Restaurant ’t Zeeltje

  • Kooilaan 3
  • 2665 KR, Bleiswijk

  •   010-5212812
  •   Website

Restaurant ’t Zeeltje

Restaurant

5,8

Over Restaurant ’t Zeeltje

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10:00 – 21:00*
*Keuken is geopend tot 20:00

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Gerrit

11 februari 2018

Leuk gebied, afwisselend gras, bomen, water. Leuk voor loslopende honden. Maar dat restaurant ’t Zeeltje is _niet_ hondvriendelijk. Gras buiten was nat, dus hond had natte poten. Mocht er niet in, want ‘als hij gaat liggen, dan stinkt een hele week mijn vloer”. Op mijn (wat sarcastische) vraag of ik mijn laarzen ook moest uitdoen, kwam geen antwoord. Helaas dus; had uitgekeken naar een lekkere afsluiting, maar niet bij ’t Zeeltje (als het gras nat is).

1

Peet

2 juni 2014

In het verleden waren honden enigszins welkom, maar in maart kwamen we er met onze 2 honden die een klein beetje nat waren vanwege de ochtenddouw, het natte gras, en we werden zeer onvriendelijk weggestuurd!

1

Bram

25 mei 2013

Fantastische lokatie, leuk terras. Ook binnen gezellig met open haard. Bediening vriendelijk en attent. Lekker gegeten, wat wil je nog meer!

9

Tineke

9 januari 2012

Fijn restaurant om even na te genieten van een wandeling met de honden

8

Gabrielle

5 juli 2011

Vriendelijke bediening in gezellig restaurantje. Eten is heerlijk voor een prima prijs. Terras is aanwezig waar van de zon genoten kan worden. Ook zijn er een speeltuin en midgetgolfbaan aanwezig. Wij en de hond genieten hier telkens!

10