Mogi Hondenfotografie

  • Aziëlaan 273
  • 2622 JL, Delft

  •   06 250 36 200
  •   Website

Mogi Hondenfotografie

Hondenfotografie

9,4

Over Mogi Hondenfotografie

Mogi Hondenfotografie komt naar de hond toe en fotografeert de hond in zijn eigen vertrouwde en bekende omgeving. Daardoor krijg je een getrouw beeld van je eigen hond. Daarna worden de foto’s professioneel bewerkt voor een perfecte finish.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Annemarieke

25 juli 2016

Monique doet niet alleen rapportages, maar gaf op verzoek een superleuke workshop zodat ik mijn eigen pup ook op de gevoelige plaat kan vastleggen (anders dan de volautomatische stand). Goede uitleg, tips and tricks en mooi resultaat. En hondje en baasje vonden het vooral heel erg leuk.

10

Chantal

7 februari 2015

Een fotosessie met je honden bij Mogi Hondenfotografie is gewoon een ervaring op zich. Alles is positief, Monique heeft veel geduld en de honden hadden al snel in de gaten dat ze lekkers konden verdienen. Ik had werkelijk niet verwacht dat het zo goed zou gaan. Zeker niet buiten op locatie. De bewerking van de foto’s achteraf voegt nog iets extra’s toe aan de kwaliteit.

Aanrader!

10

wendy

16 januari 2015

Ik wil Monique Gidding een dikke 10 als cijfer geven, want dat verdient ze zeker met haar prachtige foto’s!!!!!

10

Jeanine van der slikke

25 september 2014

Prachtige foto’s! en een goede samenwerking!
Nadat de gevraagde fotograaf voor onze Kampioensschapsclubmatch onverwachts afzegde, was Monique gelukkig bereid om ons uit de brand te helpen

10

Ineke Frequin

23 september 2014

Voor het eerst kennis gemaakt met Monique Gidding, dit is ons prima bevallen. Goede uitleg van de regels die worden gehanteerd bij een professionele Fotograaf.
Brikla en Haley zijn echte Heidewachtels die het liefste over het veld jagen, om een rustig moment voor de foto’s te krijgen viel niet altijd mee, toch zijn het hele mooie foto’s geworden.
Wij van de Heidewachtel kennel van Achter de Duinen zullen zeker vaker gebruik maken van Mogi fotografie.

9

Esther

27 augustus 2014

Wat een superochtend heb ik gehad met Monique! Van te voren had ik haar verteld wat mijn wensen waren en gewaarschuwd dat mijn 2 hondjes niet bepaald makkelijk zijn vanwege (oost-indische) doofheid )
Ondanks dat een van de 2 liever op muizenjacht ging is het dankzij haar kundigheid en enthousiasme toch gelukt om hele mooie sprekende fotos’s te maken.Het was heel moeilijk kiezen. Ze heeft duidelijk liefde voor haar vak en dat zie je terug in het eindresultaat. Absoluut aan te raden!

9

Paul Bary

17 augustus 2014

Mijn hond, Yara, en ik hebben in juni een fotosessie gehad met Monique. De fotosessie vond plaats in het bos vlak bij mij thuis. het was een super gave ervaring met prachtig resultaat. Yara was/is nog jong, ze was namelijk pas 7 maanden oud op het moment van de fotosessie. Dit bleek echter geen enkele belemmering voor de foto’s dankzij de goede ideeën van Monique en de goede klik die Monique en Yara hadden. Yara en ik hebben er ontzettend van genoten! zeker voor herhaling vatbaar!

