Pet Wellness Center

  • Amsterdamseweg 206
  • 6814 GL, Arnhem

  •   026-370 60 21
  •   Website

Pet Wellness Center

Trimsalon

8

Over Pet Wellness Center

Door de unieke samenwerking met een dierenkliniek en een dierenspeciaalzaak, vindt u bij Pet Wellness Center alles voor uw huisdier(en) onder 1 dak!

Pet Wellness Center heeft een eigen trimsalon met een gediplomeerde trimster. De salon staat onder supervisie van een dierenarts. Alle producten die in de salon worden gebruikt, bevatten natuurlijke bestanddelen die de vacht en huid optimaal voeden en verzorgen. Door de grondige kennis van vachttypen en structuren krijgen alle honden hier de meest passende behandeling. Naast honden zijn ook katten en konijnen in de trimsalon van harte welkom.
Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u ons telefonisch bereiken, per email of aan onze balie terecht.

Onze openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag van 9:30-18:00
email-adres: arnhem@petwellnesscenter.nl

Tot ziens!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Sandra Lopulalan

19 juli 2011

Plezierige dierenartspraktijk. Wij zijn er klant met hond en 2 katten. Altijd keurig geholpen, team is oprecht betrokken bij het welzijn van jouw dier. Prijs-kwaliteit verhouding uitstekend. Beslist een aanrader!

8

Hondenschool Lunadogs

16 juli 2011

Een prettige Dierenarts praktijk waar je ook tegelijk terecht kan voor een trimster. Onze ervaring is dat daar kundige dierenartsen zijn die weten waar ze het over hebben, prettig en leuk in de omgang. Een keurige en schone praktijk met voldoende parkeerplaats, waar men nog tijd voor jou en je huisdier neemt.

8