Mast dierenarts Praktijk H vd

  • Rijksweg60/D
  • 6921 AJ, Duiven

  •   0316-282384
  •   Website

Mast dierenarts Praktijk H vd

Dierenarts

8,4

Over Mast dierenarts Praktijk H vd

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Kayu

22 mei 2017

Een wereldse dierenarts….simply the BEST!!😃

10

zegers

22 februari 2015

top dierenarts!

we konden midden in de nacht komen omdat onze hond zo ziek was was geen enkel probleem terwijl de dienstdoende arts geen zin had om te komen opdraven.

9

wuyster

22 februari 2015

Top dierenarts! neemt de tijd voor mens en dier.
heb al een aantal dierenartsen gehad maar Henk blijft toch de beste

10

Linda

31 juli 2014

Dokter Van de Mast is geweldig voor de dieren en ook voor de baasjes. Hij zal eerlijk vertellen wat er aan de hand is en zorgt goed voor de dieren. Hij heeft bij onze hond een keizersnede gedaan en daarmee heeft hij het leven van de pups gered, en ook van de moederhond. Henk kan heel veel zelf en dat vind ik zo goed aan hem. Hij neemt ook echt de tijd, ook al is het druk in de praktijk. De prijzen zijn vriendelijk en Henk zelf ook. Wij vertrouwen hem al jaren en hij heeft altijd goed. Chapeau!

10

Manon

17 maart 2014

Boris (14 november 2011)

Dierenarts Henk denkt alles te kunnen van gecompliceerde botbreuk operaties tot de meeste moeilijke operaties. Bijna niks wordt doorgestuurd naar een gespecialiseerd kliniek hij is een doe-hetzelfer. Jammer want je kan niet alles zelf en dat moet je van jezelf kunnen inzien. Zeker als je voor geen van de gespecialiseerde operaties als orthopedie een extra curcus volgde, maar gewoon op een dag de benodigde apparatuur koopt en er mee aan de slag gaat.

2

R.M. Kiel

6 juli 2011

Dit is een dierenarts die nog de tijd voor dier en baas neemt, men is geen nummertje. Hij is zeer goed voor de dieren die hij behandelt en heeft hart voor de zaak zoals het hoort en niet zoals tegenwoordig andere dierenartsen zijn.

10

Conny

8 maart 2011

Henk van Mast is toch wel een begrip in Duiven en Westervoort. Een goede dierenarts die goed in de gaten heeft wat er met je huisdier aan de hand is

8