Restaurant De Roestelberg

  • Roestelbergseweg2
  • 5171 RL, Kaatsheuvel

  •   0416-333079
  •   Website

Restaurant De Roestelberg

Restaurant

5,5

Over Restaurant De Roestelberg

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Melanie

12 november 2017

Samen met een vriendin met onze honden voor het eerst naar binnen , mijn hond van 1 vindt het spannend en blaft een paar keer ik doe mijn best om ‘m stil te krijgen. Gelijk staat de bediening aan tafel om te zeggen dat de hond stil moet zijn op een onvriendelijke manier. Hij wordt rustiger en wij beginnen aan de koffie dan blaft hij nog een paar keer en worden wij verzocht om af te rekenen en te vertrekken. Ik begrijp dat een hond niet continue moet blaffen in een restaurant dat dit voor de andere gasten vervelend kan zijn maar de manier waarop was zeer onprettig en gingen met een zeer vervelend gevoel weg.

2

Ad

30 maart 2017

Het is erg onrustig op het terras, een gezelschap maakt veel lawaai. We hebben net een lange wandeling met onze pup gemaakt. Initieel is de hond redelijk rustig maar nadat er een andere hond een tafel verder komt zitten blaft deze een paar keer. De drankjes waren opgenomen en zijn snel geserveerd. Na twee slokken komt de bediening melden dat de hond te onrustig is en of we er nu iets aan kunnen doen. We zitten dan nog geen 10 minuten op het terras. Het luidruchtig gezelschap is bij navraag bij de bediening geen elke probleem. Meten met twee maten. Een duidelijk uitleg wordt niet gegeven. Er wordt iets gestameld over regels en daar moet je het mee doen. Wel even afrekenen natuurlijk. Waardeloos.

1

Joeke

14 november 2014

Als het eten beter was gingen we hier vaker heen. Geen problemen met de hond, wel met de pannenkoeken…

5

Mariska

31 augustus 2014

Wij waren met 5 stellen en 7 honden.
We hebben een kwartier staan wachten op een plekje om wat te drinken. Toen we eindelijk zaten kwam er een ober voor de bstelling. Na 5 min kwam hij terug. We werden niet geholpen omdat wij 7 honden bij ons hadden en dat was teveel. We moesten direct het terras verlaten!! Wij komen er nooit meer!!

4

Margreth Snels

24 juli 2014

Het is hier super!! Heel fijne wandelroute ,ook kunnen honden zwemmen,losloopgebied,bij de roestelberg fijn vernieuwd terras,heerlijk eten en supervriendelijke bediening!! Honden welkom

10

Femke

1 juni 2014

Haha…niet alleen streng voor honden hoor. Heel wat jaren geleden daar met vriendinnen en onze kinderen een pannenkoekje gegeten. Tja, dat kinderen druk zijn is niet fijn maar hij ging wel heel erg tekeer. Sindsdien nooit meer geweest. Vandaag nog een kijken met de hond deze keer (die gedraagt zich ook wel wat beter dan de kinderen hoor -) haha).

Piet

29 maart 2014

Aangelijnd en onderappel is het een feest voor de honden het bakje water staat klaar

8

Essie

6 januari 2013

Ik liep naar het terras met mijn 2 honden los (loslooproute…) en werd meteen verzocht te vertrekken. Ik zei dat ik op het terras natuurlijk de honden aan de lijn zou doen, dat was ik al van plan voordat hij (de baas) me aansprak. Op een heel vervelende manier beweerde de man dat ik dat helemaal niet van plan was. Ongelofelijk! Ik kwam hier al jaren en nooit problemen gehad (behalve de slechte koffie), maar kennelijk was er een ander beleid. Nooit meer dus.

2

Irene

27 november 2012

We zijn hier laatste maanden zeer regelmatig geweest, onze hond is nu 7 mnd. Vandaag zaten we voor het eerst binnen. Onze hond lag rustig onder de tafel, waarschijnlijk schrok ze van een ander hondje dat bij het tafeltje kwam en blafte toen even. Meteen werd ik op een bijzonder onvriendelijk manier door de eigenaar op m’n nummer gezet. We hebben onze pannenkoek naar binnen geschrokt en zijn weggegaan. Ik had de recensies eerder gelezen en kon niet geloven dat ze zo idioot streng waren.

5

Joyce Wever

23 november 2012

Wij komen al jaren met veel plezier bij de Roestelberg! De bediening is enorm vriendelijk en het eten is heerlijk. Ook wij komen met regelmaat met onze honden. Wij hebben nog nooit iets negatiefs ervaren omtrent onze honden. Als ik de ‘negatieve’ reacties lees, dan denk ik dat mensen niet moeten vergeten dat het hier om een Restaurant gaat waar op een later tijdstip een hondenlosloop route is gemaakt. Helaas worden niet alle honden opgevoed en dat leidt regelmatig tot incidenten.

10

Renée

24 oktober 2012

10 geboden nog nooit zien liggen, wel de borden op de gevel dat honden welkom zijn mits onder appel en niet voorzien van een lijflucht (ik bedoel maar..). Met alleen mijn eigen hond bij ga ik hier nog wel eens zitten, maar wanneer we met meerdere honden wandelen loop ik liever door naar ‘het genieten’ iets verderop. Daar worden we in ieder geval níet zonder pardon van het terras gebonjourd omdat 5 pups van 5 maanden ‘teveel’ is.

Cora de Bruin

18 juli 2012

Wij komen hier regelmatig met onze honden en we worden altijd goed ontvangen. Voor de honden is er altijd vers water.

8

Mosdogscatstoys

6 juli 2012

De honden mogen mee naar binnen en op het terras zitten, maar inderdaad hebben ze zoveel regels dat je er niet prettig gaat zitten met je hond. Zo mag een hond bijvoorbeeld na een wandeling niet stinken en hebben ze een 10 geboden reglement voor de hondenbaasjes. Een beetje overdreven…

5

Kennel des quatre montagnes

11 januari 2012

Voor een restaurant dat aan een hondenloslooproute ligt zijn de regels voor honden veel te streng. De regels liggen op een blad op de tafeltjes. Honden mogen geen enkele blaf of zelfs piep laten horen. Ook buiten op het terras niet.
De bediening is dan ook niet vriendelijk meer als je niet binnen 10 seconden weg bent.

3

Annelieke van den Berg

19 oktober 2011

Ik heb er ook geen kaart gezien, en ook geen streng beleid opgemerkt.
Wij gaan er altijd graag naartoe. En inderdaad, op een zonnige zondag is het heel erg druk, en is de bediening wat langzamer… logisch. Er is altijd voldoende parkeerplek en een plekje op het terras. De lunchkaart is uitgebreid en het eten is heerlijk. Ik kijk al uit naar de herfst en winter om eens een heerlijk soepje te eten daar, want die hebben ze in heel veel aparte smaken.

8

Inge

19 oktober 2011

Ik heb de kaart met hondenregels nog nooit zien liggen. Mijn ervaringen zijn erg positief. Helaas is het terras op zonnige dagen bijna altijd helemaal vol.

8

Femke

1 juli 2011

Zeer streng hier. Ze hebben een speciale kaart op tafel liggen waar de regels hoe de honden zich moeten gedragen en dergelijke duidelijk worden uitgelegd.
Je hond mag niet blaffen enzv….

4