Paviljoen Chez Favie

  • Duizendmeterweg 2
  • 1182 DB, Amstelveen

  •   020-6436994

Paviljoen Chez Favie

Restaurant

5,3

Over Paviljoen Chez Favie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Pietje Puk

24 april 2018

Na een wandeling lust je wel wat. Komaan, wel eens eerder hier neergestreken, vond de bemanning (met name de dame) al wat vreemd maar vooruit, nog maar een keertje. 9,20! Blafte de dame in haar niet onopvallende voorkomen. Doe maar tien, gaf ik aan. Dank je wel kon er moeizaam vanaf. Ze murmelde wat. De man kwam de uitmijter plus ijsthee brengen. Intussen had ik op de kaart gezien dat het totaal geen 9,20 maar 8,20 moest zijn. Ik maak hem attent op de vergissing van zijn wederhelft. Zonder blikken of blozen: Jahaaa, maar weet jij?!?! Dit zijn nog de prijzen van vorig jaar. Alles is duurder geworden. Pas je kaart dan aan, zak hooi dacht ik, en steek die euro maar in je…….. Zo, snel geld verdienen dus. Ik maak zelf uit of en wanneer en hoeveel fooi ik geef. Maar dit was echt nasty. Ik beveel hun niet aan. Neen, zeker niet. Ga er niet heen. Ze zijn ordinair, schreeuwen en roepen van alles waardoor een beetje rustig zitten er niet bij is. Het enige pluspunt was dat de uitsmijter zelf redelijk smakelijk was.

Groetjes, een wandelaar en zijn Beagle.

4

Alfred

17 december 2017

Ongelooflijk wat een stelletje aso,s die familie . Vooral die dikke vrouw , ze krijgt geen vriendelijk woord over haar lippen . Wij komen er niet meer . We worden niet graag beledigd op onze boswandeling . Ba !!!!

2

Harry

17 december 2017

De meest onbeschofte bediening welke je maar kan bedenken . Die familie zou moeten stoppen met Horeca . Daar zijn ze totaal ongeschikt voor .

2

Rocco Leenders

28 oktober 2017

De meest asociale en ongastvrije horecazaak die ik ooit heb bezocht. Hier kom ik nooit meer !! Onbeschoft word je behandeld en afgezet !! Deze plek heeft heel veel potentie maar niet met de meer dan onaardige en onprofessionele familie die het nu runt.

2

Joop

31 juli 2015

“Honds” worden de klanten behandeld! Zowel het familie personeel als het gewone personeel heeft hoffelijkheid niet hoog in het vaandel staan. Schaamteloos worden de gasten afgeblaft, omdat ze hun servies of glaswerk niet naar binnen hebben gebracht wat ze overigens zelf moeten halen. Nog nooit zulk lui en asociaal horeca volk mee gemaakt als eigenaren zijnde. Mij bekruipt het gevoel dat ze er geen zin meer in hebben.

1

Rita

7 december 2014

Mijn is niet klant vriendelijk
en men bemoeit zich teveel met de klanten

5

Liesbeth

7 december 2014

Het bos is prachtig,maar chez favier is het personeel onaardig en a sociaal…

6

Patricia

8 juni 2014

Mooie plek, prima om even wat te drinken en een hapje te eten. Honden mogen los op het terras, heel fijn! Wc is schoon en bediening is goed, je bestelt zelf aan de bar en het eten komen ze brengen. Ik had een tosti, die smaakte goed! Het is echt een fijne plek om na of tijdens een wandeling even wat te drinken! Inderdaad alleen contant, maar dat staat aangegeven.

8

Heleen

31 mei 2014

Nog nooit problemen gehad ( er is geen pin maar dat staat duidelijk aangegeven ) ik heb nog nooit voor de toilet betaald ! De honden mogen op het terras en mijn decafe verkeerd smaakt altijd prima, oh en mijn wandelmaatje krijgt altijd wat gewone melk in zijn thee 🙂

8

Wandelaar

5 januari 2014

Waardeloze zaak…..wat personeel betreft. 1e keer dat we er kwamen deed de pin het niet met een snauw erbij. Na een paar weken weer lekker in het bos geweest (want je kunt er heerlijk lopen met de honden) weer naar dit restaurant geweest en maar even vragen of de pin het doet dit keer.
Krijgen we toch een snauw midden op het terras van die vreselijke vent die er loopt. Nee kom hier noooit meer wat een prut bediening.
Redactie: Beste wandelaar, dit paviljoen heeft helaas geen pin omdat ze in dit gedeelte van het bos geen bereik en geen werkende telefoonlijn hebben.

2

Jolanda

3 oktober 2013

Het is zelfbediening daar is niks mis mee en de tosti’s waren erg lekker en werden netjes naar de tafel gebracht toen ze klaar waren. Het personeel was erg vriendelijk!!!

8

Mevr nissing

8 juni 2013

Zeer onvriendelijk personeel. Ze staan gewoon gasten uit te schelden waar je bij staat.

2

David

24 november 2012

Leuke en gezellige plek om na de wandeling met je hond wat te drinken. Gastvrij en een eenvoudige maar smaakvolle hap gegeten!

8

Alexandra

15 november 2012

Zelfs als we met de hele teckelclub aanschuiven, blijft de gastvrijheid hoog!! Geweldige locatie!

9

Barbara

31 oktober 2011

Geweldig voor honden hier. En je kan er zelf ook een heerlijk broodje eten.

10

Martha

30 juni 2011

Ouderwets gezellig. Honden zijn hier meer dan welkom en kunnen vrij in en uit lopen. Gratis hondenkoekjes. Verwacht geen uitgebreide kaart. Fijn terras.

8