Theatercafe Mozaiek

  • Bos en Lommerweg191
  • 1055 DT, Amsterdam

  •   020-5800383
  •   Website

Theatercafe Mozaiek

Restaurant

9,5

Over Theatercafe Mozaiek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Wendy en Carlitos

28 november 2011

Ik sluit me helemaal aan bij de andere verhalen. We zijn altijd meer dan welkom om met Carlitos gezellig op het terras of in het restaurant te zitten. Er wordt goed voor zowel ons als Carlitos gezorgd. Als ‘huishond’ Zeytin in de zaak aanwezig is, wordt het voor Carlitos helemaal een feest, hij is dol op haar. Een aanrader, het hele jaar door.
Wendy

10

Nienke en Boef

28 oktober 2011

Een heerlijke plek waar honden welkom zijn! De hond van de eigenaar is een schatje en komt je vrolijk tegemoet lopen als je binnen komt. Er is een groot terras, lekker in de zon. Ook het eten is er lekker, zeker voor de prijs die ze vragen: prijs/kwaliteit is hartstikke goed. Een echte aanrader!
Nienke

9

Nick & Bo

28 april 2011

Wat een gave plek zeg! Direct toen ik naar binnen stapte werd ik door het hondje van de eigenaar met een vrolijke blaf begroet, die mij en Bo helemaal welkom deed voelen. Vervolgens ook nog eens een heerlijke biefstuk gegeten! De gezelligheid en sfeer is optimaal en kom hier nog graag eens terug.

10

A&H en Humm

27 april 2011

We gaan hier vaak (elke week) eten en Humm is altijd welkom en heeft altijd een bakje water. Er is ook een spaniel die van de eigenaren van de zaak is. Een zaak waar je hond echt welkom is.

9