Your Best Friend Horst

  • Harrie Driessenstraat 8
  • 5961 TT, Horst

  •   077-8501300
  •   Website

Your Best Friend Horst

Uitlaatservice

8,7

Over Your Best Friend Horst

Your Best Friend heeft een omheind prive terrein. Het grootste gedeelte bestaat uit bos maar er is ook een royaal stuk grasland waar de honden graag gebruik van maken.
Het is natuurlijk een erg veilige manier van honden uitlaten op een omheind terrein want uw hond kan immers niet weglopen.
Maar wat doen de honden nu allemaal in het omheind bos?
De honden vinden het heerlijk om hun energie kwijt te raken door achter elkaar aan te rennen in het bos. Daarnaast wordt er uitgebreid gesnuffeld aan de vele struiken en bomen. Of er wordt een flinke kuil gegraven.
Maar ook lekker rollen op het gras afgewisseld met een duik in een van de hondenbadjes.
Het kan allemaal!

Ophaalregio: Horst, Meterik, Sevenum, Hegelsom, Grubbenvorst

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Trees hogema

2 februari 2012

Het is een fantastische plek voor mijn New Foundlander Dana. Afspraak is afspraak de eigenaar houdt overduidelijk van honden. Een fijn en betrouwbaar adres.

8

Cor en Ria

20 november 2011

Onze Trees, een Duitse Herder van ruim 1 1/2 jaar, gaat ontzettend graag mee met Gwen. Gwen heeft het voor elkaar gekregen Trees goed te socialiseren met andere honden en dit merken we heel goed wanneer we hem zelf uitlaten en andere honden ontmoeten. We zijn zelf ook blij dat Trees bij haar terecht kan omdat we op sommige dagen gewoon wat minder tijd hebben voor Trees. Het is erg belangrijk dat een hond zich regelmatig echt uit kan leven zo als een hond dat hoort te kunnen doen. Groetjes, Cor

8

Jan doran en Huub van berlo

31 oktober 2011

Onze boys gaan heel graag mee met Gwen richting het honden paradijsje. Zo te zien op de foto’s hebben ze de grootste lol in het bos/veld samen met de andere honden. Bedankt Gwen voor alle lieve zorg van Troy en Jenson. Your Best Friend Horst can be highly recommended. Dikke knuffel van de boys. x

10