Tweede Lijn De

  • Koningin Wilhelminalaan29
  • 8384 GG, Wilhelminaoord

  •   0521-383659
  •   Website

Tweede Lijn De

Dierenarts

6,2

Over Tweede Lijn De

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Harrie Steenstra

6 oktober 2014

Onze border terrier Luca had een finaal afgescheurde knieband en een kapotte menicus. Veel pijn en kreupel.
Diagnose en operatie door Hans Nieuwendijk waren vakwerk en getuigden van grote profesionaliteit en daarbij liefde voor de hond. Ja het ‘kost wat , maar onze Luca loopt weer als een ‘tierelier’en heeft geen pijn meer. Vakwerk van de bovenste plank en van te voren veel duidelijkheid omtrent de kosten en het traject.

10

Zilly

22 mei 2013

October 2012- 2 mooie + dure rottweilers behandeld wegens Buikvlies ontstekking heb Nieuwendijk geconstateerd ! Prijs voor OP voor beide honden zal max. 2000,- euro.
OP NIET GESLAAGD : Beide honden overleden! Factuur bijna: 8000,-euro!!! Ik vind heel vreselijk voor zulke arrogante en niet eerlijke dieren arts, hij weet al van tevoren dat mijn honden zal niet overleven maar toch een OP doen met absurd heel hoge rekeningen!
GA NOOIT MEER ER HEEN ,hij is allen maar GELD MONSTER geen dieren lief !!!

1

Marjolein

3 mei 2012

Zeer goede specialistische kliniek (alleen op doorverwijzing van dierenarts) met zeer deskundige mensen. Hans Nieuwendijk heeft mij en mijn hond met zware HD erg goed geholpen en begeleid. Absoluut geen groot ego, beslissingen in belang van de hond en niet in die van baas of arts.

9

Marie-Louise

9 januari 2012

Ten tijde van Dr. Silvia Jauernig was het prima, zolang je dier bij haar patient was.
Nu zij helaas vertrokken is, en Hans Nieuwendijk nog alleen over is gebleven, zal ik mij daar zeker niet meer naar laten doorverwijzen, mocht dat nodig zijn.
Een arts met een te groot ego, niet bijster kundig in zijn werk maar wel het idee hebben alles te kunnen.
Met alle gevolgen van dien.
Fikse rekeningen op de tweede lijn, bij goede zorg geen enkel probleem, bij slechte zorg absoluut wel.

1

Joke de Lijzer

1 maart 2011

Ik kom jaarlijks bij de 2e lijn voor de verplichte oogcontroles van mijn honden. Je wordt er altijd prima ontvangen en het team bestaat uit specialisten op allerlei gebied. Je wordt door de DA naar de 2e lijn doorverwezen voor specialistische hulp.

10