Trimsalon Poppy

  • Maardijk 60
  • 7606 KW, Almelo

  •   0546-566871
  •   Website

Trimsalon Poppy

Trimsalon

7,7

Over Trimsalon Poppy

Voor een professionele behandeling van uw huisdier door een rijkserkende, gediplomeerde trimster. Voornamelijk 1 op 1, dus minimaal stress voor uw hond! Trimmen van alle rassen volgens rasstandaard of volgens wens van de klant. ABHB lid en in bezit van EHBO voor honden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Marloes

8 maart 2014

Super goede trimsalon! Ik heb een Shih tzu die vanaf 3 maanden oud bij deze salon komt. Vanaf het eerste moment hele goede ervaringen! De trimster neemt echt de tijd voor mijn hondje en dit kun je ook erg merken. Mijn hondje gaat om de 6 weken met heel veel plezier hier naartoe! Ze word dan mooi geeffileerd, oortjes geplukt, nageltjes geknipt en lekker in bad gedaan. Ik weet dat mijn hondje in goede handen is en dat vind ik heel prettig!

9

Dhr. Grobbink

24 september 2013

Zeer goede en professionele trimbeurt door gediplomeerd trimster. Ben altijd zeer tevreden over het resultaat en de hond heeft geen stress na de trimbeurt. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant, en zij geeft goed advies. Bv over hoe zelf de hond te kammen/borstelen tussen de trimbeurten door. Ik zal mijn hond nooit naar een andere trimmer brengen. Als ik hem daar achterlaat weet ik dat ik er gerust op kan zijn dat ie goed word behandeld en op z’n gemak gesteld. Een tevreden baasje

10

Velsen

24 juni 2013

Zeer slechte afwerking van de honden en plukhonden worden geschoren, onprofessionele trimster.
Reactie trimsalon Poppy: Geachte heer/mevr. Velsen, voor een negatieve recensie staan wij open, mits deze gegrond is, Wij kennen geen klant met uw naam. Wij werken onder de vlag van de Belangenvereniging ABHB en zullen altijd een hond trimmen volgens de rasstandaard of naar wens van de klant. Voor meer informatie kunt u onze site of onze facebook pagina bezoeken.

4