Trimsalon-Natuurlijk

  • Bumastraat 26
  • 8265 BR, Kampen

  •   658861192
  •   Website

Trimsalon-Natuurlijk

Trimsalon

9,3

Over Trimsalon-Natuurlijk

Wij werken enkel met natuurlijke shampoos die biologisch makkelijk afbreekbaar zijn. Beter voor uw hond en beter voor het milieu. Afspraak maken via tel. 0658861192

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Josje

14 september 2014

Er wordt erg veel aan de stagiaires overgelaten, er lopen er altijd meerdere tegelijk rond. Ik merk dat de kwaliteit achteruit gaat. Jammer.

7

Laura

29 januari 2013

Mijn hondje Levi gaat geregeld naar deze salon. Elke keer weer komt hij er mooi vandaan. Heel fijn dat er eindelijk een trimmer in de buurt is die gespecialiseerd is in poedels!

10

Jennie tennekes

17 september 2012

Zeer tevreden met m’n geschoren engelse bull, maar ik ga de volgende keer toch voor het ontwollen.

8

Sjoukje sloots

31 augustus 2012

Super blij en tevreden, ook uit naam van mijn hond. En dan te bedenken dat ik dit won met een verhaal geschreven over mijn hond 🙂

9

W Hofman

31 augustus 2012

Ze is heel geduldig en onze hond is netjes geknipt. Wij zijn er erg blij mee.

10

Fanny Bakker

29 augustus 2012

Adriane van trimsalon ‘Natuurlijk’is een zeer bekwame en geduldige trimster! Mijn witte herder is na nare ervaringen zeer angstig, maar door alle tijd te nemen en alle liefde en aandacht van Adriane is wat voor mij onmogelijk leek, toch mogelijk gebleken. Ze heeft haar prachtig getrimd, de nagels geknipt (wat zelfs de dierenarts niet lukte!) en nagekeken, met een prachtig resultaat! Ik kan haar van harte aanbevelen bij iedereen en ook zeker voor de angstige of onzekere hond!

10

J.G. Nijholt

25 augustus 2012

Bedank voor het geven van de gratis knipbeurt voor Erik Fransen. Hond en baasje zijn er blij mee. Ik vind het nog steeds een fantastisch initiatief.

9

Alie Veenstra

23 augustus 2012

Goede service, vriendelijke vrouw en een hartstikke mooi hondje terug gekregen.

9

Joany landman

14 augustus 2012

Onze lucky was net een ontplofte Cairn Terrier toen hij kwam. Ik kreeg hem super mooi terug. Toen mijn man thuis kwam zei hij: de hond is nog nooit zo mooi geschoren, dus complimentje (en die geeft hij niet vaak). Haha

9

Saskia

27 juli 2012

Ik heb vandaag mijn hond, een Cavelier King Charles Spaniel, hier heen gebracht. Net opgehaald en wat is hij mooi geworden! Ik ben er heel blij mee. Het is erg goed gedaan. Super.

10

Chloe

26 juli 2012

Ik ben vandaag voor de 1ste keer bij een trimsalon geweest, en lief dat ze daar voor me waren! Ik voelde me ook best wel op mijn gemak en dat terwijl ik een heel bang hondje ben. Nu kan ik lekker gaan genieten van de zomer en over 3 maandjes kom ik gezellig weer terug. 🙂
pootje van Chloe

9

Chelly

25 juli 2012

Hoi ik ben zeer te vreden met mijn trimbeurt. Voor het eerst sinds lange tijd kom ik vrolijk bij de kapper weg. Zo lief als ze hier voor mij waren reuze bedankt en tot de volgende keer. Knuffel van Chelly.

10

Nanda vonkeman

24 juli 2012

Aandachtige en zorgvuldige behandeling. Goed verdiept in ras en vraag van ‘HET BAASJE’. Lief voor de hond en oog voor kwaliteit.

9

Henny Renes

20 juli 2012

Wij zijn superblij hoe mooi Tara is geworden. Perfect geholpen, vele tips gekregen en uitleg over de behandeling. Dit word ons vaste trimadresje.

10

Christel

18 juli 2012

Via de weggeefhoek038 een prijs gewonnen bij deze trimsalon, superactie en heel lief om mensen zo blij te maken met een GRATIS knipbeurt!! Respect hiervoor.
Onze beide shih tzu’s zijn geknipt en het resultaat is prima… De behandeling en tijd die ze er voor neemt helemaal top. Ook goede adviezen gekregen en nog een flesje creme om klitten te voorkomen. Tjonge wat een goede service en voor de prijs hoef je het niet te laten. Bedankt en ga zo door…

9

Janet

14 juli 2012

Eerste keer dat ik naar een trimsalon ging. Ze is heel erg goed in haar vak en ook naar de hond toe. Goede tips mee gekregen. De volgende afspraken zijn dan ook gelijk gepland.

10

Marijke

13 juli 2012

Ik ben super blij met deze salon. Wat een gezellige, leuke en fijne omgeving. Ik ben nu al vaste klant en ik kom er nu elke tweede maanden. Mijn hond was heerlijk op haar gemak. Echt geweldig.

