SportDog

  • Dierenriem 10
  • 3738, Maartensdijk

  •   0646623144
  •   Website

SportDog

Hondenschool

9,6

Over SportDog

SportDog is gespecialiseerd in de sport Treibball, het samenwerkingsspel tussen baas & hond. Wij geven les aan beginners en gevorderde, ook organiseren wij workshops, wedstrijden & demonstraties door heel Nederland en Belgie!

De lessen worden verzorgd door een professionele hondentrainers en gecertificeerde Treibball-instructeurs/keurmeesters.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Tibor

24 mei 2017

Treibball bij SportDog is leerzaam en leuk.
De trainingen zijn gevarieerd en worden duidelijk uitgelegd.
Er is voor mij en mijn hond Piak nog genoeg te leren in deze hondensport.
Mijn hond heeft veel plezier tijdens het Treibball .

Kortom

Top club met Top Instructeurs
🔮🐕

10

Gerrit Post

11 maart 2013

Leuk en inspirerend zijn de sleutelwoorden wat ons betreft. Onder leiding van Marlouke hebben Geni en ik hele grote stappen gezet in deze geweldig leuke sport. Aanrader!

8

Petra

10 maart 2013

Ik train er al enkele seizoenen met veel plezier. Of je nu wedstrijden wilt lopen of gewoon lekker bezig wilt zijn zonder wedstrijden, maakt niets uit, kan allemaal. Zelfs mijn dametje van 8 met medische problemen kan meedoen. Omdat het ook veel denkwerk vraagt van de hond kan zij zich er ook prima mee uitleven. Inmiddels zitten we in Maartensdijk, Dierenriem 10 overigens (zie website). De lessen zijn gezellig en leerzaam. Mijn honden genieten van het spel. Hoop nog vaak mee te kunnen doen.

10

Jolanda

12 november 2011

Volg de lessen al een tijdje en het blijft leuk! Lessen worden leuk gegeven met veel variatie er in.

10

Doggy

31 oktober 2011

In september hier voor het eerst gestart met een cursus en nog geen seconde daarvan spijt gehad. Er wordt leuk en goed les gegeven in kleine groepjes. Ga zeker door met deze training en kan het iedereen aanbevelen.

9

Tessa

19 oktober 2011

Hele leuke sport echt iets voor jong en oud en het ras van de hond maakt ook niet uit. De gene die les geeft doet het geweldig. Zou het iedereen aanraden een keer te gaan doen.

10

Sandra

8 oktober 2011

Ik ben nu met mijn hond Nala een 3de cursusblok aan het volgen en ik vind het nog steeds erg leuk! De groepen zijn klein zodat je voldoende individuele aandacht en tips krijgt. Je bent de hele les intensief bezig samen met je hond en hoeft niet steeds op elkaar te wachten zoals bij andere cursussen wel eens is. Marlouke (instructrice) is enthousiast en weet waar ze mee bezig is. Geen makkelijke hondensport maar daardoor zeker een uitdaging voor hond en baas!

10

Susan

8 oktober 2011

Leuke lessen, niet te grote groepen, duidelijke uitleg en begeleiding. En natuurijk een leuke sport! Zeker aan te raden hier een cursus of workshop te volgen!

10