Van de Prince Berners

  • Hooghoutseweg 21
  • 5074 NA, Biezenmortel

  •   06-47553442
  •   Website

Van de Prince Berners

Hondenfokker

9,4

Over Van de Prince Berners

Wij zijn een kleine liefhebberskennel voor Berner Sennenhonden, onze honden leven met ons in huis en af en toe hebben wij een nestje pups dat ook in huis geboren wordt en opgroeit. Wij zijn zeer selectief in het fokken en leggen daarbij de nadruk op gezondheid. Wij zijn inmiddels al tientallen jaren lid van de VBSH (de rasvereniging van NL)
Wij kunnen u prima advies geven, ook als dat over voeding gaat,want voeding speelt een belangrijke rol. Wij voeren Dog Lovers Gold, een brok volledig op natuurlijke basis, afgewisseld met een KVV van Darf.
Wij hanteren een Holistische benadering naar onze dieren.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Rien

16 januari 2012

Ze zijn hier altijd heel erg behulpzaam en vriendelijk. Ze verkopen goede produkten.

10

Gees en Ruud Hoek

11 januari 2012

Na wat aanloopproblemen met onze hond Amber(Berner Sennenhond) is mede door het goede advies van Marion dit probleem getackeld. Het gaat nu voorspoedig met onze hond en we zijn heel erg blij dat we toch hebben gewacht op een hond van dit adres. Was elke fokker maar zo als Marion en Hans!!

9

Trudy Welten

11 januari 2012

Onze hond (een Golden) krijgt vlees en brokken (DLG) en doet het daar erg goed op. Met al onze vragen over voeding en gezondheid kunnen we terecht en voer halen is altijd een feest: we worden niet alleen hartelijk begroet door Hans en Marion maar ook door hun geweldig lieve Berners!

10

Marina Mulder

8 januari 2012

Gewoon één woord SUPER! Ik krijg de links toegestuurd voor een bedrijf bij mij in de buurt. Ik krijg alle informatie die ik graag wil van de Prince Berners. Het verschil wat voeding met je doet etc. Ik word er altijd zeer goed geholpen en heb binnen 1 dag een antwoord op mijn mail.

9

Jeanne

8 januari 2012

We zijn erg blij met Marion als onze leverancier van Darf en Naturis voor onze hond. Ze geeft goed advies en we kunnen er altijd terecht.

9

Joma Slegers

8 januari 2012

Sinds kort geven wij ook kvv in combinatie met dlg. Dit omdat een van onze honden een zware operatie heeft gehad en Marion ons toen het advies gaf om vers te geven dan kon ze aansterken dit heeft haar heel goed gedaan. Vandaar dat wij dit nu blijven geven. Ook krijg je een goed advies bij alle nieuwe producten die ze verkopen. Ze hebben hier echt heel veel verstand van en alles is goed uitgezocht.

10

Anke de Jong

20 december 2011

Ik vind het goed dat alles op natuurlijke basis is. Onze hond krijgt brokken en vlees en doet het daar heel goed op. Ook de snacks die we kopen vind hij erg lekker. Leuk winkeltje, goede producten, uitgebreid assortiment snacks/koekjes en ze weten wat ze verkopen. Ze geven ook goed advies.

9