Majesta Dierenzorg Huisdierencrematorium Rotterdam

  • Satijnbloem31
  • 3068 JP, Rotterdam

  •   010-2021865
  •   Website

Majesta Dierenzorg Huisdierencrematorium Rotterdam

Dierenuitvaart

9,7

Over Majesta Dierenzorg Huisdierencrematorium Rotterdam

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Vermeule

24 mei 2014

Vorig jaar hebben wij onze cavia laten cremeren (individueel) en toen kregen we al hele goede zorg van hun. Afgelopen donderdag hebben we ook onze hond Sandy daar naar toe gebracht voor individuele crematie. Eigenlijk hadden we een afspraak staan voor maandag om haar urn met as op te halen,maar toch wouden we haar eerder terug,en na een emailtje en een telefoontje van hun mochten we haar urn met as al op 23 mei om 14.30 ophalen. Echt top van Majesta ! Majesta is een aanrader voor iedereen !

10

Silvia

7 juni 2012

Hele prettige -ondanks ons verdriet- ervaring met dit crematorium. In februari is onze Jessie (Jack Russell) overleden. We werden goed ontvangen en inderdaad genoeg keus in urnen. Erg prettig is ook de begeleiding en het vrijlaten in de keuze om zelf de handelingen te verrichten zoals het neerleggen van je dier en het aanzetten van de oven.

10

M.J.Rupke

10 maart 2012

In 2006 is onze Elias (Berner Sennen hond) van 11 jaar daar gecremeerd. Wij zijn daar liefdevol ontvangen.
Genoeg keus om er ook een mooie urn uit te zoeken. De dag en tijd kregen wij keurig toegezonden en ook een kaartje met Sterkte met het verlies van uw huisdier Elias. Ook onze katten zijn daar gecremeerd.

9