Rijt G A M vd

  • Stationsstraat27
  • 5664 AP, Geldrop

  •   040-2857866

Rijt G A M vd

Dierenarts

9,8

Over Rijt G A M vd

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

hennie

12 maart 2016

voor mij is het 10.0 er is geen betere dieren arts

10

Theresa

31 augustus 2014

Na vele verschillende dierenartsen bezoek, heeft Dhr Rijs onze windhond eindelijk verlost van een pijnelijk likdoorn zonder probleem. Een andere dierenarts wou de honds teen amputeren! Dus we zou voor alteid dankbaar dat we dit niet hadden laten doen. Dhr. Rijt is duidelijk een arts van de oude stempel, ‘no nonsense’ en heeft de dier en zijn kwaliteit van leven als eerst op de lijst, en niet hoeveel hij kan verdienen van de eigenaar. Ik wens hem een lang en gelukkig leven, van harte bedankt.

10

Hennie jacobs

18 oktober 2012

Er is geen betere dierenarts dan Dhr van de Rijt uit Geldrop.

10

Elly

13 juli 2011

Inderdaad, wij hopen ook dat Gerard nog erg lang doorgaat met zijn praktijk. Waar een andere dierenarts het bijltje erbij neergooit, doet hij moeite om een dier te redden. Wel natuurlijk met kwaliteit van leven. Een ruwe bolster met een blanke pit en hart voor dieren. De beste dierenarts in de omtrek

10

Annemarie Rouw

4 juni 2011

De allerbeste dierenarts ooit, met een ervaring en techniek waar andere dierenartsen alleen maar van kunnen dromen. En de beste windhondenarts van Nederland. Ik zou hem het liefst elke dag vitamines, fruit en verse groenten gaan brengen, zodat hij gezond blijft en nog lang niet met pensioen gaat…want we kunnen hem niet missen.

9