v.d. Gudumholm

  • Jan Glijnisweg 105
  • 1702 PB, Heerhugowaard

  •   725747275
  •   Website

v.d. Gudumholm

Hondenfokker

8,1

Over v.d. Gudumholm

Wij fokken een paar nestjes per jaar volgens de regels van de officiele rasvereniging.
De pups krijgen een intensieve opvoeding in huis en ondergaan op 6 weken leeftijd een karakter- en aanlegtest met als doel de juiste hond aan de juiste baas te koppelen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Judith vd stelt

10 april 2017

Sorry verkeerd cijfer moet een 10 zijn

10

Judith vd stelt

10 april 2017

Sinds 2 jaar superlieve Jack van ada genaamd kai had me geen liever hondje kunnen wensen top!!

2

Miriam Schoufour

1 april 2017

Onze Jack is helaas vorig jaar overleden op een respectabele leeftijd van 15 jr. Deze kwam ook hier vandaan. Maar kan niet anders zeggen dat wij toendertijd heel vriendelijk werden ontvangen en alles zag er super verzorgd uit. De teefjes liepen vrolijk in het rond en hadden allemaal hun eigen hokje. Mijn hond was ook een vrolijke clown met jachtinstinct. Tot op zijn laatste dag. Heel misschien nemen we er weer 1 en dan toch graag bij deze fokster. Lieve mensen met lieve vrolijke gelukkige honden!

10

m.van.amerongen

10 januari 2017

Een tweede pup gekocht omdat de eerste zon goede hond is! Super lieve en mooie Jack Russell gekocht. Ontzettende goede en plezierige honden voor zowel de baas als de omgeving en andere honden. Geen agressie alleen maar vrolijkheid en jachtinstinct ( hoort bij echte Jacks!)

10

Evelien Ferreira

3 september 2014

Ada Brouwer is even hele goeie en betrouwbare Fokker van de Jack Russel Terrier! Ik ken haar al jaren en heb al 2 keer hele mooie maar vooral lieve hondjes van haar gekocht. Bij Ada staan de fok teefjes en de puppies op de eerste plaats! Die Linda is vast ergens over gefustreerd om Ada een broodfokker te noemen! Zij wou zeker zelf die reu uit het nestje!!!

10

Ed en emmeline van der marel

19 maart 2014

Wij hebben vorig jaar onze pup milo hier gekocht en kunnen iedereen deze fokker aanraden! Ada is zeer betrokken en wij hebben een wereld hond met een super karaktef! Gelijk tijdens ons eerste bezoek kon je mefken dat ze gek zijn met hun honden zelfs hu ouxe teefjes lopen er nog v rolijk rond dus linda weet niet waar jij geweest bent maar zeker niet hier!

10

Meriam Bemelmans

30 juni 2013

Prachtig hondje gekocht bij een gemotiveerde en betrokken kennel met vakkundig advies. Shows wel/niet lopen is voor mij niet interessant. Beslist geen broodfokster want dan houd je volgens mij je oude gepensioneerde honden niet. Hier gaat het om liefde voor de Jack Russell.

8

Ada Brouwer

26 mei 2013

Graag wil ik, als aangesproken en belasterde fokker, contact willen hebben met deze Linda om haar te vragen waar deze zeer onterechte aanval vandaan komt. Misschien vergist zij zich in de fokker want ik herken mij totaal niet in dit beeld. De karaktertest is mede bedoeld om de klant aangepaste adviezen voor de opvoeding te geven. Ik houd mij aan de door de rasvereniging geadviseerde prijs (nu 700 euro) en ga met mijn fokteefjes tenminste 2 x naar een show. Linda is duidelijk geen klant van mij!

10

Marina

11 januari 2013

De term broodfokker in de voorgaande beoordeling schiet mij, als tevreden klant, behoorlijk in het verkeerde keelgat. Volkomen misplaatst. Er wordt op liefdevolle wijze, met aandacht voor raskenmerken en karakter een goed hondje geleverd, dat de kans krijgt in huiselijke kring met voldoende rust en stimulansen een goede start te maken. De test gaf een goede indicatie van wat we konden verwachten en ook hebben gekregen. Ik kan iedereen een hondje van deze fokker aanraden.

8

Linda

2 december 2012

Deze fokster heeft met haar honden al jaren lang geen shows meer gelopen. Ook het toewijzen van pups gaat volgens haar alleen op basis van een gehoorzaamheids/inteligentietest. Maar hoe raar is het als je zonder deze test het enige reutje toewijst aan mensen die toch al jaren een reutje willen hebben. Dan is zo`n test opeens niet doorslaggevend meer. Kortom een broodfokker die teert op een eens verkregen regelement. En hier betaal je dan 750 euro voor.

3