al contact gelegd met maaszicht en mogen over 6 weken al gaan kijken… spannend!! Echt super blij….

Groetjes Evy

10

Jeanne

17 september 2014

Wij hebben Bodhi nu al 2 jaar 20-06-20012. Een kruising kooiker -toller. Teefje. Geweldig mooi hondje dat heel hard kan lopen en graag een renshow weggeeft. Vooral als er kinderen in de buurt zijn krijgt ze de ‘horlepiep’ Alleen in het begin moeite gehad om het juiste voer te vinden. Nu lam en rijst gaat prima. Ze gaat mee op vakantie naar Zuid Frankrijk en ze geeft geen problemen. Op de hondencursus doet ze het ook prima. Wel een beetje eigenwijs, maar dat hoort bij het ras.

8

Marcel

13 september 2014

Super aardige mensen met veel verstand van de rassen Kooiker en Toller hebben wij ervaren. Wij hebben hier onze pup gehaald. Onze benji doet het super goed en is kern gezond.. Je kunt hier gerust eens langs gaan, je krijgt meteen een vertrouwd gevoel..

Groetjes Marcel en Saskia

10

Leonie

11 september 2014

Deze mevrouw verkoopt NIET alleen maar Kooikers en Tollers, Google maar eens. Het is een broodfokker en je laat je voor de gek houden als je het goedpraat. Ook al is jouw hondje toevallig gezond. Je sponsort de broodfok als je een pup van haar koopt.

1

Diny nieveld

10 september 2014

Wij hebben onze Senna ook uit Lithoijen en zijn heel blij met haar. Ben nog steeds op zoek naar broertjes en een zusje van haar, ze is geboren op 30-11-2011. Hoop dat het op deze manier gaat lukken.

8

Roderick

22 augustus 2014

In 2012 een toller gekocht.het is een roodfokker maar niet van het slechte soort. Mijn toller is geweldig nog nooit zon lieve mooie gezonde hond gehad. Volgende hond durf ik hier wel weer te kopen ondanks het een broodfokker is.

7

Ingrid

17 augustus 2014

Wij hebben onze Toller (13.11.2010) hier gekocht en
zijn zeer tevreden over deze fokker. Prima hond, geen
gezondheidsklachten ze lieten later de moeder ook in het nest toen we eerste keer (4 weken oud) geweest zijn. Alles netjes verzorgd de pups lagen op een verwarmde ondergrond omdat het toen erg koud was. Toen we hem opgehaald hadden heeft ze ‘s-avonds nog even gebeld hoe het met de pup gegaan was moesten een paar uur rijden. Wij kregen ook een hele uitleg mee voor de eerste periode.

9

Bart & Leny

8 augustus 2014

Onze Semmy van Maaszicht is inmiddels 9 maanden oud, geboren 30/10/2013 iedereen zegt dat het zón mooie Kooiker is, zelfs de dierenarts zei mooie hond , wij zij er in ieder geval heel gelukkig mee.
Is er iemand die toevallig ook een kooiker heeft uit dit nestje van Maaszicht (30/10/2013 geboren), zou graag een keer kennismaken met zusje of broertje van Semmy, laat maar even weten email hidden; JavaScript is required

9

Willie

7 augustus 2014

Een broodfokker mijn kooiker was een zwak ziekelijk hondje die wij hebben moeten laten inslapen ivm stollingsziekte en leukemie hij was nog maar 3 jaar geboren op 21 maart 2011 er is door gefokt met deze hondjes.

1

Anja

24 juli 2014

Onze pup hier gekocht, zeker geen broodfokker..

De fokster heeft veel verstand van de 2 rassen die zij fokt: nova scotia’s & kooikers… Ze zijn aangesloten bij meerdere verenigingen, dit heb ik gecheckt.. Verder aardig volk en erg behulpzaam.. Onze hond is helemaal in orde en zijn er erg blij mee… Ik ben erg enthousiast geworden tijdens ons bezoek in Lithoyen en dit gevoel heb ik er nog steeds bij: goed adres.. Groetjes

10

Tessa

30 juni 2014

Er moet éendsgoed gekeken worden naar waar een fokker aan moet voldoen. Deze fokker is niet aangesloten bij de vereniging voor de Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Geen namen te zien op de site, zodat je eventuele stambomen en gezondheidsuitslagen kan nagaan. Verder is een fokker die meerdere rassen fokt niet oke. Wij hebben zelf een toller, met stamboom, gekocht bij een erkende fokker. En hij is dekreu, dus ik weet wat er allemaal bij komt kijken. jammer dat broodfok hierdoor in leven blijft

