Meerveld Hondenfotos

  • Buxtehude98
  • 8031 KX, Zwolle

  •   631779060
  •   Website

Meerveld Hondenfotos

Hondenfotografie

9,1

Over Meerveld Hondenfotos

Sinds 2004 ben ik met fotografie bezig en met honden nog een paar jaar langer. Eind jaren negentig ben ik opgeleid als hondentrainer en nog steeds train ik met honden voor mijn plezier. Zelf heb ik een wolfsgrauwe Duitse Herder die Moja heet.

Het leek mij ontzettend leuk om deze twee bezigheden te combineren en zo ontstond het idee om te beginnen met “Hondenfoto’s†Juist door mijn jarenlange ervaring als hondentrainer merkte ik dat het fotograferen van deze dieren ontzettend leuk was. Ik vind het als hondenliefhebber leuk om contact te leggen met honden, nu maak ik gebruik van dit contact om ze op mooie manieren vast te leggen voor hun eigenaren zodat hun voor altijd hun lievelingsdier mee kunnen dragen zelfs als de hond er niet meer is. Ook ontdekte ik dat de waarde van fotos’s met de jaren toeneemt, dat was voor mij een motivatie om onze eigen hond voortdurend vast te leggen op de foto en dit ook voor anderen te doen. Fotografie is ook altijd al wel een hobby van mij geweest, helemaal toen het digitale tijdperk aanbrak. Al vanaf 2004 schoot ik met digitale cameras en in 2006 kreeg ik mijn eerste eigen digitale spiegel reflex camera. Sinds die tijd maak ik geregeld fotos in mijn vrije tijd, en nu heb ik gekozen om mij vooral toe te wijden aan hondenfotografie.

Natuurlijk doe ik nog veel meer dan wat hierboven staat, wil je mij nog beter leren kennen voeg me dan toe als vriend op https://www.facebook.com/Hondenfotos

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Jennifer

7 oktober 2013

Dankzij Harold hebben wij een prachtig aandenken van onze hond! De shoot ging erg relaxed en het resultaat is super!

9

Melissa

28 september 2013

Harold heeft voor mij een hele dag lang foto’s gemaakt voor mijn klanten uit de trimsalon. Ik wilde graag iets bijzonders doen en harold heeft het voor elke klant bijzonder gemaakt. Harold is erg rustig en zeer goed met honden. Zijn lichaamstaal is voor de hond duidelijk en brengt dan ook gelijk alle goeds in beide naar boven. Waardoor er enorm waardevolle bezitting op de schoorsteen van vele van mijn klanten staan. Harold bedankt en ik kijk uit naar nogmaals zo’n prettige samenwerking

9

Vereniging van Mastiffliefhebbers

27 september 2013

Voor onze kampioenschapsclubmatch hebben we Harold gevraagd om foto’s te maken. Vooraf hebben we duidelijk afgesproken waar in ieder geval foto’s van moesten komen. We werken met verschillende wisselbekers, waar elke winnaar een aandenken van krijgt, maar daar hoort wel een foto bij natuurlijk. Alle gevraagde foto’s waren na afloop gemaakt en konden we ook uitkiezen wat de mooiste was om te gebruiken. Binnen 2 dagen waren de ruim 1000 foto’s beschikbaar en na te bestellen voor de exposanten. Top

10

Peter

27 september 2013

Erg gave ervaring! Goede fotograaf die goed met honden kan!

10

Vera van Ginkel

22 juni 2013

De fotoshoot met Harold was erg leuk! Hij is professioneel en kan goed met de honden overweg. Je zag dat ze erg relaxed waren bij hem. Daarom zijn het ook mooie foto’s geworden. Zeker een aanrader!