10

Marcella Heldoorn-Klomp

11 juli 2012

Wat een goede service zeg! Adriane kwam aan huis, heeft onze Franse bulldog mooi en vakkundig geschoren. Ik ben weer weken van de haren af, super! Ze gaat goed met Spike om, ik ben super tevreden en ik heb daarom direct een nieuwe afspraak gemaakt!

9

Hilda Visscher

10 juli 2012

Top! We zijn maandag geweest en werden heel netjes ontvangen. Mijn hond is mooi geknipt en goed advies erbij gekregen. Was TOP, bedankt en tot de volgende keer. Ga zo door ….

10

Jessica Thoonen

10 juli 2012

Ze zijn heel goed en lief geweest voor Sasha. Ze hebben veel geduld gehad met haar. Een goede trimsalon om nog vaker te komen.

9

Gerrit-jan

8 juli 2012

Onze Luuck is bij jullie geweest voor de eerste keer. Hij is goed onder handen genomen maar zeer mooi thuis gekomen. Dit wordt onze vaste trimsalon.
Gr. Gerrit-jan

9

Hennie Schaper

6 juli 2012

Een verademing om met trimster Adriane in detail van te voren te overleggen wat er wel en niet moet gebeuren, waarbij ze duidelijke en goede adviezen geeft (onze ervaring tot dusver is meer van ‘Oh, een cocker spaniel, die knippen we dan zoals het hoort voor dat ras’). Onze Jazz had direct een goed contact met haar (en vice versa) en ziet er prima uit. We komen zeker terug.

9

Gaby Mulder

4 juli 2012

Onze hond van 16 jaar oud is hier getrimd. Na jaren hebben we eindelijk een adres gevonden waar ze hem trimmen zoals we hem altijd al getrimd wilde hebben. Een heel nette salon met een echte vakvrouw aan het werk!
Daar komt bij dat ze rustig de tijd neemt voor je verhaal over je hond en wat de mogelijkheden zijn! Kortom alles klopt hier, waardoor je je hond ook prettig achterlaat bij een heel vriendelijke vrouw. Bedankt Adriane, een ervaring rijker.

10

Jessica schreurs

4 juli 2012

Wij willen Trimsalon Natuurlijk via deze weg bedanken voor het trimmen van onze Maltezer. Hij ziet er weer heel mooi en verzorgd uit. Ook de manier waarop ze met Quinty omging was echt geweldig. Je merkte gewoon dat ze een echte hondenliefhebber is. Ze blijft rustig, neemt er alle tijd voor, laat de hond tussendoor even bijkomen en begint dan aan het volgende onderdeel. Quinty komt zeker terug als hij er weer aan toe is, want bij Trimsalon Natuurlijk krijg je een schitterend mooie hond terug.

10

Jeannine van Hoof

9 mei 2012

Er is veel tijd en moeite aan onze Sheltie Ozzy besteed en er werd veel advies gegeven. Het is onze eerste ervaring met een trimsalon, maar het lijkt allemaal prima in orde.

8

Dierenasiel Kampen

5 mei 2012

Trimsalon-Natuurlijk heeft voor het dierenasiel Kampen een hondje onder handen genomen.
Hij zat erg onder de klitten, dus het was een grote opluchting voor hem. Omdat hij het erg spannend vond, hebben ze uitgebreid de tijd genomen voor Bruno.
Als asiel zijnde willen wij Trimsalon Natuurlijk dan ook bedanken, dat ze Bruno kosteloos hebben geholpen!

10

Eddy

4 mei 2012

Wij zijn zeer tevreden over hoe onze hond Ayla (Irish Soft Coated Wheaten Terrieier) behandeld is. Al haar klitten zijn weg, en ze is prima in model geknipt. De trimster is erg lief en zorgzaam voor de hond. Zeker een aanrader!

9

Gerrit Jan

26 april 2012

Ben zeer tevreden, Dennis (mijn teckel) is mooi kort geplukt en lekker gewassen. Krijg alleen maar positieve opmerkingen uit de omgeving. De trimster gaat ook prettig en goed met de dieren om, neemt de tijd. Erg fijn.

8

Renee

25 april 2012

Ik was erg blij met de trimbeurt. Ik heb het hondje (Cavalier King Charles Spaniel) laatst bij iemand opgehaald en ze had wel het een en ander aan klitten. Toen ze klaar was, was ze weer heerlijk schoon, had ze een mooie, glimmende en zachte vacht en klitten waren verdwenen. En… Ze ziet er ook weer erg mooi uit.

10

Ellen

25 april 2012

Een goede trimsalon met vriendelijk en vakbekwaam personeel. Alles ziet er ook netjes en professioneel uit. En ook niet onbelangrijk, de prijzen zijn zeer betaalbaar!

10

Mario

19 april 2012

Zo fijn, de trimster kwam aan huis om mijn maine coon van de klitten af te helpen. Ze neemt de tijd en stopt wanneer mijn kat in de stress raakte. Samen konden we alle klitten verwijderen. Ze doet het heel voorzichtig. Ze geeft goed advies hoe de kat doorgekamt moet worden.

9