Stichting Domstad

  • Huis Te Zuylenlaan 4
  • 3554 JA, Utrecht

  •   030-6386633
  •   Website

Stichting Domstad

Hondenschool

8,3

Over Stichting Domstad

Hondenschool DomStad biedt (her)opvoedcursussen voor honden van elke leeftijd pup, puber en volwassen hond. Ervaren trainers geven training op maat. U kunt elk gewenst moment starten. Speelkwartier voor de les (loslopen onder begeleiding). Introductielessen voor nieuwkomers. Mogelijkheid tot het behalen van diploma´s. Theorieavonden over hondengedrag. Georganiseerde wandelingen. Indien nodig individuele begeleiding. U kunt een half jaar trainen voor slechts € 60,- (€ 50 U-passers, € 45,- asielhonden bij aanmelden binnen twee maanden na plaatsing). U kunt ons vinden in Overvecht Utrecht aan de Perudreef, hondenspeelweide ‘Mirra’, naast verzorgingstehuis Zuylenstede met gratis parkeermogelijkheden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Miryam Jara

5 juli 2013

Mijn man en ik hadden een 10 jaar oude hond geadopteerd met veel baggage. Zij gedroeg zich heel agressief tegen andere mensen en honden. Geen hondenschool wilde haar aannemen, omdat ze te oud was. De Domstad heeft haar wel aangenomen en na veel geduld en een leuke activiteiten ging onze hond veranderen. Zij werd een blije, speelse, lieve 10 jaar oud pup die dol was op school! Zij heeft zelfs haar diploma gehaald! Oh, en in het begin deed ze niet mee tijdens de speelkwartier, maar een paar maanden later wel. Helemaal top!

10

Lisette

24 maart 2013

Ik heb met meerdere generaties honden getraind bij deze kundige en gezellige hondenschool. Er wordt zeer adequaat gereageerd op plotselinge situaties die kunnen ontstaan met dieren onderling. Er wordt niet zo zeer diplomagericht gewerkt (hoewel je naar een diploma toe kunt werken), maar de trainning is echt afgestemd op de combinatie hond-baas. Zo krijg je gerichte adviezen waar je iedere dag plezier van hebt!
De praktische lessen op het veld worden ondersteund door uitstekende theorieavonden.

9

Yvonne

6 maart 2013

Ik heb eerst met mijn Hond Mika getraind, ze is heel angstig. Ik heb er veel begeleiding in gekregen en heel veel tips. Het is een zorgenkindje voor ons. Nadat lang op de cursus heb gezeten en niet meer bij kon leren, ben ik gestopt. Ik heb toen overwogen om toch een andere hond er bij te nemen voor de onzekerheid van Mika. Ze is nu een hele stoere meid geworden, ze trekt veel met de andere hond op het is een plaatje om te zien. Ik heb een super begeleiding gekregen met veel geduld. Echt super.

10

Ingrid Boer

2 maart 2013

Hondenschool Domstad verdient een dikke 10! Kennis, enthousiasme, geduld, gezelligheid, een ongedwongen sfeer: optimaal. Onder toezicht los spelen voor de les begint, is voor de honden en de bazen een groot feest. Aan alle socialisatie- en opvoedingsaspecten wordt aandacht besteed. De spelletjesdag en de spooktocht waren leuk en ook erg leerzaam voor de hond. Wij zijn hondenschool Domstad dankbaar en kijken er met plezier op terug. Onze hond heeft er de rest van zijn leven gemak en plezier van!

10

Esther van Rijnstra

1 maart 2013

Ik heb altijd met plezier getraind bij Domstad. Er hangt een vriendelijke en open sfeer en je krijgt er de ruimte om te werken aan de band met je hond naast de basis gehoorzaamheid. Er wordt goed gekeken naar de mogelijkheden van baas en hond en naar de combinatie. Door in een groep te werken leer je ook van andere cursisten en daarnaast wordt ook je blik verruimd door de wisseling van instructeur. Al met al een heerlijke hondenschool. Een echte aanrader!

