Trimsalon Doggies

  • Meer en Duin 351
  • 2163 HE, Lisse

  •   0252-412616
  •   Website

Trimsalon Doggies

Trimsalon

7,3

Over Trimsalon Doggies

Wij zijn een zeer diervriendelijke en professionele trimsalon. Dit jaar bestaan wij 13½ jaar! Bij ons zijn alle hondenrassen welkom!! U kunt ons ook vinden op facebook.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Danielle

18 januari 2014

Ik heb hier vorig jaar mijn hondje heen gebracht maar na de trimbeurt zag ik thuis dat er nog overal langere plukken haar uitstaken, we hebben dus toen zelf nog maar hier en daar wat weggeknipt. Wel kwalijk als je daar 60,– voor betaald, zeker niet tevreden…!

Nu dus weer op doggies.nl om een andere trimsalon in de buurt te vinden…

3

Petra

11 oktober 2013

Onze hond zag er weer schitterend uit na een behandeling bij Doggies. Hij is er erg op z’n gemak. Personeel zeer vriendelijk.

8

Miranda

13 maart 2013

Ik zal niemand aan raden hier te komen. Ik had er al geen goed gevoel bij hier mijn hond te brengen, tot mijn gevoel bevestigd werd. Nee, voor deze trimsalon 10 andere.

1

Koos

25 februari 2013

Mijn hond is erg goed verzorgd, zeer professionele trimsalon en vriendelijk personeel op een mooie lokatie met parkeergelegenheid. TOP MEIDEN ga zo door.

9

Leonie

21 februari 2013

Erg mooie en ruime salon met apart badgedeelte. Groot en klein loopt lekker door elkaar! Erg leuk personeel, lief tegen de honden en idd erg hygiënisch!

10

Manon

15 februari 2013

Lieve medewerkers die weten waar ze over praten. Hebben geduld met de honden. De salon is zeer schoon (wordt iedere dag helemaal schoongemaakt). Ruime parkeergelegenheid voor de deur. Absoluut een aanrader! En geen schuurtje in de tuin, maar open en licht!

9

Désirée

15 februari 2013

Altijd heel schoon en gezellig en vriendelijk personeel. Honden mogen lekker los lopen door de ruimte dus ook lekker rustig voor de honden. Ligt op een mooie locatie en ook heel ruim. Zeker een aanrader.

10

Geertje

25 juli 2011

Even buiten Lisse is de trimsalon te vinden, parkeergelegenheid voor de deur. Salon is netjes, schoon en hygienisch, alle apparatuur en kennis is hier in huis voor een trimbeurt van je huisdier. Personeel is vriendelijk, en deskundig, jammer dat de wachtlijsten altijd zo lang zijn om af te spreken voor een trimbeurt. Maarja dat zegt genoeg over de kwaliteit van deze salon.

8