9

Sandra van den Akker

13 augustus 2014

Ik heb een hele leuke dag gehad met Monique. Zowel ik als mijn hond Dolce waren ontzettend op ons gemak. Er zijn zoveel mooie foto’s uitgekomen dat ik nauwelijks een keuze kon maken. Mijn hond is helaas nauwelijks een week later overleden maar dankzij Monique heb ik een geweldig aandenken aan haar en kan ik altijd van haar mooie koppie genieten. Ik zou iedereen het aanraden om een fotosessie met Monique te maken van hun trouwe maatjes! Sandra

10

Yvonne Sombroek kennel ‘van de Merlinhoeve’

6 augustus 2014

Monique heeft verschillende nesten van ons gefotografeerd. Zij doet dat met veel geduld, toewijding en enthousiasme, hetgeen onontbeerlijk is bij het fotograferen van puppen van zo’n 6 weken oud!
Mogi hondenfotografie is een echte aanrader!!

10

Tamara Verburg

28 juli 2014

Op woensdag 16 juli j.l. hebben wij een foto reportage laten maken bij Monique van Moqi Hondenfotografie. Wij zijn erg tevreden over haar werkwijze en de foto’s. De manier waarop zij ons heeft ontvangen was goed, de manier waarop zij contact maakte met onze hond Shendor was zeer goed, in eerste instantie moest Shendor nog even alles op zich in laten werken, maar na wat snoepjes was hij verkocht. Ze had heel veel verschillende ideeën waardoor wij hele mooie foto’s hebben gekregen! Zeer tevreden!

9

Isa

15 juli 2014

Ik heb voor het eerst een eigen hondje en ik wilde mijn Blitz graag als pup vastleggen, zeker omdat ze zo snel weer pup af zijn. Ik ben via internet bij Monique gekomen. Afspraak maken kon op korte termijn en de shoot is ons heel goed bevallen. Monique is echt een hondenliefhebber in hart en nieren. Mijn Blitz was dan ook gelijk dol op haar. De foto’s zijn erg mooi geworden en er is heel veel mogelijk!

9

Priscilla

25 juni 2014

Het is precies een jaar geleden dat onze Luna deze maand overleed. We hadden veel verdriet van het feit dat we wisten dat ze zou overlijden. Het enige wat we wilden was een mooie herinnering aan haar. Die hebben we zeker! Een bijzondere fotosessie met een lach en een traan met als resultaat zeer zeer mooie foto’s. Luna voelde zich op haar gemak met Monique. Monique maakte treffende foto’s en gebruikte onverwachte momenten. Het is meer dan wat we vooraf verwachtten.

10

Sandra Savic

22 juni 2014

Monique weet je hond echt goed neer te zetten en super mooie foto’s te maken. Honden op de foto krijgen is heel lastig en toch lukt Monique dit altijd weer. Ze heeft goede inzicht, ze speelt goed in op de situaties en kan super goed omgaan met hondjes en baasjes! Dit komt omdat ze zich echt verdiept in wat jij wilt en hoe de hond is, omdat ze dit zo persoonlijk aanpakt krijg je resultaat op maat. Ze schiet foto’s zoals je hond echt is, maar dan op een ansichtkaart! Echt je geld waard!!!!!!!!!!!!

9

Pascalle En Martijn Miller

10 juni 2014

Wij zijn dik tevreden over onze fotoshoot! Wij hadden voor een proefshoot gekozen en daarbij gevraagd om een portret foto van onze meiden.De shoot kon al snel gepland worden en het was erg leuk om te doen.Ze staan er allebei op zoals ze zijn, de foto’s zijn prachtig afgewerkt en de levertijd was in ons geval super snel! Met een week hadden we foto’s en hingen ze aan de muur! De moeilijkheidsgraad voor deze shoot was dat één hond zwart is en de ander wit. Zeer gaaf om te doen! Bedankt voor alles!

9

Mary EAton

8 juni 2014

Inmiddels voor onze pup Bibi 3 fotosessies bij Monique gehad. De foto’s die Monique maakt zijn in 1 woord schitterend, ze weet heel goed het karakter van de hond in de foto vast te leggen en de compositie is altijd even mooi. Daarnaast weet Monique heel snel het vertrouwen van de hond te winnen Bibi is altijd superblij om Monique weer te zien. Tot slot is Monique gewoon een heel leuk mens. Elke sessie met Monique is een feestje!

