Van het kolhuus

  • Veenzoom 99
  • 2804 CC, Gouda

  •   624531366
  •   Website

Van het kolhuus

Hondenfokker

9,1

Over Van het kolhuus

Wij fokken kleinschalig franse bulldogs.
Groeien in huis op en krijgen alle liefde en aandacht die zij verdienen,

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Janny IJsselstijn

12 juli 2018

Sorry van de cyfer

9

Janny IJsselstijn

12 juli 2018

Hallo beste mensen,
Ik heb een vraag,vorig jaar ons lieve bulletje in moeten laten slapen,hadden we geadopteerd en hebben daar intens van genoten.
Nu weer op zoek naar een ander bulle kind,nu is mijn vraag,
krijgt u ook weleens een verzoek van mensen die hun bulletje afstaan en daar een warm huis voor zoeken,als dat zo mag ik dan mijn telefoon nummer bij u achter laten zodat ik daar evt van op de hoogte gebracht kan worden.Mocht het zo zijn onze voorkeur gaat uit naar een bulle meisje.
Vriendelijke groet
Janny IJsselstijn.
Gouda.

2

Helma van Gurp

18 januari 2017

super adres voor je franse bull. Onze beide bulls kwamen hier vandaan en zijn beide bijna 13 jaar geworden… Ze zijn echt begaan met hun bullen en de pups worden liefdevol en in huiselijke kring groot gebracht tot ze naar hun nieuw baasje gaan. Je ben altijd welkom om te komen kijken en de koffie staat altijd klaar. Alle lof voor van het kolhuus

9

Saskia

17 januari 2017

Wij zijn echt blij met onze chica.
ze is echt geweldig. Zou er voor geen goud willen missen.
We hebben voor heen altijd een reu gehad die is 14 jaar oud geworden.
We hadden nog een andere hond maar die was helemaal verdrietig. We hebben na een jaar besloten om weer een Franse bulldog er bij te nemen . En toen we bij hun langs gingen om kennis te maken je hoefde maar te gaan zitten en moeder en de andere zatten gelijk bij je op schoot .
Dat vond ik geweldig zo n verwelkoming .
En toen we uiteindelijk thuis waten de andere hond leefde helemaal op.
We werden er zo gezegd helemaal gek van ze waren heel de tijd aan het spelen.
Als we ooit nog een andere bull er bij nemen word het ook weer van het kolhuus
Ik heb het verhaal maar even ingekort kon zo lang door gaan.
Maar word het een te lang verhaal.

Groetjes , benjamin, saskia en sjef en chica

9

Anneke gnodde

16 januari 2017

Wij hebben onze Cooper onze heerlijke mannetje bull.wij komen uit Groningen en zijn naar Gouda gegaan. Cooper was 2 week toen we hem voor het eerst zagen..wij hadden research gedaan naar kolhuus bullen. En wat goed over kwam dat ze in huiselijke kring op groeiden..maar José heeft ook research naar ons gedaan..bevalt het haar niet of vertrouwd ze het niet dan gaat de zaak niet door…toen we bij haar waren toen had ik 3 volwassenen bullen op mijn schoot..zo lief ..we kregen te horen dat ze verder met ons wou…elke week stuurde ze foto’s en onze Cooper deed het zo goed we mochten hem eindelijk op halen….Cooper door dat het zo heet was en lange reis was Cooper in diaree dierenarts geweest en José heeft de rekening betaald dat zegt wel hoe ze is…we hebben nog steeds contact en hoop dat het heel lang mag duren..José heeft haar hart op de goede plek en haar bullen gaan voor alles…onze Cooper is nu 10 maanden en we denken er over om misschien over een jaar er nog een bulletje te nemen..maar die komt dan wel bij de beste fokker van Nederland weg haar naam is José van kolhuus bullen

10

Marinus

16 januari 2017

Wij zijn ook de trotse eigenaar van een pup van het kolhuus,ben al 20 jaar verliefd op dit ras en kan echt melden dat er geen betere fokker is .zulke lieve mensen voor hun honden alles loopt gezellig binnen in huis geen kennels , pups zijn sociaal , gezond ,en zo mooi ook nu nog wekelijks contact over hoe het gaat , elke dag is het feest met onze lieve Chelsea bedankt José en Jef ☺

10

Chantal en Richard

16 januari 2017

Het adres Kolhuus via via gekregen, en ja dat is de beste reclame.
Wat een goede fokker! Wij mochten al heel snel een pup uit het nest uitzoeken, omdat we de eerste waren.
Toen kregen we wekelijks foto”s toegestuurd en een update.
Toen onze lieve Gypsy 8 weken oud was, was het zo ver, we mochten dr halen.
We kregen veel tips mee, en nog steeds kan ik Jose benaderen voor vragen, want zij is een echte Franse Bull gek! Ze heeft veel ervaring!
Wat ik ook een fijn vond is dat ze ons eerst wilde ontmoeten voordat we überhaupt een pup mochten uitzoeken.
Ze is echt begaan met dr pups!
We zijn super blij met onze knappe, gezonde Franse Bull!!
Bedankt!!!