4

Lies

14 juni 2014

Hebben hier onze 1e hond (toller) vandaan.
Zouden graag met zusje in contact komen. Ze komt uit nest van 2 geboren 13-01-13.
Zijn erg tevreden met de fam. Ze waren vriendelijk behulpzaam en informeerde naar de rede dat we een toller wilde en dat we zeker met haar aan het werk moesten. Ze waren bezorgd waar de pup naar toe ging, wat wij waardeerde. Helaas hebben wij wel wat uitdagingen gehad ivm blaasgruis het 1e half jaar. Maar ze is eroverheen en doet het prima. wel ?tekens over vele nesten

Review

2 juni 2014

Broodfok. Het ziet er netjes uit maar ik vertrouw het van geen kant. Moeder broodmager. Onze pup doet het goed maar ze heeft wel wormen, oormijd en vlooien. Volgens mij heeft ze nog nooit brokken gegeten en is ze te vroeg uit het nest gezet. ze zeggen maar 3 rassen te verkopen maar ze verkopen onder verschillende namen op marktplaats. Vanmiddag naar de dierenarts dan zal ik nog wat schrijven. KOOP HIER DUS GEEN PUP. Dit zegt ook de Tollervereniging die meer mails over deze fokker heeft ontvangen

3

Hannes

12 maart 2014

Inderdaad Bart en Leny,

Onzin, het is een super adres. Wij hebben onze pup er ook gekocht en ze doet het super. Wij zijn er content met deze mensen en zijn goed ontvangen met een goede service!

10

Bart & Leny

8 maart 2014

Op 27/12 zijn wij bij Maaszicht geweest voor een kooiker pup, prima ontvangst, de honden verblijven waren schoon en ruim opgezet, zag er allemaal tip top uit, prima uitleg gekregen.We hebben hier onze Semmy gekocht (30/10/2013 geboren) hij doet het prima. zelfs de dierenarts vond het een heel mooi rn gezonde pup.
Dus die kletspraat van broodfokster etc…..ONZIN.

9

Toller

3 maart 2014

De fokker is een broodfokker, koop hier geen pup.

1

Sandy

22 januari 2014

Ook wij hebben hier in september 2013 een kooikerpup gekocht en alles is naar wens verlopen en onze pup doet het echt super ! zou het leuk vinden om fotos van broertjes en zusjes van onze pup te zien onze pup is geboren op 21-7-2013

7

Henrie

7 januari 2014

Nou, ik heb super ervaring met deze fokker.. En ik vind onderstaande opmerking raar want ze fokken daar helemaal geen Engelse Springers… Ik heb er een kooikerhondje gekocht en ben erg te spreken over de fokster, ze kon me alles eerlijk en in alle rust tijdens een bakje Brabantse koffie vertellen, alle vragen werden beantwoord, beide ouderdieren waren aanwezig en de pups met stamboom. Ik vond het echt een super adres, ik ben blij dat we hier terecht zijn gekomen! Wat mij betreft aan te raden..

10

HB

5 januari 2014

Ik heb hier ooit een Engelse Springer gekocht met stamboom. Het bleek achteraf een zwakke en zieke hond te zijn en afgedankt bij de eigenlijke fokker. Zij heeft haar verkocht voor 350 euro. Toen ik vroeg waar is de moeder van deze pup ? Zei zij: Die moeder is haar pups al lang zat en is uit logeren ??!! Mijn hond heeft de eerste maanden heel veel geld gekost vanwege steeds terug kerende darm en blaas infecties en het bleek dat ze een hart ruis had. Koop nooit een hond hier

8

Roetert

8 december 2013

Ik zou er nooit meer een pup kopen! Haar verhaal klopt van geen kanten. Onze kooiker werd slechts 4 kg. Volgens ons een kruising kooiker met vljnderhondje, bij navraag gaf ze aan alleen kooikers te fokken. Heel marktplaats staat vol met advertenties van haar ook andere rassen. Af en toe een nestje, het is maar hoe je af en tot definieerd. Toen ons hondje een half jaar was vroegen wij foto van de broertjes en zusjes, we kregen foto’s met een datum een half jaar na de geboorte.
Het klopt echt niet