10

Eline en Henk

26 april 2014

De foto’s zijn prachtig en sprekend. We zien het karakter van de hond terug in de foto’s, dat was ook precies de reden waarom we Mogi gekozen hadden. Monique is heel gezellig, flexibel, klantgericht en ontspannen in de omgang met hond èn mens. Haar passie voor honden zie je in alles terug. Onze hond was ongekend braaf tijdens de shoot en goed op haar gemak, ze genoot van alle aandacht. We zijn superblij met de mooie foto’s en hebben genoten van de leuke dag. Absolute aanrader!!!

10

Kennel van de Dennenstaete

24 april 2014

Begin januari 2014 hadden we twee nesten, 6 Duitse Staande Langhaar pups en 9 Engelse Springer Spaniël pups. Monique heeft een prachtige fotosessie gemaakt van alle puppy’s toen ze 6 weken oud waren. Alle hondjes, zonder gehaast en gestress op de foto. Monique ziet mooie plaatjes op plekken die jezelf nooit verwacht. Het was een hele gezellige dag en de nieuwe puppy baasjes waren heel blij met de foto’s van hun kleinen kanjer!

8

Martine Mulder

22 oktober 2013

Wat was het een fantastische dag! Boukje inclusief de baasjes waren onder de indruk van Monique. Het resultaat is werkelijk fantastisch! Wij kunnen gewoon niet kiezen ze zijn allemaal super geworden! Monique super bedankt voor deze mooie dag! Je bent een topper!

10

Monique van Weeren

4 april 2013

Het was puur genieten de dag van de fotoshoot. Alles relaxed. De honden hebben een heerlijke dag gehad op het strand en genoten van alle aandacht. Door de manier waarop Monique het aanpakt gaat alles heel natuurlijk. En hoe het er uiteindelijke uit gaat zien… geweldig!!!! Een echte aanrader en dat ga ik zeker doen.

10

Wilma

21 november 2012

Monique is niet alleen in staat om de ziel van een hond op de plaat vast te leggen, maar ook van een mens! We hebben in de kleurenpracht van de herfst een fotoshoot gedaan in de Delftse Hout. De shoot was ongedwongen, leuk, gezellig, spontaan en professioneel waardoor ook de foto’s ongedwongen, origineel en bijzonder mooi zijn geworden.
Dank je wel!

9

Dorit Fiedler

24 oktober 2012

Monique maakt heel mooie foto’s!!! Zeker een goed adres voor leuke herinneringen 🙂

10

Anneke en Willem de Winter

30 september 2012

Monique is een kanjer van een hondenfotografe. Ze kan als geen ander de hond op zijn gemak stellen.
Wij hebben onze Scotty, een Schotse Terrier, nog nooit zo zien poseren als bij Monique. Met als eindresultaat een serie prachtige foto’s.

9

Connie Lepping

18 september 2012

Onze hond Victor is door Monique gefotografeerd op een frisse avond in april met prachtig licht van een ondergaande zon en een mooie wolkenlucht. Ze had dit tijdstip zelf uitgekozen, hij zit daar met een gouden glans om zich heen. Victor was trouwens helemaal weg van Monique, ze weet precies hoe ze dat aan moet pakken. Als wij zelf een foto willen maken draait hij altijd snel een andere kant op. Foto’s maken is 1 ding maar zo goed met de hond omgaan is een gave die Monique helemaal beheerst!

9

Renate van Acker

14 september 2012

Monique heeft een prachtige fotosessie gemaakt van onze grote zwarte poedel Vegas op het strand van Hoek van Holland. Het resultaat is echt prachtig! Monique weet heel goed het karakter van onze hond vast te leggen. En ondanks de bewolking die dag zijn de foto’s vol details en diepte daar waar bij mij Vegas een grote zwarte vlek wordt. Klasse!

