The Sounding Burrows

  • Van Hoevelwijckstraat 2
  • 5841 BZ, Oploo

  •   0485-795079
  •   Website

The Sounding Burrows

Hondenfokker

10

Over The Sounding Burrows

The Sounding Burrows is een kleine Lakeland Terriër hobby kennel en van tijd tot tijd hebben we pups ter beschikking staan. De honden leven volledig in huis en worden met veel liefde verzorgd en opgevoed. Neem een kijkje op onze website voor meer info.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Escamp

3 augustus 2013

Prima fokker! Wij hebben zelf onze zwarte Lakeland terrier er vandaan. Zeer sociaal en gezonde hond. Je kan altijd terecht met vragen. Is zeer begaan met de honden en pups. Pepper was al aan heel veel dingen gewend, wat maakt dat hij uitgegroeid is tot een zeer lief en frank en vrij hondje. Ik kan deze kennel bij iedereen aanbevelen! Schoon, netjes, ik zou er zo weer een Lakeland kopen.

10

Joy

15 april 2012

Deze hondenfokker heeft echt hart voor haar hondjes. Zozeer zelfs dat het haar grote moeite kost om de pups daadwerkelijk te verkopen. De pups groeien op in huiselijke kring en zijn op het moment dat ze het huis uit mogen al gewend aan kammen, borstelen, trimmen, nageltjes knippen. En ze hebben al wat basisdingen geleerd. De Lakeland terriër is een fantastisch ras. Een aanrader dus, zowel dit ras als deze fokker!

10