8

Mogi Hondenfotografie

4 april 2013

Gisteren heb ik samen met Harold een soort dubbele fotosessie op het strand gehad. Zelf had ik een fotosessie met een bloedhond. Ik had een fotosessie met Harold gewonnen en hij heeft mij gisteren vastgelegd terwijl ik aan het werk was. Onze manier van werken komt heel erg overeen en dat is erg leuk om te ervaren. Het was een heel gezellige ongedwongen middag met als resultaat mooie foto’s. Wat wil een mens nog meer? Als je niet voor mij kiest, moet je voor Harold kiezen -)

9

Chantal Koster

12 maart 2013

Harold heeft hele mooie foto’s van mijn dierenvriend Issa gemaakt. Ik had helemaal geen idee dat Harold met een fotoshoot bezig was. Ervaarde het als een feestelijke middag, waarin zowel Issa als ik lekker ongedwongen in het bos aan het spelen waren, met een leuk gesprek erbij. Ik vond het hele leuke ervaring en het resultaat is geweldig. Aanrader!!

9

Simone Dorreboom

12 maart 2013

Wil je echt mooie foto’s van je hond? Dan moet je bij Harold zijn! Roos, mijn 13 jarige Jack Russel, voelde zich enorm op haar gemak bij hem. Ik had één wens over de fotografie: ik wilde Roos terugzien zoals ze is… En dat is helemaal gelukt: een heel vrolijk hondje! Met bal )

10

Daantje Heinz

28 februari 2013

Op een sneeuwvolle zondagmiddag kwam Harold met zijn camera naar het zuiden des lands afgereisd om een photo shoot van Spike te maken. Eigenlijk zou het Spike en zijn vrouwelijk baasje worden, maar uiteindelijk werd het de hele familie, man, zoon van 13 jaar en dochter van 11 jaar. Het resultaat is PRACHTIG geworden! Iedereen staat zo puur op de foto’s en JA ook Spike! Harold laat iedereen in zijn waarde en laat ‘het’ ontstaan. Wij mogen nog even kiezen welke foto’s we gaan uitvergroten!!!

9

Maaike

21 februari 2013

Harold heeft begin januari foto’s gemaakt van de honden van mijn ouders. Hij ging erg leuk om met de honden, was creatief in het zoeken van nieuwe perspectieven en wist de honden bij de les te houden door snoepjes en aandacht. Hij rende heen en weer, stond op zijn tenen en ging op de (natte) grond liggen om de mooiste foto te kunnen maken. En dat is gelukt de foto’s zijn erg mooi en geven goed weer hoe de karakters van de honden zijn. Een echte aanrader, dus!

10

Wilma

18 februari 2013

Ik heb de fotoshoot als verrassend en verrijkend ervaren. Heel toepasselijk bij een karakteristiek mens als Harold. Ik zag er ietwat tegenop omdat ik bang was afgeleid te worden en niet echt te kunnen zijn zoals Zooey en ik zijn. Maar dit duurde niet lang, voor ik het doorhad was de sfeer zo ontspannen (stiekem ook als vanouds 🙂 en deed ik niet meer of minder dan samen met Zooey zijn. Dankjewel Harold!

9

Jildou Verbeek

11 februari 2013

Harold heeft met zijn vakkennis en enthousiasme een schitterende reportage van onze hond gemaakt. Hij staat open voor suggesties en niets is hem te veel.
Beslist een aanrader!

9

Karin Veldman

4 februari 2013

Super leuke fotoshoot gehad. Harold weet baasje(s) en hond direct een heel relaxt gevoel te geven, en dat komt de shoot absoluut ten goede. Harold is flexibel in data en locaties en geeft tijdens de shoot goede aanwijzingen. Aanrader!!

Frederike Langkamp

29 januari 2013

Dat Harold hondentrainer is merk je direct, hij voelt de honden goed aan en zij hem. Daarnaast is hij een goede fotograaf. Het bewijs staat in zijn portfolio 🙂 Wij zijn heel blij met de foto’s, super!

9

N v Dijk

29 januari 2013

Heeft oprechte interesse in hond en (in mijn geval) paard. Neemt de tijd. Prachtige foto’s! Die heb je voor altijd.

9

Anita Robbe

27 januari 2013

De fotoshoot heb ik ervaren als een geweldige ervaring voor hond en baas!

9

Jorinde Tijssen

9 januari 2013

Harold kan met zijn liefde voor honden en passie voor fotografie, honden fantastisch vastleggen op de gevoelige plaat!

8