9

Michiel

1 maart 2013

Domstad is een erg leuke hondenschool, als je gewoon een sociale gezelschapshond wilt. Het gaat ze niet om wedstrijden of examens, maar om praktische oefeningen waar je in het dagelijks leven wat mee kan. Vooral door alle speciale lessen die door het jaar voorbijkomen, verschillen ze van de andere scholen die ik gezien heb. Zoals de vuurwerktraining die in de maanden voor de jaarwisseling langzaam wordt opgebouwd, of de winkelcentrumles waarin pups geholpen worden met de socialisatie.

8

Maria

25 februari 2013

Deze hondenschool was zowel voor mij als voor mijn hond geen succes. Het is er erg rommelig, met elke week een andere trainster en andere honden in de ‘klas’. Mijn hond is erg onzeker en was al gestrest tijdens het speelkwartier. Dus voor een hond met bagage is deze school echt af te raden!

4

Maarten

24 februari 2013

Met mijn hond Ayla ben ik sinds pup naar de trainingen van Hondenschool Domstad geweest. Het is een leuke, enthousiaste groep meiden waar we veel van op hebben gepikt. Speelkwartier was altijd een goede start (socialisatie!), trainingen zijn een goede balans tussen kennis en oefeningen. Theorie avonden zijn een aanrader.

8

Joëlle Koffrie

16 februari 2013

Er worden goede en leuke maar vooral leerzame lessen gegeven. Zelfs mensen die zeggen alles van honden te weten, kunnen er nog wat leren. Ook is er bijvoorbeeld vuurwerk training, erg fijn om je hond er op een leuke manier kennis mee te laten maken. Veel leuke andere activiteiten, waaronder spelletjesdagen en wandelingen. Duco sleurt me altijd naar het veld en we vinden het er dan ook erg gezellig.

9

Flin

20 januari 2013

Wij hebben bij meerdere hondenscholen trainingen gedaan, maar Hondenschool Domstad blijft favoriet. Hier leert je hond niet alleen ‘opzitten en pootjes geven’, maar vooral een evenwichtige huishond worden die met allerlei situaties goed kan omgaan. Daarnaast vind ik het erg prettig dat er voldoende aandacht is voor de specifieke problemen per hond. Zowel met onze hyperactieve werkhond, als met onze getraumatiseerde herplaatser, zijn we hier uitstekend begeleid en hebben we bovendien veel plezier.

8

Claire Ruijs

18 januari 2013

Al jaren ga ik met eigen én opvanghonden naar deze hondenschool. Ik heb windhonden, niet de makkelijkste om ze wat te leren. De opzet van de lessen (eerst speelkwartier zodat de honden wat energie kwijt zijn, dan les, dan weer spel) is perfect voor mijn honden. De trainers zijn heel deskundig, goed op de hoogte van karakters en leerbaarheid van verschillende rassen/honden, blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op gebied van hondentraining en zetten zich met grote toewijding + energie in.

9

CSD

16 januari 2013

Veel geleerd en het speelkwartier vond ik juist erg leuk. Zijn ze tenminste ook wat energie kwijt voordat ze weer goed op moeten letten. Ook leuk dat ze themalessen hebben met spoken en carnaval.

8

Marjolijn Coops

16 januari 2013

Onze airedale terrier Aagje kwam uit asiel en was erg onzeker. Met veel geduld en leuke spelletjes op de hondenschool ontdooide ze en ging met veel plezier naar lessen. Super begeleiding gehad, dankjewel!

8

Gerda Heilijgers

16 januari 2013

Superfijne hondenschool. Zeer deskundige trainers. Zowel ik, als baasje, als mijn leuke hond Janis hebben er veel geleerd! Ook fijn is dat we als gezin mee konden doen zodat iedereen wist hoe we Janis moesten aanspreken. Met als gevolg een hele fijne gezinshond waar we veel plezier van hebben.

9

Marije

10 januari 2012

Paar jaar geleden geweest, op zich prima maar voor mij helemaal niet geschikt. Veel te druk en te veel activiteiten door elkaar. Zeker het speelkwartier van tevoren was een groot stressmoment.

6