Paws4Fun

  • Waemelslant57
  • 6931 HT, Westervoort

  •   06-18428211
  •   Website

Paws4Fun

Hondenschool

9,6

Over Paws4Fun

Bij Paws4Fun staat clickertraining en de band tussen handler en hond centraal. Samenwerking, plezier en spel zijn belangrijke elementen om te genieten van jullie leven samen.
Wij bieden een verscheidenheid aan cursussen en workshops van puppycursus tot hondensport. De lessen worden verzorgd door een professionele hondentrainer en de groepen bestaan uit maximaal 5 combinaties.
Onze leslocaties zijn in Zevenaar en Maarn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Marjolein Heldens

16 juli 2012

Balans en Coordinatie training van Sam Turner is zeker aan te raden, ze zal ons zeker terug zien!

10

Jantina

15 november 2011

Afgelopen zaterdag bij hondenschool Shanna een super leuke leerzame workshop Balans & Coördinatie van Sam Turner gevolgd.
Sam haar uitleg was duidelijk en helder en altijd met een grote glimlach. Ik heb genoten en weer heel wat bijgeleerd. En het leuke is, je kan dit thuis ook heel makkelijk trainen. En een eggball wordt zeker besteld.
Nogmaals Sam bedankt en Esther bedankt voor je mooie lokatie.

10

Sia

13 november 2011

Gisteren een geweldige workshop Balans & Coördinatie gehad van Sam Turner bij hondenschool Shanna.
Het was weer erg leerzaam, ondanks dat ik de workshop in oktober ook al had gedaan met mijn jonge hond. Nu lekker thuis lekker trainen.

8

Francine

12 november 2011

Vanmiddag een geweldige workshop Balans & Coördinatie gehad van Sam Turner in Opeinde bij Esther Zwaagstra !
Nandia, die altijd even moet wennen aan nieuwe mensen, vond niet alleen de workshop geweldig, maar ook Sam! Ze hoeft zich vandaag niet meer te wassen…. of juist wel……
Sam legt goed uit, zet het welzijn van de honden op de eerste plaats, en traint positief, zowel naar de hond als naar de baas. Ook in een groepje krijgt iedere combinatie aanwijzingen op maat.
Wij komen vast nog eens!

10

Hennie en Gigi

12 november 2011

Zeer leuke workshop coördinatie en balans gevolgd door Sam Turner. Esther had haar voor de 2e keer uitgenodigd in Opeinde. Ben op een andere manier gaan kijken naar mijn hond. Wat een kanjer. Vooral de balans oefeningen waren erg leuk! Sam bedankt voor de heldere uitleg!

9

Pumi

1 november 2011

Heb er een workshop Balans en Coordinatie gevolgt, leuke en leerzame workshop.

9

Nettie

26 oktober 2011

Erg leuke en leerzame workhop van Sam gehad. Kan straks lekker thuis gaan oefenen, want ik de eggballs besteld.

Rita

25 oktober 2011

Op 22 oktober een super leuke workshop balans en coördinatie gehad van Sam. Ze was naar Opeinde gekomen. Ze ziet heel snel wat het karakter van je hond is en heeft goede tips om mee verder te werken na de workshop. Dank je Sam voor de leerzame ochtend, voor herhaling vatbaar.

9

Ellen

23 oktober 2011

Gisteren de workshop balans & coördinatie gevolgd gegeven door Sam Turner, erg leuk! Ze is erg helder in haar uitleg en kan haar aandacht goed verdelen. We hadden geluk met het mooie weer, het was een gezellige leerzame ochtend!

9

A.

22 oktober 2011

Wij hebben de workshop Balans en Coördinatie gevolgd van Sam Turner.
Het was erg leuk en goed te volgen.
Deze workshop zou ik zo weer doen, erg leuk en leerzaam.
Ik heb veel aan deze workshop gehad.
Bedankt voor de leuke en leerzame workshop.

9

E. van Wallene

24 augustus 2011

Sam is heel goed in het leveren van maatwerk voor jou en je hond. Ik ben supertevreden.
Tijdens de les steeds lekker aan het werk zijn!

9

Janneke en korthaarcollie Zara

31 juli 2011

Als je je hond echt wilt leren begrijpen dan zit je goed bij Paws4Fun. Steekwoorden zijn: Positief trainen, keuze uit allerlei cursussen, kleine groepjes waardoor er meer aandacht voor, en zicht is, op jou en je hond, een interessante nieuwsbrief en een kans om alles te kunnen vragen over het gedrag van je hond en zijn of haar gezondheid. Sam weet veel, ziet veel en leert altijd bij om up to date te blijven met haar kennis.
Zara en ik hebben door deze hondenschool een hele goed basis gelegd!

