Spirit of Happiness

  • Nieuwstraat 29
  • 4576 AH, Koewacht

  •   114630256
  •   Website

Spirit of Happiness

Hondenfokker

9

Over Spirit of Happiness

Wij streven naar goede en weloverwogen combinaties die passen bij hetgeen we nastreven in ons fokbeleid: het zorgdragen voor gezonde, goed gebouwde pups met een in aanleg vriendelijk en sociaal karakter.
Bovenal staat bij ons het plezier en geluk wat wij mogen beleven met onze Tibetanen. En wij hopen dat mee te kunnen geven aan de gezinnen die bij ons een pup willen aanschaffen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Anneken Heirman

12 mei 2017

Geachte mensen,
Na het overlijden van mijn Tibetaanse Terrier Jana in Januari ben ik op zoek naar een nieuw maatje om in mijn hart te sluiten. Hebben jullie een teefje zwart witte kleuren in een nestje? Zouden jullie mij willen contacteren? Dit is mijn telefoon nr 0032 477587956. Ik woon in Stekene. Vele groetjes Anneken Heirman

2

Saskia

28 december 2013

Zeer betrokken fokkers. Veel kennis, ervaring met Tibetaanse terriërs. Daarbij ook gewoon hele aardige mensen die altijd voor je klaar staan.

9

Marlou en Peter Stassen

15 februari 2013

We hebben een tien gegeven omdat we zoiets nog nooit hebben meegemaakt. De zorg en liefde waarmee Bianca en Chris onze pup hebben groot gebracht tot het moment dat we haar konden gaan halen is enorm. Inmiddels is Luna twee weken bij ons en we zijn er dolblij mee. Groetjes Marlou, Peter en Luna.

10

Matthé, Marina & DjéLo

26 augustus 2012

Na samen vele jaren (met even een pauze) ervaring te hebben met honden, zijn we vorig jaar met een blanco vizier op zoek gegaan naar wat voor ons de perfecte hond zou zijn. Perfect, dat kan eigenlijk niet. Maar….de combinatie die wij vonden, mensen! Het ras bleek na best wel zoeken een tibetaanse terrier te zijn. Maar wat het completeerde waren de meest toegewijde fokkers die je maar kunt bedenken! Chris en Bianca van de Spirit of Happines!! Als er een Oscar nominatie zou zijn!
Super mensen!

10

Maartje

30 juli 2012

Op dit moment van schrijven zijn we kersverse eigenaar van onze prachtige ‘Spirit pup’, dolgelukkig natuurlijk! Wat een beleving was het om van de dekking, de daarop volgende geboorte en de verdere ontwikkeling van onze pup op de hoogte gehouden te worden! Alle mooie foto’s en verhalen zullen we nooit vergeten. En het allerleukste was natuurlijk het ‘puppy knuffelen’ (waarbij we de volwassen honden natuurlijk niet oversloegen).
Wij gaan genieten van onze Pluis! Bij Spirit of happiness moet je zijn!

10

Fam van Dongen

28 juli 2012

Wij zijn sinds kort eigenaar van een pup van Spirit of Happiness, onze eerste ervaring met een fokker, en ik moet zeggen geweldig! Wat een sympathiek stel zeg en alles met het welzijn van de honden voorop! Onze vaak wekelijkse bezoekjes na de geboorte van onze pup zal ik missen. Zo gezellig! Chris en Bianca…jullie zijn kanjers!

10

Ingrid Hobmeier

30 december 2011

Ik heb een uit duizenden en hij komt van Spirit of Happiness vandaan! Hij is mijn liefste en dierbaarste bezit en voor mij de allermooiste Tibetaan! Bianca en Chris en jullie TT bende, bedankt!

8

Fam Vos

25 december 2011

Dit zijn lieve doortastende mensen met hart voor het ras en zijn lid van de tibetaanse terrierclub. Ze hebben een mooie, duidelijke en overzichtelijke website. Ze willen eerst kennis maken met potentiele pupkopers en bekijken of het klikt. De puppies krijgen een gedegen opvoeding in de spirit-roedel en na de aanschaf van een spirit-pup blijven ze bereikbaar voor vragen en advies. Puppieknuffelen bij Chris en Bianca is een ervaring die je nooit meer vergeet.

Kobie Leenderts

21 december 2011

Dat er bij ons 2 Spiritjes rondlopen zegt denk ik genoeg. Hondjes fokken is zoveel meer dan een teefje en een reu bij elkaar zetten. En juist de aandacht voor die extra’s is waar Chris en Bianca in uitblinken. En dat het daarnaast ook nog heel fijne mensen zijn die altijd met raad en daad klaar staan voor ‘hun’ honden en baasjes is een grote meerwaarde. Wij zijn blij met onze honden en blij met hun bijzondere ‘biologische baasjes’.

10

Astrid Svendsen

19 december 2011

Op zoek naar een Tibetaantje, dan zeker een Spiritje, want deze mensen hebben hun hart op de goede plek voor mens en hond!

10

Ann

19 december 2011

Een Spiritje uit Koewacht betekent een gezonde en verzorgde pup, veel goede raad en een koppel lieve vrienden erbij! Ik spreek uit ervaring!

10

Tashi

19 december 2011

Topfokker! 🙂 Chris & Bianca besteden alle zorg aan het fokken van lieve en gezonde Tibetaantjes! Doe zo verder! xoxo

10

Astrid Overvoorde

19 december 2011

Deze fokker kan ik van harte aanraden! Mijn hondje heb ik er afgelopen jaar gekocht en het is een ontzettend lieve Tibetaanse Terrier. Verder is de fokker altijd bereid vragen te beantwoorden en te helpen bij bijvoorbeeld vachtverzorging. Voor de koop is het eerst kennismaken en bekijken of de hond wel bij je / het gezin past.

9