Majesta Huisdierencrematorium Smilde

  • Leemdijk2/E
  • 9422 CL, Smilde

  •   0592-458230
  •   Website

Majesta Huisdierencrematorium Smilde

Dierenuitvaart

6

Over Majesta Huisdierencrematorium Smilde

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Paula

8 november 2016

Vorige week mijn hond erheen laten brengen via dierenarts geregeld . Woensdag mijn trouwe viervoeter in laten slapen donderdag netjes gebeld dat ze al opgehaald was door het crematorium en de keuze van urn bespreken en vrijdag voor crematie op mijn verzoek om mijn rust te vinden gevraag om een foto voordat ze in de oven werd geschoven . Ik kan alleen maar zeggen crematorium Smilde bedankt voor jullie warme en begripvolle werkwijze !!

10

Robert

14 augustus 2014

Helaas heb ik afscheid moeten nemen van mijn hond.
Ik kan zeggen dat ik vriendelijk en met geduld ben ontvangen.
De dame was duidelijk, naar wat de mogelijkheden waren en ik heb met een gerust hart afscheid kunnen nemen van mijn maatje.

8

Natasja Sanders

11 juni 2014

Het liefst geen punt gegeven.Na de crematie van onze hond in september 2013 heel wat misstanden gezien bij majesta, we hebben gekeken in de crematieoven en daar lagen op dat moment nog dieren in…achterin een hond die niet volledig verbrand was en op de plek waar onze hond lag, lagen nog botresten van mijn maatje..het is niet volledig gescheiden terwijl mensen daar wel voor betalen!We hebben een gesprek gehad met de directeur en er zou apart gecremeerd worden nou niet dus! Jan ’14 hetzelfde.

1

Gea

12 mei 2014

Mijn ervaring is erg goed en raad het dan ook zeker aan.

10

Danny en Natasja Sanders

26 september 2013

Individueel betekent hier niet alleen, het is niet volledig gescheiden! Men springt roekeloos om met uw maatje, ze proppen de oven zo vol mogelijk en ruimen de as niet allemaal uit.
Wij zijn onverwacht gekomen met de vraag om de ‘huisjes’ te mogen zien die gebruikt worden bij individueel cremeren. Dit waren kleine T profielen, krom getrokken en ze sloten niet volledig af. Bij ophalen van onze hond bleek dat er nog ‘botresten’ van hem in de crematie oven lagen! Wij zijn heel boos maar vooral verdrietig.

1