10

Mary

27 juli 2011

Sam geeft op een ontspannen, positieve manier les. De wisselwerking tussen hond en mens staat centraal. Mijn Hovawart is niet makkelijk in de omgang met andere honden, dus trainen in een grote groep is niet echt leuk. In de lessen bij Sam geeft dit geen problemen, er zijn maximaal 5 honden in de groep en Sam let op dat iedere hond zijn eigen ruimte krijgt. Ik ben een paar jaar geleden bij haar gestart en ga nog steeds iedere week met een enthousiaste hond naar de fun-class.

10

Cun en Billy

26 juni 2011

Elke week kijk ik weer uit naar de nieuwe les. De persoonlijke aandacht dankzij de kleine groepen vindt ik geweldig. Ik leer Billy op een leuke, positieve en interresante manier steeds beter kennen (en hij mij!) Sam en Paws4fun, ga zo door!

9

Irene

19 juni 2011

Sinds 2 jaar train ik met veel plezier bij Paws4Fun. Een professionele hondenschool die werkt met een geweldige hondvriendelijke en efficiënte manier van trainen. Daarbij is Sam een fantastisch trainer met up-to-date kennis en een uitstekend inzicht in leerprocessen en hondengedrag. Ze zorgt voor steeds weer nieuwe uitdagingen en verrassende cursussen. Als je wil raak je hier nooit uitgeleerd!

10

Gustin, Simone en Ago Kruis

18 juni 2011

Onze Jack Russel Ago, gaat elke week met veel plezier naar school. We zijn zeer tevreden over de manier van lesgeven van Sam en leren elke week weer meer. Wij kunnen het iedereen aanbevelen, voor een betere relatie met je hond. Het ‘lezen’ van zijn/ haar gedrag wordt steeds meer weten en steeds minder gokken.

9

Sascha, Marlous Luc en Maya

18 juni 2011

Super hondenschool! Wij voelen ons hier erg thuis, net als onze honden. Niet alleen hebben we veel geleerd, wij en onze honden hebben altijd veel plezier tijdens de cursussen. Een dikke 10 waard.

10

Mariska en Bruno

17 juni 2011

Onzeker begon ik met onze boxer aan de liveskills cursus, maar na 1 les was ik helemaal om.
Sam leerde mij op een andere wijze naar onze hond en zijn gedrag te kijken, en ze gaf mij het plezier in de hond weer terug.
Ik ben nog zoekende naar iets nieuws, dus wie weet train ik binnenkort weer.
Maar wel bij Sam.

10

Josée en Siem

17 juni 2011

Wat genieten we beiden van de lessen van Sam! Ze leert je het karakter van je hond beter te leren kennen zodat je zelf goed op het gedrag van je hond kunt inspelen en zo samen heel veel plezier kunt beleven.
Geen rondjes draaien met z’n twaalven op een veldje, maar in kleine groepjes op een positieve, creatieve, heel persoonlijke, deskundige en vooral humorvolle manier samen leren.
We hopen zo nog een tijdje door te kunnen gaan!

10

Carmen Morel

16 juni 2011

Puk is onze allereerste hondje. Ze is lief, speels en aanhankelijk. Om de juiste training en de juiste handvaten te vinden kwam ik bij paws4fun een trainster als Sam tegen die de juiste manieren en tips weet te bereiken met mijn hondje om met Puk om te gaan. Ik ben erg blij dat ik de cursus heb gevolgd! Ze is nu ca 5 mnd oud en luistert echt super goed en is helemaal gesocialiseerd met mensen, omgevingen, kinderen etc. doordat ik de technieken toe pas en constateer dat het echt werkt!
Carmen

9

Marga Timmerman

16 juni 2011

Sinds Wickie zijn cursussen bij paws 4 fun (Sam) heeft gevolgd, hebben wij een welgemanierd knuffeltje.

10

Annemieke Derken

16 juni 2011

Ik heb ruim 15 jaar honden en bij Sam heb ik de fijnste lessen gehad. Je krijgt een hele andere kijk op de les. Het gaat vooral om de band die je met je honden daardoor krijgt. Je hond wordt niet gestraft maar je krijgt goede uitleg over de manier waarop je dingen voor elkaar kunt krijgen en anders kunt doen. Het gaf ontzettend veel voldoening om hier elke week weer te komen. In kleine groepen trainen is ook heel erg prettig.Ben nu even uitgeschakeld maar mijn honden willen weer gaan en ik ook!

10

Thijs & Ester

16 juni 2011

Onze allereerste hond, een lief en eigenzinnig ras. Trainen vergt dus veel geduld. Wat is er dan prettiger dan een trainster te treffen die ziet wat onze hond nodig heeft, hoe we de juiste dingen kunnen bereiken en we onze eigen hond als het waren hebben leren “lezenâ€. Resultaat? een gehoorzame blije hond waar we erg van genieten. Waarom paws4fun? Paws4fun geeft vertrouwen!

