Mijnster Ebbens Dierenartspraktijk Overschie

  • Prins Mauritssingel37/B
  • 3043 PB, Rotterdam

  •   010-4291525

Mijnster Ebbens Dierenartspraktijk Overschie

Dierenarts

7,5

Over Mijnster Ebbens Dierenartspraktijk Overschie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Dorothe Bax

14 oktober 2014

Elly Ebbens is een dierenarts in hart en nieren, maar blijft uiteraard ook een mens, gelukkig maar. Wij (mijn man en ik en onze 4 honden) vinden haar toppie! Ze doet haar uiterste best om zo wel je huisdier als de baas te helpen zoveel als ze kan en dat tot onze volle tevredenheid!

9

Conny meijers van driel

26 mei 2013

Zowel Elly als Simone staan met grote zorg klaar voor dier en eigenaar nooit zal ik vergeten hoe hun het mogelijk maakte om mijn lieve luna thuis in te laten slapen, terwijl de grote klinieken je maar laten langskomen en niet bereid zijn dit voor je te doen.

10

Dora Hoefnagel

29 maart 2013

Elly Ebbens werkte in het dierenziekenhuis in 2006. Mijn hond was opgenomen voor haar nieren. Ondanks dat het ’s avons slecht ging wou zij niet gaan kijken. Volgens haar kon er ook wat gebeuren als zij weer weg ging en zij ging naar huis. Resultaat: ’s morgens vonden ze mijn hond dood in haar hok. Kan het dus nog steeds niet vergeten en heb er een slecht gevoel over.

1

Sandra (Cani-connect Hondengedragscentrum)

24 mei 2011

Hoewel een bezoekje aan de dierenarts nooit leuk is, doet dierenarts Elly er alles aan om het bezoek voor zowel het baasje als ook de hond zo prettig mogelijk te laten verlopen. Er wordt de tijd genomen voor je probleem en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ook zeker een aanrader voor de wat moeilijkere dierenarts-gangers.

10