10

Danny

12 september 2012

Monique maakt schitterende foto’s, ook leuk om te zien hoe ze de tijd neemt om de hondjes mooi voor de camera te krijgen. Dat is wel aan haar toevertrouwd!

10

Brigitte van der Bent

11 september 2012

Monique kan geweldig fotograferen. Maar wat haar foto’s werkelijk bijzonder maakt, is dat ze echt fantastisch omgaat met de honden. Ze wekt hun vertrouwen, maakt ze enthousiast, stelt gerust en verdiept zich in het dier. Daardoor lukt het haar telkens om de persoonlijkheid van elke hond vast te leggen in haar foto’s. Heel bijzonder.

9

Debbie Janszen

9 september 2012

Dankzij Monique had ik een mooi vaderdag cadeau van onze honden samen en van mij en mijn broertje. Drie onstuimige Golden Retriever reuen die door de wind alle kanten op gingen, dat was een uitdaging. Geduld heeft ze zeker wat resulteert in foto’s die spreken. Wat kan ik nog meer zeggen….dank je wel voor al je inzet en geduld!

8

Lya

8 september 2012

Mogi maakt ontzettend mooie pakkende foto’s. Puur genieten, het zijn kleine kunstwerkjes.

9

Louise

5 september 2012

Een photoshoot van je hond laten maken door Monique is een geweldige ervaring. Met veel enthousiasme, liefde voor de hond en vakkennis maakt zij de mooiste foto’s. Een echter aanrader. Tip: Mocht je iemand willen verrassen met een origineel cadeau, Monique heeft ook cadeaubonnen voor een photoshoot.

10

Marian

5 september 2012

Je inzet is fantastisch en je toont een flink doorzetting vermogen.

9

Ria Hagen

4 september 2012

Wij zijn in het bezit van een Slowaak, een zusje van de hond van Monique. Ook wij wilden wel een mooie foto van Guusje en omdat Monique en Guusje elkaar goed kennen was het een hele uitdaging. Maar het zijn super mooie foto’s geworden, precies zoals Guusje is. Dus als jullie ook een mooie foto van jullie hond willen, dan kan ik jullie Mogi Hondenfotografie van harte aanbevelen.

9

Bianca Koreman

4 september 2012

Elke foto die Monique maakt, is een foto met een gevoel. Het zijn duidelijk die momentopnames die je van je hond zou willen onthouden, maar die je zelf net nooit weet te vangen op de gevoelige plaat. Monique heeft hier gewoon een oog voor en weet precies een hond in zijn element weer te geven, met een apart gevoel voor de details. Het ziet er ook niet geforceerd uit, de honden zijn op hun gemak. Mijn Caitlyn gaat zeer binnenkort ook voor haar lens verschijnen, wij kijken er al naar uit.

9

Claudia wallast

4 september 2012

Toen wij hoorden dat onze hond ernstig ziek was, wilde ik zsm een paar mooie foto’s laten maken. Dankzij Mogi had ik supersnel een paar hele mooie foto’s thuis. Ik heb zelfs moeten bijbestellen omdat we niet konden kiezen uit de vele mooie foto’s. Ik heb echt het gevoel gekregen dat er met ons mee werd gedacht. En dat is precies wat ik zocht!!

10

Sanne Gorissen

4 september 2012

Wij hebben onze zwarte Labrador Santos door Mogi Hondenfotografie laten fotograferen. Sowieso is het erg fijn dat ze op locatie fotografeert, zodat de hond meer op zijn gemak is. Daarbij weet ze de hond erg op zijn gemak te stellen en samen een team te vormen met de hond! De foto’s zijn prachtig geworden! Als je echt een goede fotografe wil hebben dan moet je Mogi Hondenfotografie zeker benaderen!

10