Parastone’S Kennels

  • Zandstraat 10
  • 6041 AM, Roermond

  •   0745-597394
  •   Website

Parastone’S Kennels

Hondenfokker

10

Over Parastone’S Kennels

Parastone’S is een gerenommeerde Kennel waar kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Schoonheid, karakter en gezondheid gaan hier hand in hand samen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Marcel

16 februari 2013

Geweldig mens en fokker. Honden houden en fokken doe je met je hart, zoals Parastone’s het doet, zo moet het. Het is niet voor niets de beste fokker met de meeste kampioenen.. Ik kon me geen betere en mooiere hond wensen. Mijn Bullterrier komt uit een warm en liefdevolle nest, Parastone’s genaamd..

10

Sandra Keijzer

15 februari 2012

Voor mij gewoon de beste fokker!! Voor mij geen andere fokker, waar ik mijn staffords weg zal willen halen.

10

Wendy Verkennis

16 december 2011

Geweldige honden. Trotse bezitter van Diesel aka Parastone’s Little Puppet. Gastvrij, behulpzaam en oprecht, maar bovenal heel goed voor zijn honden.

10

Jolanda

16 december 2011

Geweldige persoon/fokker van een geweldig hondenras. We hebben er zelf een super hond van mogen krijgen, dus mensen, Parastone’S is the place to go.

10

Jeanine Hamers

16 december 2011

Vorig jaar met deze kennel gebeld voor meer informatie. We hadden er zo een goed gevoel bij dat we meteen een afspraak hebben gemaakt. Uiteindelijk hebben we er ook voor gekozen om een pup van deze kennel te nemen. Ze is nu 14 maanden, een geweldige beauty, maar het belangrijkste, een super lieve hond. We hebben ook nog steeds leuk contact met Paul. Een dikke chapeau voor de werkwijze, kwaliteit en kennis van deze kennel!

10