Yuppie Dogs

  • Van Heemstraweg117
  • 6621 KM, Dreumel

  •   0487-502163
  •   Website

Yuppie Dogs

Dierenpension

6,7

Over Yuppie Dogs

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

cijfer

Beoordelingen

Jet

9 augustus 2014

Goede opvang. Onze 2 honden zijn er nu meerdere keren geweest en daar zijn we (zeer) tevreden over. De eigenaren zijn duidelijk naar de honden in wat ze wel of niet accepteren!
Hoewel ons teefje in eigen omgeving nog wel eens probleemgedrag kan vertonen, kregen we de complimenten dat ze beiden zo’n fijn karakter hebben en goed zijn opgevoed, altijd fijn om te horen!

8

Frank

19 maart 2014

Wat een vreselijk pension is dit. De opzet is leuk, honden los e.d. Maar wat een vreselijke zelfingenomen man, hij heeft geen verstand van honden. Onze honden zijn daar 1x geweest en nooit meer. Hij had overal commentaar op. 1 hond van ons zou te veel blaffen/ piepen, nu is deze hond ook wat angstig en dat hadden we ook doorgegeven. Hij kon geen honden hebben die blaffen ivm buren. Waarom begin je daar dan een hondenpension. Klantvriendelijkheid kent hij ook niet. Vreselijk!!

2

Marleen

16 maart 2014

Dit pension biedt hokloze opvang, dus de honden kunnen constant spelen en rondsnuffelen. Mijn hond heeft het hier altijd heel erg naar zijn zin en is lekker moe bij thuiskomst. De ophaaltijden zijn heel ruim, ze zijn zelfs op zondag open. Ze geven ook heel goed voor aan de honden. Ideaal.

10