P@thome Dierenoppas aan huis

  • -
  • 3252 BH, Goedereede

  •   0181-773752
  •   Website

P@thome Dierenoppas aan huis

Dierenpension

9,3

Over P@thome Dierenoppas aan huis

Bij P@thome kunt u terecht voor drie soorten diensten.

Ten eerste voor dierverzorging aan huis waarbij u uw dieren bij u thuis in hun eigen vertrouwde omgeving laat. Paarden, honden, katten, konijnen, wat voor dier u ook heeft, de service van P@thome zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel op vakantie kunt, terwijl uw dieren thuis goed verzorgd worden en de aandacht krijgen die ze gewend zijn.

Daarnaast hebben wij een hondenuitlaatservice waarbij we met een gezellige roedel op stap gaan.
Werkt u overdag of gaat u een dagje weg en wilt u dat uw hond lekker mee uit wandelen genomen wordt? Dan kunt u gebruik maken van onze uitlaatservice, waarbij we uw hond ophalen zodat hij/zij tijdens een heerlijke groepswandeling kan uitwaaien en spelen. Privéwandelingen, ook ’s avonds en in het weekend, behoren tot de mogelijkheden.

Tenslotte kunt u ook gebruik maken van onze vakantieopvang voor honden.

P@thome heeft een aantal ervaren hondenoppassers in dienst waar u uw hond voor een vakantieverblijf kunt brengen. Uw hond verblijft in huiselijke kring bij de hondenoppas waar hij onverdeelde aandacht krijgt. Vanzelfsprekend wordt hij meerdere keren per dag uitgelaten en wanneer mogelijk meegenomen naar de bossen of het strand.

P@thome is werkzaam in de omgeving Stellendam, Havenhoofd, Goedereede en Ouddorp

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Pascal

22 november 2011

P@thome is een professioneel samengesteld team. Door de opleiding van de diverse medewerkers is de kennis van dieren zeer breed, dit zie je terug in hun werkwijze. Naast de brede kennis die zij hebben, werkt het personeel met zeer veel enthousiasme en passie. Onze dieren zijn altijd heel blij als P@thome ze weer komt verzorgen!

10

Familie Mierop

22 november 2011

Zonder de goede zorgen van P@thome zouden wij niet op vakantie kunnen. Melanie heeft al een paar keer bij ons de paarden verzorgd en dat doet zij uitermate zorgvuldig! Je kunt met een gerust hart op vakantie als Melanie je paarden verzorgd. Haar vakkundigheid, inzicht en liefde voor dieren is enorm! Ook wist zij snel en goed te handelen toen één van onze paarden tijdens onze afwezigheid ziek werd! Dikke pluim voor Melanie en team.

9

Familie Van Domburg

22 november 2011

Tijdens onze afwezigheid is Melanie altijd bereid om voor onze paarden te zorgen. Ze doet dit met veel overgave en houdt alles in de gaten. Wanneer er iets bijzonders is dan meldt ze dat meteen. Dit geeft een prettig gevoel en daardoor kunnen wij met een gerust hart af en toe weggaan. Onze paarden zijn dan in goede handen.

9