3

B. van Dongen, Raamsdonkveer

14 oktober 2013

Hallo,

Ik ben het niet eens met een aantal van onderstaande recensies. Ik ben zelf graag zeker van de zaak dus heb ik wat dingen uitgezocht. Het blijkt dat deze fokker is gecertificeerd voor dierenwelzijn, dit heb ik nagevraagd bij ‘Verin.nl’ (een onafhankelijke certificatie-instelling). Deze certificering vindt plaats onder toezicht van strenge eisen, onmogelijk voor een broodfokker dus. Wij zijn er vorige erg gastvrij ontvangen én hebben een pup aangeschaft, we zijn er oprecht super blij mee!

10

Ina Westendorp

19 september 2013

Ik ben erg tevreden met deze fokker, wij hebben er onze kooiker gehaald (Brum, een reutje van 3 maanden inmiddels). Hij is super speels en kern gezond en ik ben goed geinformeerd! De eerste paar weken heb ik telefonisch nog een aantal keer aanspraak mogen maken op de kennnis van de fokker betreft het opvoeden. Erg fijn is dat: een goed adres…

10

Anja

14 augustus 2013

Hoi, ik wil een reactie plaatsen betreft dierenpension Maaszicht. Ik heb samen met mijn man een oude golden retriever (14,5 jaar) en we brengen haar regelmatig naar dierenpension maaszicht als wij met vakantie gaan. Dat gaat al jaren erg goed, ze kent daar inmiddels haar weg. We zagen daar een aantal maanden geleden een nestje kleine puppies van de kooiker buiten zitten in het zonnetje en we zijn op slag verliefd geworden op het ras. We hebben ons laten informeren door de fokker en ons op de wachtlijst laten zetten. Inmiddels zijn we eigenaar van een teefje, ze heet ‘Mindy’. Mijn dank gaat uit naar dierenpension maaszicht want we zijn erg tevreden en natuurlijk zijn we super blij met ons hondje Mindy. Groetjes Anja Peelhorst

10

Anita van Sommeren

11 juni 2013

Ik ben het oneens met Marije. Ik heb bij Dierenpension Maaszicht mijn Toller Retriever gehaald en ben erg tevreden, we hadden de 3e keus voor een teefje uit het nestje. De moeder was aanwezig bij de pups en vader was aanwezig op de buitenplaats. Ik heb de stamboom gezien van beide ouders. We hebben ons hondje Mika nu ruim 9 weken en ze maakt het erg goed. Anita en Mark

9

Marije

12 mei 2013

Zeker een broodfokker, vertelt mooie verhalen, totdat zij hoorde dat ik dierenartsassistente was, toen sloeg alles om! Moest het maar niet doen (ik zou er niet ‘zeker’ van zijn) het viel met de omstandigheden wel mee maar op marktplaats stonden onder andere namen weer andere nesten te koop die ik heel niet heb gezien daar! Mensen kijken blind naar de schattige pup en de mooie prijs. Ikzelf trapte er ook bijna in!

1

Isabella

30 december 2012

Eens met Tessa en Anita. Ik ben hier ook geweest voor een pup. In eerste instantie lijkt het allemaal keurig in orde. Bij navraag van de gezondheids- en stamboompapieren van ouderdieren bleek dit al een leugen. Of de vaderhond zou tevens de vader van de moederhond moeten zijn? Verder veel vage verhalen en op marktplaats zo’n 8 nesten van hetzelfde ras per jaar. Dit terwijl ze vertelden 3 teefjes te hebben? Kortom wel degelijk een broodfokker met mooie verhalen!!

1

Martien

9 juli 2012

Ik heb mijn hond bij ‘Maaszicht’ gekocht. Ik heb gekozen voor een nova scotia duck tolling retriever omdat ik hem wil trainen en apporteer-wedstrijden met hem wil gaan lopen. Ik heb een goed gevoel bij deze fokker omdat mijn jongste zus hier ook een hondje heeft gekocht, voor de kinderen. Zij hadden goede ervaringen met deze fokker. Ook mijn hond doet het erg goed, ook met de trainingen. Al met al ben ik er erg tevreden mee. Groet Jeroen

9

Tessa en Anita

5 maart 2012

De mensen lijken op het 1e gezicht (te) aardig, maar zijn broodfokkers en staan op de zwarte lijst die ooit bij Radar is gepubliceerd.

1