9

Kerensa Prinsen

16 juni 2011

Vanuit een positieve insteek en een professionele en deskundige achtergrond geeft Sam op originele en individuele wijze begeleiding voor opvoeding, gehoorzaamheid en (probleem)gedrag van de honden.
Al jaren was ik op zoek naar de mogelijkheid om blijvend met plezier te trainen. Mijn jonge hond leek elders niet tot werken te motiveren trainend met Sam wordt ook hij fanatiek en wordt trainen ook met de andere honden weer een feest! Een aanrader om met plezier met je hond bezig te blijven!

10

Erna harthoorn-lokhorst

16 juni 2011

Nooit eerder op een hondenschool heb ik me zo ontspannen gevoeld. Dat heeft te maken met het plezier en de ontspanning tijdens de lessen. Ik kan leren zonder een goed/fout gevoel. Dat heeft uiteraard ook weer effect op de band tussen mij en mijn hond.
Bovendien ervaar ik Sam als uitermate deskundig. een uitstekend observator van het gedrag van de honden. Hier leer ik ook veel van.

10

Petra Remeeus

16 juni 2011

Sam’s individuele aanpak, enthousiasme, kennis van zaken, alertheid en originaliteit maken de lessen bijzonder! Door Sam’s maatwerk hebben Sep en ik al veel geleerd maar we genieten ook enorm. De clickertraining in het bijzonder brengt ons steeds iets nieuws. Echt een aanrader!

10

Sandra van den Hoek

16 juni 2011

Ik heb al ruim 30 jaar honden en heel wat cursussen en hondenscholen bezocht. Helaas, sinds ik bij Sam train, van Paws4Fun, kan ik nergens anders meer mijn draai vinden. Ze weet zoveel van gedrag dat alleen het kijken bij haar lessen al leerzaam is. Bovendien heeft ze ogen rondom, niets ontgaat haar. En de moderne manier van kijken naar dominantie, het rekening houden van de plek van onze honden in deze ingewikkelde maatschappij, ik hoop dat heel veel trainers haar weg gaan volgen. Sam, thanks!

9

Marjolein Gompel

16 juni 2011

Na bij verschillende hondenscholen getraind te hebben, kwam ik bij Paws4Fun terecht. De eerste hondenschool die in elk opzicht aansloot bij mijn ideeën over hondenopvoeding- en training. Bij Sam heb ik écht geleerd wat clickertraining inhoudt. Sam is altijd op de hoogte van de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten en heeft steeds weer creatieve ideeën.
Bij Paws4Fun kun je een hondenleven lang op een leuke manier bezig blijven met je hond.

10

Brigitte Witjes

16 juni 2011

De lessen zijn leuk voor zowel hond als eigenaar v.d. hond. Alles wordt op zo’n positieve manier gebracht. We hebben een ontspannen hond die ontzettend veel geleerd heeft. Sam leert ons dingen waarvan we nooit gedacht hadden dat met ons hond te kunnen doen. We hebben alleen maar lof voor Sam!! Hopelijk volgen veel meer mensen deze denkwijze, hoe een hond te benaderen!

10

Netty Goddard

16 juni 2011

Razendsnel ziet Sam de kleinste details bij hond en baas tegelijk en geeft supergoede aanwijzingen op de meest positieve manier om daar van te leren. Elke les is een openbaring. Mijn hond en ik worden steeds leergieriger en een LOL dat we hebben!

10

Cindy de Wolf

16 juni 2011

Ik heb Sam enkele jaren geleden leren kennen tijdens Dogtravel en hoe zij toen omging met honden en het trainen van honden sprak mij zeer aan. Inmiddels heb ik het genoegen gehad om diverse workhops te volgen bij Paws4fun en een en al lof. Er wordt gekeken naar wat de hond kan en welk leerprincipe het beste bij de hond past en in welk tempo. Kortom maatwerk. Eveneens wordt er goed herkend als de hond moe is en hierdoor ander gedrag laat zien dan verwacht. Deze school is echt een aanrader!

10

Claudia Klinkers

16 juni 2011

Wij hebben Sam Turner ontmoet op een sport en spel weekend, daar waren wij zo van onder de indruk hoe zij op een positieve manier met honden om gaat dat wij ons meteen hebben aangemeld bij haar hondenschool Paws4fun. Het verbaasd me elke keer weer hoe Sam Turner in staat is om op individueel niveau (hond en baas) op een postivie gerichte manier ons weet te motiveren tot alles. Zoals Sam Turner zegt ‘ leren en plezier hebben staat centraal’ en dat geldt zeker voor trainen bij Paws4fun

10

Carry Bloklander

9 juni 2011

Jarenlange zoektocht is beloond. Baas en hond kunnen niet beter begeleid worden. Ik ga niet teveel lof uitbrengen want Sam Turner mag niet overwerkt raken, wij willen wekelijks lessen kunnen blijven volgen!

10