Stichting Randstad Hondensport

  • Leggelostraat59
  • 2541 HR, Den Haag

  •   070-3668166
  •   Website

Stichting Randstad Hondensport

Hondenschool

6,9

Over Stichting Randstad Hondensport

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Robert

27 augustus 2016

2e cursus afgerond met Manolito en gaat prima. Na 3 cursus dagen bij vorige “school” verzocht te vertrekken, mijn hond was “losgeslagen”. Laat dat nou de reden zijn dat ik op cursus ging… Fred is straight to the point, dat dat af en toe even slikken is…ja, daarentegen meer vooruitgang geboekt met Manolito in 7 maanden als de afgelopen 4 jaar, en daar gaat het om.

10

Lia

20 juli 2016

In de jaren 80 vond ik dit al een goede hondenschool en dat vind ik nog steeds. Op dit moment volg ik hier met 2 honden een cursus. Ja inderdaad de instructeurs zijn direct en draaien er niet om heen. Dat maakt het ook heel duidelijk. De honden worden ook zeker niet op een ” barbaarse manier” opgeleid. Tot nu toe heel veel profijt van mijn cursussen bij Randstad hondenschool. Een aanrader!

10

Rico

9 februari 2015

IK schrijf normaal geen “recensies”, iedereen moet zijn eigen oordeel vormen. Bij deze een uitzondering. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat een rancuneus persoon hier meerdere malen dezelfde recensie geeft, iets met jaren 80. Volkomen onterecht. Knippen/plakken, bah. Tot volle tevredenheid 2 cursussen gelopen, dat de instructeur recht voor zijn raap is, ja, voelt dat als persoonlijk…nee. Aan het eind van de streep telt resultaat, en dat is bereikt, in tegenstelling tot 2 eerdere hondenscholen.

10

Chantal

29 november 2014

Vreselijke instructeurs en veel corrigeren met de riem. Zijn echt in jaren 80 blijven hangen. Absoluut GEEN aanrader!!

1

Jessica Korendam

4 november 2014

Goed over te spreken. Ja, de instructeurs zijn zeer direct. Zeker Fred kan aardig uit de hoek komen. Daarentegen wel het idee dat ik voor het eerst zichtbaar wat vooruitgang hebt geboekt mijn ‘Pluk’, iets wat bij anderen hondenscholen niet het geval was. En daar gaat het om. Volgend jaar de buiten cursus.

9

Marion van Dooremaa

3 mei 2014

Prima cursus. Duidelijk en direct. In n korte tijd leert de hond respect hebben voor de baas, door de hond duidelijk en consequent te benaderen. Daardoor leert de hond on korte tijd de oefeningen. Hij voelt zich prettig en zeker doordat de baas de leiding heeft. Daardoor krijg je een evenwichtige en gelukkige hond.

9

Annie

14 maart 2014

Ik vind bepaalde opmerkingen niet op zijn plaats.
mensen denken vanuit emotie.
de baas moet begrijpen wat er in het koppie van de hond speelt. Uiteindelijk is het zo moeder hond corrigeert haar pup ook door haar een bijt in de nek te geven.
wat betreft de halsband deze bestaat uit leder met een klein stuk ketting ter correctie (net als moeder doet) ik ben bij rand stad met mijn vijfde hond geweest en moet zeggen ,heel direct geen gemeuter . Maar iedereen bepaalt zelf ..

9

Daan

20 februari 2014

Kan me ook niet vinden in de mening van Ellie. Juist de eerste cursus waar ik wat resultaat zie. Mijn hond heeft niks met eten en kwam dan ook geen stap verder op eerdere scholen. Dat de trainers uiterst direct zijn mag ik wel, als je daar niet tegen kan en het persoonlijk opvat is het vrij makkelijk hier negatief te schrijven.

10

Jeroen

19 februari 2014

Ik doe de cursus op dit moment met allebei mijn honden. Ik ben zeer te spreken over de manier waar op er les word gegeven. De instructeurs zijn eerlijk en direct en staan er voor de hond. Dat is ook de insteek de hond doet wat ie doet en de mens moet leren daar mee om te gaan. Zeker aan te raden.

10

Ellie

21 januari 2014

Oude straf / slip kettingen methode zijn blijven hangen in het jaar 1980 met de cursus.
Instructeur heeft zelf niet eens een degelijke opleiding nog diploma.
Advies, Nee er zijn veel betere en positieve verenigingen

1

Esmeralda

7 maart 2013

Goede hondenschool. Van dat getrek aan de riem heb ik werkelijk nog nooit iets gezien. Vaak kunnen mensen niet tegen de directe manier van aanpak. Instructeurs staan daar voor de honden en niet om aardig te zijn tegen de ‘baasjes’. Ik krijg eerdaags zelf weer een pup en ga zeker weer daar op cursus.

9

Sam

24 mei 2012

Slipketting geen andere leermethodes, erg jammer. Instructeurs veel stagiaires, geen of weinig gecertificeerde mensen. Cursus type heeft het gevoel van 1980 of ouder. Gezelligheid geen.

1

Frenk

2 januari 2012

Ook ik ben niet tevreden over deze hondenschool. Veel straffen, ongeinteresseerde instructeurs. Gebruik van slipketting, is mijn inziens toch allang achterhaald. Jammer, ik ga liever uit van beloning.

1

Nancy

27 oktober 2011

Prima begeleiding en dan bedoel ik niet alleen op de cursus, je kunt altijd met je vragen terecht en ze handelen altijd uit naam van je hond.
Gewoon SUPER

9

Anja

22 oktober 2011

Zeer goede hondenschool. Er wordt rechtuit gezegd wat je goed of fout doet en dat vind ik erg prettig. Misschien kan Madnavderf daar niet zo goed tegen? Ik heb er veel geleerd. Dat ze alleen voor de euro’s gaan is echt onzin, het is een stichting en de cursus kost maar € 50 (geen administratiekosten of inschrijfgeld).
Een absolute aanrader als je het gedrag van je hond wilt begrijpen en als je wilt dat hij ook luistert als je geen koekje in je hand hebt.

9

Sylvia

18 oktober 2011

Ben zelf cursist bij Randstadhondensport en naar mijn idee gaat het helemaal goed. De instructeurs weten goed waar ze mee bezig zijn en zijn helemaal niet onvriendelijk. Ze proberen je aan alle kanten te helpen. Dat getrek en geruk is helemaal niet waar, er wordt alleen duidelijk gemaakt hoe de hond reageert op de baas en hoe de baas daarmee om moet gaan. Er wordt veel gelet op de lichaamstaal van hond en baas. Dus gewoon goed.

9

Madnavderf

3 september 2011

Ronduit slecht.
Veel getrek aan de slipketting weinig goede dingen belonen allen maar afstraffen.
Trouwens de ‘Hoofd leraar’ heeft zijn papieren niet eens. Dus waarom geeft deze man nog les?
Afgeraden !
Ook de vriendelijkheid spat er van af.
Ze zien alleen maar Euro tekens.
Ga er niet heen !!

1