Tussenwijck Dierenpension

  • Zeestraat214
  • 1943 AE, Beverwijk

  •   0251-212626
  •   Website

Tussenwijck Dierenpension

Dierenpension

7,1

Over Tussenwijck Dierenpension

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Paul

15 oktober 2015

Echt een fantastisch dierenpension. Vriendelijk en vakbekwame mensen
en een geweldige ligging.

Groet Paul

10

Gewerkt bij Tussenwijck

13 november 2014

De honden worden smorgens en smiddags kort uitgelaten, de rest van de dag zitten ze opgesloten. als er met ze gelopen word, worden de hokken met een hogedrukspuit schoongespoten, de honden komen dus terug in natte hokken (ook s’winters) Er is weinig persoonlijke aandacht

4

Ellen

13 februari 2014

Super pension, onze Max gaat bijna elke schoolvakantie naar tussenwijck. Hij gaat altijd graag naar zijn vriendjes daar en komt ook altijd blij terug! Erg bij met dit adres zodat wij ook met een gerust hart op vakantie gaan.

10

Rhianne

13 september 2013

Vandaag onze hond Boris opgehaald na een verblijf van 11 dagen -> Hij heeft een wond op z’n bil (soort brandwond), loopt mank en z’n tuig moest zeker 5 cm strakker om z’n borst omdat hij zo vermagerd is.
Verzorgers hadden voor de wond en het mank lopen geen verklaring en volgens de baas was het vermageren heel normaal (?) Boris heeft alleen in z’n kooi gezeten en niet met andere honden gespeeld!!! Naar mijn mening zielig voor een sociale hond! Kortom wij brengen onze lieve hond hier nooit meer heen!

1

Pam

22 september 2012

Vandaag heb ik m’n Duitse Herder voor de 3e keer hierheen gebracht. Hij is nu ruim een jaar. Zodra ik zeg ‘ga je op vakantie?’, wordt hij helemaal blij! Als we aankomen is hij helemaal enthousiast! En als we hem weer ophalen is hij blij en voldaan. Hij ruikt lekker fris en stinkt niet naar hond. Schone verblijven en ziet er verzorgt uit! Voer kan je mee geven en anders hebben ze brokken van Champ. De honden worden gesoorteerd op grootte en komen bij elkaar in een verblijf. Minder sociale honden kunnen alleen.

9

C. Baltus

28 oktober 2011

Mijn hond kwam heel blij terug. ze had samen met een andere labrador in het verblijf gezeten. De honden gaan een aantal keren per dag naar de grote speelweides.
Toen ik een rondje ging lopen na het ophalen rende ze terug het pension in! nou dat wil wat zeggen.
Van de zomer gaat ze weer heen.
Al met al een goed pension, leuke medewerksters.

10

Hester & Bboef

19 oktober 2011

Mijn eigenwijze Beagle staat al kwispelend in de achterbak van de auto als we de tunnel naar Beverwijk doorrijden. Hij weet niet hoe snel hij naar binnen moet rennen om zijn vriendinnen weer in de armen te kunnen springen. Hij komt hier meerdere keren per jaar en ziet er elke keer weer goed verzorgd uit.
Het personeel neemt de tijd voor de honden en geeft ze meer dan voldoende aandacht.

8

Bo

26 september 2011

We zijn eerst geweest om te kijken, mooie en schone verblijven en genoeg speelvelden.
Mijn lieve hond heeft het ontzettend naar zijn zin gehad, hij is goed op gewicht gebleven ondanks dat hij snel afvalt, de mevrouw vertelde mij dat hij 3 x per dag eten heeft gehad en dan denk je aan extra kosten, maar dat zat allemaal bij de prijs in! Ik ben zeer tevreden en Bo staat al te springen al hij er weer heen mag!

10

Susan

21 augustus 2011

De honden zitten de hele dag in een hok, mogen een uurtje naar buiten per dag om te spelen. Er wordt niet met de honden gelopen.

2