10

Claudia & Marco

7 april 2012

Alles wat hieronder staat klopt helemaal!! Mart en José hebben ècht hart voor de bullen! De match met de nieuwe eigenaar vinden ze inderdaad erg belangrijk, zodat ze weten dat de pups goed terechtkomen! Cooper is ons eerste puppie en het is super fijn dat je bij Mart en José ALTIJD terecht kunt met vragen, of gewoon voor ’n kletspraatje over je bull! Cooper is supermooi gebouwd, zeer sociaal en lief en ik kan iedereen aanraden z’n bulletje bij Van het Kolhuus te halen!

10

Danny & Marja

30 maart 2012

In 1 woord kan ik Mart en Jose niet omschrijven maar zal het proberen, en het dichtste bij kom ik met passie. Ja, dat is het. De liefde en passie die deze mensen overbrengen is overweldigend. Verstand van waar ze mee bezig zijn en dat zie je terug in de bulletjes. Ik kan ook ieder aanraden als je een franse bulldog zoekt, dat je gewoon contact moet opnemen en het ervaren. Mart en Jose, thanx! Wij zijn happy met Django en kunnen niet wachten totdat we hem in ons midden mogen nemen.
Grt Danny en Marja

8

Nel van Wijngaarden

30 maart 2012

Goed hart voor de dieren. Gaan zorgvuldig te werk.

10

Franklin Blog

29 maart 2012

Leuke mensen met hart voor hun honden. Ze zijn zorgvuldig in het uitkiezen van hun honden en de fokhonden. Willen dat er een goede match is bij de aankoop van een van hun honden en de aanstaande kopers.
Het maakt op ons niet alleen een professionele indruk, maar ook een warm menselijk en dierlijke indruk.

9

Marco en Remona

29 maart 2012

Wij hebben sinds november 2011 Femmy (2 jaar) van het Kolhuus in huis genomen en 1 week later onze kleine man Boedha opgehaald. Echt allemaal super gegaan, Mart en Jose zijn echt zo behulpzaan en meelevend met alles (wat dan ook). Wij gaan nog regelmatig langs, met de bullen uiteraard, en voelen ons dan echt zo welkom.
Echt een aanrader!!!!! Als we ooit nog een bulletje willen dan echt naar Kolhuus.
Mart en Jose…….dikke knuffels!!!!!!!

10

Marielle Arnhem

29 maart 2012

Wij hebben een aantal jaar geleden bij deze fokker onze teef Lola gekocht. Geweldige ontvangst en zelfs jaren erna kun je nog steeds terecht voor advies! De honden worden echt in huislijke kring verzorgd.

9

Franse Bulldog verslaafde

28 maart 2012

Onze Gizmo & Furby komen hier vandaan. Geweldige honden. Geweldige fokker! We voelden ons meteen op ons gemak! Echt een aanrader!

10

Arthur en Ingrid en bulletje Indy

28 maart 2012

Ons prachtige bulletje Indy is een Kolhuusje.
Mart en Jose hebben echt hart voor de bullen en wij kunnen deze fokker aan iedereen aanraden!

9

Rob en Ans de Jong

28 maart 2012

Wij hebben bij deze fokker twee toppers van franse bulldoggen gekocht Diesel (6 jaar) en Puck (3 jaar).
Mart en Jose jullie zijn top fokkers.

10

Chretien van campenhout

28 maart 2012

Prettig ontvangst, lieve mensen, goede verzorging en nazorg van de puppies.

10

Yuri Van Den Bosch

28 maart 2012

Onze Franse bull is een topper! Heeft in zijn eerste maanden alle liefde gehad die hij verdiende! Als we ooit nog een kameraadje voor Frietje willen, weet ik waar ik moet zijn! Van het kolhuus!!!
Ga zo door!!!
Groetjes Yuri Maret en Frietje

9